Eşimin instagram ında bikinili kadınlar

Çok güzel fikirmis ya bu engin fikir kimsenin aklina gelmemişti telin calınınca da konuşalim bunu 🤣
Benim telefon hep şifreli bekar olduğum için kafam rahat. Evli olsaydım şifresini bilirdim eşimin. Kıskanç birisi değilim ama ikimiz de şifreyi bilmeliyiz bence. Sevgililerim de aynı şekilde şifresini gizlemez ben de ısrarla bakayım diye diretmem yan yana otururken görürüm zaten :)

1-2 taneyse eşin bakmamiş olabilir gecen aksam benim kesfete 2 tane emziren kadin fotosu düştü memesi de oldugu gibi acik sansursuz ve ben emzirme görüntüsünden rahatsiz olan bir tipim. 🤢 yani alakam yok ama cikti yani

Son düzenleme:
Hadi ya fjjfjf boşuna mı günahına girdim. Ama sanki mahçup oldu suçlu gibi.
Benim keşfette hep kıyafet var mesela yemek tarifi bir de
Bende de hiç çıkmaz öyle açık saçık kadınlar, ama eşimin keşfetinde sık sık görüyorum hatta “bende niye çıkmıyor? Demek ki bakıyorsun” diyordum o da ne alakası var bakmıyorum diyordu.
Ama geçenlerde oğluma bi konudan dolayı insta hesabı açtım kendisi hiç girmiyor, oğlana sana istadan vidio attım onları izle diyorum sadece o zaman giriyor.geldi anne burada hep uygunsuz şeyler çıkıyor karşıma dedi. Alıp baktım şok oldum, ne alaka yani niye çıksın ki?
Sonra ilgilenmiyorum, engelle ws oğlanın hesabı kapadı insta. 🙄

Bir buçuk yıllık evliyim hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi. İnstagramında ana sayfasına birlikte bakıyorduk karşıma iki farklı kadın cıktı bikinili baya prno yıldızı tarzında. Bu ne dedim. Karsıma çıkıyor öyle arada dedi. Benim neden karsıma çıkmıyor dan basladık tartıstık.
Eşime güvenim var. Beni sevdiginden de çok eminim. aldatma olarak da görmüyorum bu durumu ama bi soğuma geldi o kadınlara baktığını düşününce deli oldum.
Sorum şu Cinsel hayatımız çok aktif olmayabilir ama bunu yapmayı normal mi kılar bu durum? Her erkek böyle bu tarz sayfalara bakar mı? Ne yapmalıyım?
Yıldız'ın bir sözü vardı "birini tanımak istiyorsan kesfetine bak" gibi biseydi haklı bence 🤔😂

Bir buçuk yıllık evliyim hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi. İnstagramında ana sayfasına birlikte bakıyorduk karşıma iki farklı kadın cıktı bikinili baya prno yıldızı tarzında. Bu ne dedim. Karsıma çıkıyor öyle arada dedi. Benim neden karsıma çıkmıyor dan basladık tartıstık.
Eşime güvenim var. Beni sevdiginden de çok eminim. aldatma olarak da görmüyorum bu durumu ama bi soğuma geldi o kadınlara baktığını düşününce deli oldum.
Sorum şu Cinsel hayatımız çok aktif olmayabilir ama bunu yapmayı normal mi kılar bu durum? Her erkek böyle bu tarz sayfalara bakar mı? Ne yapmalıyım?
Instagram sadece sizin takip ettiklerinizi göre cıkmaz takip/takipçilerin takip ettikleri beğendikleri sayfa yada resimler sizinlerinde keşfetinde yada anasayfada öneri olarak çıkar.

Bende de çıkıyor farklı farklı sayfalar ne ben takip ediyorum nede beğeniyorum arkadaş listemden kaynaklıdır.

bu arada ben böyle platformların dinlendiğine inanıyorum konuyla alakalı olmayabilir ama mesela bir yemekten bahsediyorum ya da googlede aratıyorum sonra instagrama giriyorum bir bakıyorum keşfetimde çıkıyor şaka gibi
Normal çünkü telefonumuza uygulama indirirken mikrofon,kulaklık,kişilerime erişime izin veriyoruz izin verdiğimiz için konuştuğumuz her neyse karşımıza çıkıyor.

bu arada ben böyle platformların dinlendiğine inanıyorum konuyla alakalı olmayabilir ama mesela bir yemekten bahsediyorum ya da googlede aratıyorum sonra instagrama giriyorum bir bakıyorum keşfetimde çıkıyor şaka gibi
Normal çünkü telefonumuza uygulama indirirken mikrofon,kulaklık,kişilerime erişime izin veriyoruz izin verdiğimiz için konuştuğumuz her neyse karşımıza çıkıyor.

bende bir ara emziren göğüsleri açık kadınlar çıkmaya başlamıştı bakmamıştım halbuki ama bilemeyiz belki baktı belki bakmadı.Bazen kadın olarak benim bile baktığım oluyor sizi ihmal etmiyorsa cinsel olarak ve aldatma yoksa böyle şeylerle ilişkini yıpratma.

Kontrl edemeyiz maalesef tabi 😑 Ne bileyim öyle kadınları görünce kötü oldum bekarken tmm da evlenınce baktığını düşünmedim hiç. Film izlerken de seksi kadın çktıgında gözlerini kapattırıyorum ben dayanamıyorum
Bu normal değil.
Bi tanıdık vardı, o ses izlerken Hadise çıkınca kocasının kafasını çevirttirirdi, HPV kapmış.
Ne kadar üzerine düşersen o kadar aklına düşürürsün.

Bir de bu adama sokağa çıkmıyor mu yaa? Hiç mi kadın görmüyor? Biraz özgüvenli olun.
Kime bakarsa baksın, senden güzeli mi var. Gönül kimi severse güzel odur.

bende bir ara emziren göğüsleri açık kadınlar çıkmaya başlamıştı bakmamıştım halbuki ama bilemeyiz belki baktı belki bakmadı.Bazen kadın olarak benim bile baktığım oluyor sizi ihmal etmiyorsa cinsel olarak ve aldatma yoksa böyle şeylerle ilişkini yıpratma.
Evet hiç güven problemi yaşamadım şimdiye kadar sadece kıskanclıklar oldu o da benim biraz kıskançlığımdan dolayı ama tartışma hiç olmadı bu konudan dolayı. Sadece dün biraz cıngar cıkardım 🥺
Cinsel olarak ben isteksizim biraz ona yordum hemen. Ayda dört kere fln olur bizim. O da dediğim gibi benim isteksizliğmden
Ama onun haricinde sevgisini gösterir ilgilenir yardımcı olur

Bu normal değil.
Bi tanıdık vardı, o ses izlerken Hadise çıkınca kocasının kafasını çevirttirirdi, HPV kapmış.
Ne kadar üzerine düşersen o kadar aklına düşürürsün.

Bir de bu adama sokağa çıkmıyor mu yaa? Hiç mi kadın görmüyor? Biraz özgüvenli olun.
Kime bakarsa baksın, senden güzeli mi var. Gönül kimi severse güzel odur.
Bu nasıl bi örnek böyle 😑Allâh korusun.
Güzellik konusuna gelince çok şükür çevrem de kendisi de farkında. kendi bile sen nasıl beni kabul ettin der hep. Güzellik ayrı isteksizlik ayrı tabi bende o var. O çok uzun bi konu dr a da gittim bu konuda düzelir inşallah

Back
X