- 13 Aralık 2024
- 67
- 6
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
-
Ya bizimki aşırı titiz mesela cinsel hayatımızda da oral seks ister ama yapmaz acaba rahatsız mı oluyor bunlardan anlamıyorum soramıyorum da aklına gelen neAaa ben takardım kafaya niye doğru düzgün öpüşmüyor diye?
Cinsel hayatımız iyi yazınca aklıma bir soru geldi ama
Ya bizimki aşırı titiz mesela cinsel hayatımızda da oral seks ister ama yapmaz acaba rahatsız mı oluyor bunlardan anlamıyorum soramıyorum da aklına gelen neAaa ben takardım kafaya niye doğru düzgün öpüşmüyor diye?
Cinsel hayatımız iyi yazınca aklıma bir soru geldi ama
Cinsellikle sevişmeyi bağdaştırdım daSevişiyoruz yazmadım ki ben zaten ?
Uygulamaya çok hakim değilim bir fikrim yok o yüzden
9 yıl olmuş bunca zaman sormadığınız hata. Açıkça sorun çekinmeyin. Çok bencilce bu. Kendisine oral yaptırıyor ama o neden size yapmıyormuş? Sizi neden bu zevkten mahrum bırakıyor? Kendi keyfini düşünüyor. Hiç sevmem böyle davranan erkekleri.Hayır cinsel ilişki konusunda tam tersi onla hiç problem yok yani onda da şöyle düşünüyorum mesela aşırı titiz bir adam kendi için oral seks istiyor ama kendi yapmıyor öpmeleri de böyle acaba tiksiniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum hâlâ anlamadım soramıyorum da
Buydu oral seksti.Ya bizimki aşırı titiz mesela cinsel hayatımızda da oral seks ister ama yapmaz acaba rahatsız mı oluyor bunlardan anlamıyorum soramıyorum da aklına gelen ne
Evet yani öpmek kısmı onda o kadar yok ki maalesef sadece direk cinsel birlikteliğe giriyoruz ilk seferde belki sulanma oluyor sonrasında yok bu yüzden defalarca kanamam oldu yırtıklar olduCinsellikle sevişmeyi bağdaştırdım da
Düz cinsellik yaşıyorsunuz
Oral seks yapıyorsunuz ama o yapmıyor
Hayır hayır çok dikkatliyimdir bu tarz konularda ihtimal yok ama diyorum ya sevişmeden de böyle anlamıyorumAğız kokusu falan olduğu için mi uzak duruyor diye düşündünüz
Sadece onu tatmin etmek için ilişki yaşıyorsunuzEvet yani öpmek kısmı onda o kadar yok ki maalesef sadece direk cinsel birlikteliğe giriyoruz ilk seferde belki sulanma oluyor sonrasında yok bu yüzden defalarca kanamam oldu yırtıklar oldu
Çok ilginç. Bu kişi çok titizse evlenirseniz cinsellik sonrası direkt banyoya gider yıkanır sürekli çamaşırı değiştirmek ister gibi geldi bana. Size oral yapmıyorsa, kendine de yaptırma hakkı yok.Hayır hayır çok dikkatliyimdir bu tarz konularda ihtimal yok ama diyorum ya sevişmeden de böyle anlamıyorum
Ayyy ne işiniz var böyle biriyle ya. Hem de 9 yıl olmuş. Hiç mi kendinize, bedeninize değer vermiyorsunuz? Nasıl tanışmıştınız , okuldan falan mı?Evet yani öpmek kısmı onda o kadar yok ki maalesef sadece direk cinsel birlikteliğe giriyoruz ilk seferde belki sulanma oluyor sonrasında yok bu yüzden defalarca kanamam oldu yırtıklar oldu
Bekardin dimi evlenince eşin kacmasinBen mesela french kisse bayılıyorum öpmek bana yetmez.
Yok yok kaçmaz. Benim gibi libidosu yüksek birini alacağım hayatıma o zaman hiç sorun olmazBekardin dimi evlenince eşin kacmasin
Benim eşim çok sever ben nefret ederim bizim kavgamız bundan çıkarBuydu oral seksti.
Tek taraflı hayatta yapmam.
Üniversite birden beri beraberiz son üç ilişkin de kanamalarım oldu regli başlangıcı gibi maalesef sevişme olmadığı için islaklık yok kuru bir ilişki ile de zorlamadan kaynaklı böyle şeyler yaşadık bunu biliyor ama yine aynı şeyi yapıyoruz doktora da gittik hatta bunun için kendi de duydu yani hani hazırlıksız bir ilişkiye giriyorsanız eğer diye bahsetti doktorAyyy ne işiniz var böyle biriyle ya. Hem de 9 yıl olmuş. Hiç mi kendinize, bedeninize değer vermiyorsunuz? Nasıl tanışmıştınız , okuldan falan mı?
Ozaman hersene bir çocuk yaparsınızYok yok kaçmaz. Benim gibi libidosu yüksek birini alacağım hayatıma o zaman hiç sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?