Sizce neden?

Bilinmez Sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
67
6
3
26
Erkek arkadaşımla yıllardır birlikteyiz sevdiğiniz insanı öperken dolu dolu öpmek istersiniz ya en azından ben öyleyim şapur şupur öperim erkek arkadaşım beni öperken dudağını dokunduruyor sadece öpmüyor aslında ufacık bir dudak hareketi anlamlandıramıyorum…

Belki onunda sevme anlayışı öyledir.
Sen şapur şupur seversin,oda minik minik

Kaç yıldır birliktesiniz? Yaşlarınız kaç? Öpüşmek güzel şey tabi, sevin koklaşın. Sevgiliniz çekingen utangaç birisi mi acaba? Cinsel hayatınız var mı?

Ben mesela french kisse bayılıyorum öpmek bana yetmez.
Ne tuhaf bi kişiliksiniz ya hu. Ne zamandır tuhaf yorumlarınızla gözüme çarpmıştınız. Sanki böyle “normalde olan kişiliğinizle alakası olmayan bir tavrınız var gibi geliyor bana..

Ne tuhaf bi kişiliksiniz ya hu. Ne zamandır tuhaf yorumlarınızla gözüme çarpmıştınız. Sanki böyle “normalde olan kişiliğinizle alakası olmayan bir tavrınız var gibi geliyor bana..
Ben nasılsam öyleyim. Yorumları görmemek için göz ardı edebilirsiniz.

Neden ? o öpüşme şeklini beğeniyor olabilir bunun nesi tuhaf.Libidosu yüksek birisi anladığım kadarıyla ama anonim olduğu için özgürce paylasıyordur düşüncelerini zannımca.Gerçek hayatta flörtlerine bu sekilde konustugunu hic sanmıyorum çok samimi olur oyle söyler bence

Evet anonim olduğum ve tanınmadığım için rahatça yazıyorum. Libidom yüksek. İsteyen romantikçe öper,isteyen french kiss yapar. Herkesin beklentileri, zevkleri, kişilik yapısı aynı olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…