Sizce neden?

Üniversite birden beri beraberiz son üç ilişkin de kanamalarım oldu regli başlangıcı gibi maalesef sevişme olmadığı için islaklık yok kuru bir ilişki ile de zorlamadan kaynaklı böyle şeyler yaşadık bunu biliyor ama yine aynı şeyi yapıyoruz doktora da gittik hatta bunun için kendi de duydu yani hani hazırlıksız bir ilişkiye giriyorsanız eğer diye bahsetti doktor
Gerçekten seven insan , sevgilisinin saçının teline zarar gelsin istemez. Çok bencilce davranıyor. Bu duruma şahit olmasına rağmen hâlâ aynı tas aynı hamam. Kendinize yazık ediyorsunuz. Yerinizde olsam 9 sene kadar uzatmaz çoktan ayrılırdım. Sizde alışkanlık olmuş artık muhtemelen. Öyle hazırlıksız, ön sevişme olmadan direkt pat diye olmaz yahu.

Gerçekten seven insan , sevgilisinin saçının teline zarar gelsin istemez. Çok bencilce davranıyor. Bu duruma şahit olmasına rağmen hâlâ aynı tas aynı hamam. Kendinize yazık ediyorsunuz. Yerinizde olsam 9 sene kadar uzatmaz çoktan ayrılırdım. Sizde alışkanlık olmuş artık muhtemelen. Öyle hazırlıksız, ön sevişme olmadan direkt pat diye olmaz yahu.
Benim kafamda şu soru var 9senelik ilişkide evlilik olmadı niye acaba

😒🙄
IMG_2592.webp

Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
Sizin tek sorun bu öpüşme mevzusu değilki ohooo.
Kerane işletiyorum
Burda böyle cevaplar yazabiliyorsunuz da 9 yıllık sevgilinize neden açıkça cinsellikten beklentinizi paylaşmadınız hiç?

Back
X