• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden?

Kaç yıldır birliktesiniz? Yaşlarınız kaç? Öpüşmek güzel şey tabi, sevin koklaşın. Sevgiliniz çekingen utangaç birisi mi acaba? Cinsel hayatınız var mı?
Dokuz yıl 28 yaşındayız sevişmek de cinsel birliktelik de bir problem yok ama öpüşmek de veya öpmek de minik hamleler var sadece dokundurma gibi düşünün anlamlandıramıyorum belki de normal ben gereksiz takılıyorum

Dokuz yıl 28 yaşındayız sevişmek de cinsel birliktelik de bir problem yok ama öpüşmek de veya öpmek de minik hamleler var sadece dokundurma gibi düşünün anlamlandıramıyorum belki de normal ben gereksiz takılıyorum
İlgisini, sevgisini gösteriyorsa , güven veriyorsa, cinsel hayatınız da güzelse bir sorun yok bence. Belki de bu şekilde minik minik öpmeyi seviyordur. Konuyu okurken acaba utangaç, cinsel isteksizlik sorunu olan biri mi diye düşündüm ama öyle değilmiş. Mutluluklar dilerim 🌺❤️

Erkek arkadaşlarıyla arası nasıl, çok takılıyorlar mı, biseksüel olma ihtimali var mıdır sizce?

İlgisini, sevgisini gösteriyorsa , güven veriyorsa, cinsel hayatınız da güzelse bir sorun yok bence. Belki de bu şekilde minik minik öpmeyi seviyordur. Konuyu okurken acaba utangaç, cinsel isteksizlik sorunu olan biri mi diye düşündüm ama öyle değilmiş. Mutluluklar dilerim 🌺❤️
Hayır cinsel ilişki konusunda tam tersi onla hiç problem yok yani onda da şöyle düşünüyorum mesela aşırı titiz bir adam kendi için oral seks istiyor ama kendi yapmıyor öpmeleri de böyle acaba tiksiniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum hâlâ anlamadım soramıyorum da

Back
X