- 13 Aralık 2024
- 67
- 6
- 3
- 26
- Konu Sahibi Bilinmez Sorular
Cinsel hayatımızda herhangi bir problem yok gayet de iyi olduğunu düşünüyorumSevişiyo musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel hayatımızda herhangi bir problem yok gayet de iyi olduğunu düşünüyorumSevişiyo musunuz
Ya daha yorumları okuyamadan beynim yandıYok ya fb yi kastetmistim.İlla arada ask olmasına gerek yok iki tarafta cok begenır yalar yutar yani kdkjsdj
Kız ne bileyimNe kadar nazik bir düşünce bu :)
Ortalık bum bumYa daha yorumları okuyamadan beynim yandı![]()
Boyun daha cok azdırıcı sende isini biliyosun he sljdlsdfKız ne bileyimben bazen çok özenince eşime boynumdan öp elleşme yüzüme diorum
![]()
Hayır mantıklı bir soru olur mu yani tepki olarak kestiremiyorum çünkü onun dışında cinsel hayatımızda veya ilişkimizde herhangi bir problem yokKendisine sordunuz mu ?
Evden çıkmadan aklı bende kalsın ki eve dönmeyi 4 gözle beklesinBoyun daha cok azdırıcı sende isini biliyosun he sljdlsdf
Bence hıc cıkmıyosundur zaten aklındannnnEvden çıkmadan aklı bende kalsın ki eve dönmeyi 4 gözle beklesin![]()
Dokuz yıl 28 yaşındayız sevişmek de cinsel birliktelik de bir problem yok ama öpüşmek de veya öpmek de minik hamleler var sadece dokundurma gibi düşünün anlamlandıramıyorum belki de normal ben gereksiz takılıyorumKaç yıldır birliktesiniz? Yaşlarınız kaç? Öpüşmek güzel şey tabi, sevin koklaşın. Sevgiliniz çekingen utangaç birisi mi acaba? Cinsel hayatınız var mı?
Hayır mantıklı bir soru olur mu yani tepki olarak kestiremiyorum çünkü onun dışında cinsel hayatımızda veya ilişkimizde herhangi bir problem yok
İlgisini, sevgisini gösteriyorsa , güven veriyorsa, cinsel hayatınız da güzelse bir sorun yok bence. Belki de bu şekilde minik minik öpmeyi seviyordur. Konuyu okurken acaba utangaç, cinsel isteksizlik sorunu olan biri mi diye düşündüm ama öyle değilmiş. Mutluluklar dilerimDokuz yıl 28 yaşındayız sevişmek de cinsel birliktelik de bir problem yok ama öpüşmek de veya öpmek de minik hamleler var sadece dokundurma gibi düşünün anlamlandıramıyorum belki de normal ben gereksiz takılıyorum
9 sene geçirmişsiniz sorabilirsinizDokuz yıl 28 yaşındayız sevişmek de cinsel birliktelik de bir problem yok ama öpüşmek de veya öpmek de minik hamleler var sadece dokundurma gibi düşünün anlamlandıramıyorum belki de normal ben gereksiz takılıyorum
Erkek arkadaşım aşırı titiz bir adamdır bazen acaba benden mi rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama cinsellikte vesaire sorun yokTabii, sonuçta sizin için bir soru işareti.
Ağız kokusu falan olduğu için mi uzak duruyor diye düşündünüzErkek arkadaşım aşırı titiz bir adamdır bazen acaba benden mi rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama cinsellikte vesaire sorun yok
Hayır cinsel ilişki konusunda tam tersi onla hiç problem yok yani onda da şöyle düşünüyorum mesela aşırı titiz bir adam kendi için oral seks istiyor ama kendi yapmıyor öpmeleri de böyle acaba tiksiniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum hâlâ anlamadım soramıyorum daİlgisini, sevgisini gösteriyorsa , güven veriyorsa, cinsel hayatınız da güzelse bir sorun yok bence. Belki de bu şekilde minik minik öpmeyi seviyordur. Konuyu okurken acaba utangaç, cinsel isteksizlik sorunu olan biri mi diye düşündüm ama öyle değilmiş. Mutluluklar dilerim![]()
Sevişiyoruz yazmadım ki ben zaten ?Aşırı titizlikle öpüşmenin ne alakası var
O zaman sevişmesinde