sizce ne yapmaliyim

kaç sene sonunda başarabildin az öz görüşmeyi
Aslinda 4 sene icinde gene tartismalar falan azda olsa oluyordu alttan aliyordum ama son olaydan sonra 2 senedir gorusmuyorum... e dolayisiylada ben goturmedikce yada cagirmadikca gormezler torunlarini ben cok sabrettim inan 2 senede tas catlasin 4 5 sefer gormuslerdir... ben kotu kalpli degilim ama onlar bunu coktan haketmisti..sen ne kadarlik evlisin

Haklisin tabikide ama sana tavsiyem anca biz kendimizi uzuyoruz onlarin umrunda degiliz... ben senin yerinde olsam elti falan takmam gorusmem herkesten uzak olunca inan kafanda rahat olur... kimse icin degmez ben ancak 6 sene sonra anladim 2 senedirde cok rahatim..

bizde beşe yaklaştık evlilikte..ama eşimde diyor ama tatsızlık çıkmasın aman huzursuzluk olmasın alttan aldık hep, çünkü kvalide sürekli abisinin ailesinin gölgesinde olmamızı istiyor. ne alakaysa artık...abi belki 2 yıldır kardeşini aramıyor ama halen niye hoşgeldine gitmedik diye bize küstü aklım almıyor çok değil 3 4 ay öncede kavgayla geldi ordan ..eltiyi desen 2 yıldır ben arıyorum karşı taraftan tık yok.. ama halen kvalide bana bileniyor uzakta yasadıkları için mi ona bu kadar tatlı geldi anlamadım....

canım eltim umurumda değil zaten, ama elti kafasıyla giden kvalide beni sinir eden nazını ben çekcem benimle yaşıcak ama onları sevcek...nasıl bir dünya

Galiba arama seni aramayani neden ariycaksinki belli iyi kaplisin safsin bende senin gibiydim ama gozum acildi bedeli cok agir oldu ama topladim esim sayesinde senin senden evinden ve esinden daha onemlisi yok kimseyi takmamaya aramamaya calis gerekirse numaralarini bile sil ben oyle yaptim faydasini goreceksin insanlara iyilik yaramiyor

iki sokak var arada her akşam saat 8 e kadar oturuyoruz iş çıkışı gidiyorum oraya yemek yiyoruz ordan eve geçiyoruz...ilk işim yemegi ayırmak olacak..
Evet sanirim sen nesafe koymaya basla bak senin pesinde nasil dolanir... yemeginide kendi evinde yemelisin cok zorda olmadikca gitme arama bile baska turlusu olmaz canim

canım sildim zaten çoğu yerden...aslında saflıktan değil dediğim gibi kavga gürültü sevmiyorum yoksa herşeyi anlıyorum birde o uzakta burda ben çekiyorum bir huzursuzluk oldumu kvalideyi..alttan alma sebebim çokçası bu aslında...birde annelik hakkı var diye...ama sürekli onunla oturup eltimi anlatmak istiyor, eltim ne derse benimde onu yapmamı istiyor..onlarla kötü olayım onları tarafına geçiyor vs vs...

Tabikide sen evinde esinle mutlu olmaya bak ne kendini nede esini bunalt. Icinde rahat olsun sonucta durduk yere degil bunlar... kimseyide arama seni bilmeyeni sen hic bilmemelisin hayat boyle malesef

dualarınızı eksik etmeyin inş...aslında eşler bizden daha yara alıyor onları kendi ailesi çünkü...eşim ağzını açamaz annesine aman kırılcak diye ama gidiyorum diye aranmadı bile...

Siniri senin coktan koyman gerekmis biraz gec kalmisin ama uzulme mesafeni koy o zaman raht et birde sakin geri adim atma kararli olmalisin ki esin hep destek olsun ben mesela 4 ay once dolasmaya ciktiimizdq gel dedim oglani annenler gorsun epey oldu faln dedim o da bana demisti cok iyisin istersen gitmeyelim bosver diye gittik ama 10 dak oturduk sevdiler doyamadilar bile ama hakediyorlar ben napim boyle en iyisi ogullari bir caylarini bile icmeden kalkiyor onlar boyle istedi suan da cekiyorlar

dualarınızı eksik etmeyin inş...aslında eşler bizden daha yara alıyor onları kendi ailesi çünkü...eşim ağzını açamaz annesine aman kırılcak diye ama gidiyorum diye aranmadı bile...
Uzulme arkadasim bunkarda gecer esin tabiki uzulecek sizin hayatiniz duzene girip ailesinden uzak kalinca sikinyi olduklarini gorecek ve size dah cok sarilacak.. dedigi gibi esine sen lazimsin

çok geç kaldıgımın farkındayım ama şuan vicdanen çok huzurluyum canım, mesela aradım belki ters davranıldı ama içim rahat şuan..kvalide bahanesi olacaktı eltinle küsseniz benim suçum ne aramadınız kaç gündür bende kalktım gittim diyecekti ama şuan bahanesi kalmadı..

Uzulme arkadasim bunkarda gecer esin tabiki uzulecek sizin hayatiniz duzene girip ailesinden uzak kalinca sikinyi olduklarini gorecek ve size dah cok sarilacak.. dedigi gibi esine sen lazimsin

ilk defa bu sefer geri adım atmadım eşimde çok kararlı gördü beni..bu kadar olay içinde haketmediklerini yaşayan sensin diyo

Aynen oyle ... eline koz verme asla.. yoksa hakliyken bile suclu oluyorsun.. ins bir an once mesafeni koyarsinda rahata erersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…