sizce ne yapmaliyim

Şimdi normalde kv. ile görüşmüyorsanız özel gününüzde bırakmanız tuhaf olacaktır ki gerçekten tuhaf işi düştü gibi...
Hem neden bırakmıyorsunuz ki torunları sonuçta sizinle arası bozuk olabilir.

Allah korusun allah o durumdakilerede sabir versin biz gene bir tiktaa olsa sansliyiz bunalinca bunlari dusun iyi geliyor

çok güvensizim kendime başarabilirim dimi az öz görüşmeyi..birde gerçekten eşim sabaha kadar sarıldı bana öyle bir düşkün oldu ki bana dünden beri. kvalide gidince anladıki herşeyi benim...

Gorsmedigim icin 2 senedir birakmiyorum esim istedi birakalim sinema yapalim diye bende kararsiz kaldim.. sonucta 2 sene oldu cokk az gorusurum oda mecburen arada yuz goz olunmasin diye birakmak istemiyorum

çok güvensizim kendime başarabilirim dimi az öz görüşmeyi..birde gerçekten eşim sabaha kadar sarıldı bana öyle bir düşkün oldu ki bana dünden beri. kvalide gidince anladıki herşeyi benim...
Bak iste ne guzel bizde ayniyiz esimle bu firsati iyi degerlendirmelisin.. esimde ailesi olay disi insanlari savundugu icin o bile mesafe koydu seninkide koyar gorursun esini sakin birakma bu insanlar senin resmen ozguvenini calmis kendine gelme vaktidir... sen istedikten sonra unutma kimseler onune gecemez... son karar senin

Bak iste ne guzel bizde ayniyiz esimle bu firsati iyi degerlendirmelisin.. esimde ailesi olay disi insanlari savundugu icin o bile mesafe koydu seninkide koyar gorursun esini sakin birakma bu insanlar senin resmen ozguvenini calmis kendine gelme vaktidir... sen istedikten sonra unutma kimseler onune gecemez... son karar senin

ne kadar güzel konuşuyorsun sindim ben resmen, ama karşı tarafımda da dişli biri var çünkü,

ne kadar güzel konuşuyorsun sindim ben resmen, ama karşı tarafımda da dişli biri var çünkü,
Ne kadar dislide olsa unutma senin esin yaninda o seni korusun kollasin yeter sana huzursuzluk vercek kimseleri etrafinda dolastirmasin sen o zaman daha saglikli dusunursun evine dahada sarilirsin.. bakma bende simdi rahatim ama cok cektim inan kendi ailemde de var onlarlada gorusmem benim huzurumu kaciran herkesi uzaklastirirm sende oyle yap ki huzurun olsun...

Ne kadar dislide olsa unutma senin esin yaninda o seni korusun kollasin yeter sana huzursuzluk vercek kimseleri etrafinda dolastirmasin sen o zaman daha saglikli dusunursun evine dahada sarilirsin.. bakma bende simdi rahatim ama cok cektim inan kendi ailemde de var onlarlada gorusmem benim huzurumu kaciran herkesi uzaklastirirm sende oyle yap ki huzurun olsun...

ASLINDA zaman la hiçbişi umurumda değil di , şuan bakıyorum kendime tahammülsüz sinirli biri oldum çıktım..

Evet iste tam sirasi sinirlerin lackalasmis kendine daha fazla zarar verme degmez ... simdiden denemeye basla bakalim neler olacak merakla bekliyorum

buralarda olursan yazarım canım inş önce bir gelsin hanfendi de...içi nasıl rahat ediyor bizi ezdi ezdirdi ne hissediyor acaba..

Aslinda o kadar cokki.. hangisini anlatsam bilemedim... 6 senedir gelinleriyim ama guzel bir laf duymadim hic bir sey gormedim sabrettim 3 sene sonra oglum oldu guvenerek yapmadim tabi ama bir corbayi dami haketmedim.. zoruma gitti ama ustesinden geldim... en son nasil desem 2 sene oncesine kv min abisinin gelinine bir iste vesile oldum.. esim cok kizmisti ama genede geri adim atmadi bebegi vardi paraya ihtiyaclari vardi ablamda yeni dogum yapmisti ve yardimci ariyordu yarim gun vesile oldum girdi calismaya basladi ama sanirim benim isime ozendi bende enistemin ofosondeydim yani normal olarak rahatti is yerim bir degil iki degilbisime burnunu soktu herseye karisti ne yapti etti ortaligi karistirdi bende tabi dayanamadim ve cikistim... sonuc 2 sendir aileden kimse ne kv ler nede ablamlarla gorusmezler... kv ler olayi duyuyorlar ve bize sormadan on yargili davranip beni sucluyorlar kaynim bana hakaret ediyor bir konusma esnasinda ogrendim bende olayi bildikle4ini zaten iyi oksan x le de kavga etmessin gibi bir cumle kurdu... ustunden cok zaman gecti esim hak verdi bana iyilikten maraz dogdu resmen... o zamandan beride gorusmem onlarla

Bende araya kan girdi sandım böyle bi olay için belki sıkı fıkı olunmaz ama bu derece de nefretlik bi durum yok hiçbi şeylerini görmedim demişsin anlamı büyük ölçüde maddi, neyse demiyim bişey

Bende araya kan girdi sandım böyle bi olay için belki sıkı fıkı olunmaz ama bu derece de nefretlik bi durum yok hiçbi şeylerini görmedim demişsin anlamı büyük ölçüde maddi, neyse demiyim bişey
Nefret degil sogudum diyelim insanlar bilmeden sormadan onyargi yapti hersey ust ustte geldi bende sinirimi cizdim cok cok az gorusurum boykesi en iyisi canim naparsin

Nefret degil sogudum diyelim insanlar bilmeden sormadan onyargi yapti hersey ust ustte geldi bende sinirimi cizdim cok cok az gorusurum boykesi en iyisi canim naparsin

çocuk için zor olur diye dedim ne bileyim belki olayı biraz kişiselleştirdim babamı kaybettim oğlumun bi tane dedesi olucak babam hiç göremicek diye üzülüyorum ne bileyim işte senin yavrunda böyle hissetmesin gibi bi düşünce geldi geçti aklımdan kırmak istemedim asla

çocuk için zor olur diye dedim ne bileyim belki olayı biraz kişiselleştirdim babamı kaybettim oğlumun bi tane dedesi olucak babam hiç göremicek diye üzülüyorum ne bileyim işte senin yavrunda böyle hissetmesin gibi bi düşünce geldi geçti aklımdan kırmak istemedim asla

senin yorumlarını çok begenirim bana da bir el at :) konumu okuyabilirsin...hatta bayag bir takip ettim seni görev yerim şurası yazardın memurluk hikayeni falan yorumlarda okudum hep...mutlulugun daim olsun eşinle ailenle...

X