Aslinda o kadar cokki.. hangisini anlatsam bilemedim... 6 senedir gelinleriyim ama guzel bir laf duymadim hic bir sey gormedim sabrettim 3 sene sonra oglum oldu guvenerek yapmadim tabi ama bir corbayi dami haketmedim.. zoruma gitti ama ustesinden geldim... en son nasil desem 2 sene oncesine kv min abisinin gelinine bir iste vesile oldum.. esim cok kizmisti ama genede geri adim atmadi bebegi vardi paraya ihtiyaclari vardi ablamda yeni dogum yapmisti ve yardimci ariyordu yarim gun vesile oldum girdi calismaya basladi ama sanirim benim isime ozendi bende enistemin ofosondeydim yani normal olarak rahatti is yerim bir degil iki degilbisime burnunu soktu herseye karisti ne yapti etti ortaligi karistirdi bende tabi dayanamadim ve cikistim... sonuc 2 sendir aileden kimse ne kv ler nede ablamlarla gorusmezler... kv ler olayi duyuyorlar ve bize sormadan on yargili davranip beni sucluyorlar kaynim bana hakaret ediyor bir konusma esnasinda ogrendim bende olayi bildikle4ini zaten iyi oksan x le de kavga etmessin gibi bir cumle kurdu... ustunden cok zaman gecti esim hak verdi bana iyilikten maraz dogdu resmen... o zamandan beride gorusmem onlarla