çocuk için zor olur diye dedim ne bileyim belki olayı biraz kişiselleştirdim babamı kaybettim oğlumun bi tane dedesi olucak babam hiç göremicek diye üzülüyorum ne bileyim işte senin yavrunda böyle hissetmesin gibi bi düşünce geldi geçti aklımdan kırmak istemedim asla
Yok canim kirilmadim. Babninda mekani cennet olsun.. cok uzuldum.. ama ben istemedim ki boyle olsun... az da olsa goruyorlar.. arada bende uzuluyorum hadi diyorum goturuyorum.. ama daha fazlasi gelmiyor elimden.. belki birgun duzelir
senin yorumlarını çok begenirim bana da bir el at :) konumu okuyabilirsin...hatta bayag bir takip ettim seni görev yerim şurası yazardın memurluk hikayeni falan yorumlarda okudum hep...mutlulugun daim olsun eşinle ailenle...
Bence hiç doğru değil. Çocuk yaparken bu zamanları düşünmek gerekiyor o yüzden her şeyi yaşadıktan sonra yapılmalı düşüncesindeyim. Bebiş olduktan sonra sevgililer gününde de evlilik yıldönümünde de 3 kişi olmak zorundasınız...
Bence hiç doğru değil. Çocuk yaparken bu zamanları düşünmek gerekiyor o yüzden her şeyi yaşadıktan sonra yapılmalı düşüncesindeyim. Bebiş olduktan sonra sevgililer gününde de evlilik yıldönümünde de 3 kişi olmak zorundasınız...
Babaanne ve dedeye cocugu bırakmaktan daha doğal bişey olamaz ama normalde yüzüne bakmadığınız insanlara rahat rahat sevgililer günü kutlamak için çocuğu bırakmak hem onlara ayıp hem çocuğa ayıp.
Babaanne ve dedeye cocugu bırakmaktan daha doğal bişey olamaz ama normalde yüzüne bakmadığınız insanlara rahat rahat sevgililer günü kutlamak için çocuğu bırakmak hem onlara ayıp hem çocuğa ayıp.