sizce ne yapmaliyim

Aslinda kullanmis degilde sevinirler bazen aradiklarinda soylerler bizde kalsin falan diye ama iste sikintilardan dolayi uzak kalmayi tercih ettim.. gorusmemek mesafe koymayi tercih ettim sagolsun esimde hak verdi kendi arada gorusur arar ama asla beni zorlamaz
çok güzel o zaman eşinizle kendinize özel bir gün ayırın belkı dediğiniz gibi olacak. ve siz görüşmek zorunda değilsiniz zaten. torunları sonucta gözünüa arkada kalmasın

çok güzel o zaman eşinizle kendinize özel bir gün ayırın belkı dediğiniz gibi olacak. ve siz görüşmek zorunda değilsiniz zaten. torunları sonucta gözünüa arkada kalmasın
Kalmaz zaten gozleri gibi bakarlar ama korkum mesafeyi tekrardan koruyamassam diye ilk torunlari birde bende biyke iksun istemezdim ama napalim kader ne ektilerse onu bictiler

Madem uzak durmayı tercih ettiniz size yaklaşmaları için koz vermeyin. 14 Şubata değil de kendi annenizin bakabileceği bir gün ayarlayıp o gün gidin.

Kalmaz zaten gozleri gibi bakarlar ama korkum mesafeyi tekrardan koruyamassam diye ilk torunlari birde bende biyke iksun istemezdim ama napalim kader ne ektilerse onu bictiler
anlıyorum haklısındır tabi kendince. şükür ki eşinde bu konuda senin yanında yer almış. sen bunu bahane etmelerine izin vermediğin sürece bir sey olmaz. torunlarını görsünler zaman geçirsinler onlar yaptı dıye sen de yapma. sen gene gitme gelme

Bende kv. lerinizle aranizdaki sorunu merak ettim nedir sizi bu kadar mesafe korumaya mecbur birakan olay
Aslinda o kadar cokki.. hangisini anlatsam bilemedim... 6 senedir gelinleriyim ama guzel bir laf duymadim hic bir sey gormedim sabrettim 3 sene sonra oglum oldu guvenerek yapmadim tabi ama bir corbayi dami haketmedim.. zoruma gitti ama ustesinden geldim... en son nasil desem 2 sene oncesine kv min abisinin gelinine bir iste vesile oldum.. esim cok kizmisti ama genede geri adim atmadi bebegi vardi paraya ihtiyaclari vardi ablamda yeni dogum yapmisti ve yardimci ariyordu yarim gun vesile oldum girdi calismaya basladi ama sanirim benim isime ozendi bende enistemin ofosondeydim yani normal olarak rahatti is yerim bir degil iki degilbisime burnunu soktu herseye karisti ne yapti etti ortaligi karistirdi bende tabi dayanamadim ve cikistim... sonuc 2 sendir aileden kimse ne kv ler nede ablamlarla gorusmezler... kv ler olayi duyuyorlar ve bize sormadan on yargili davranip beni sucluyorlar kaynim bana hakaret ediyor bir konusma esnasinda ogrendim bende olayi bildikle4ini zaten iyi oksan x le de kavga etmessin gibi bir cumle kurdu... ustunden cok zaman gecti esim hak verdi bana iyilikten maraz dogdu resmen... o zamandan beride gorusmem onlarla

anlıyorum haklısındır tabi kendince. şükür ki eşinde bu konuda senin yanında yer almış. sen bunu bahane etmelerine izin vermediğin sürece bir sey olmaz. torunlarını görsünler zaman geçirsinler onlar yaptı dıye sen de yapma. sen gene gitme gelme
Haklisin canim ama bazi insanlar gercekten bazi seyleri hakediyorlar... yoksa kimse istemez... esim benim yanimda... hakliyim cunku ama artik o da bu sorunun cozulmesini istiyor.. gerekirse ozur dileyecekler gidip konusalim bile dedi... ama ben daha hazir hissetmiyorum kendimi ....

Haklisin canim ama bazi insanlar gercekten bazi seyleri hakediyorlar... yoksa kimse istemez... esim benim yanimda... hakliyim cunku ama artik o da bu sorunun cozulmesini istiyor.. gerekirse ozur dileyecekler gidip konusalim bile dedi... ama ben daha hazir hissetmiyorum kendimi ....
unutulmuyor işte yapılanlar haklısın ben de hiç unutamıyorum ama mecbur kalıyor insan. ben de mesafelıyım nasılsın ıyı mısın den fazlası yok artık

Anlamıyorum bu erkekler baştan ailesi ile mesafeyi haklı bulup ondan sonrada barıştırmak mı istiyorlar....
Biraz daha ortam yumusasin asla beni zorlamaz.. ben istersem ancak barisma olur iste ailesi sonucta gene beni korur herkese rest ceker ama o da yoruldu biraz annesine babasina arada da olsa gitmek ister... gitse ben cok yipraniyorum ortayi bilmaya calisiyor napsin aklinca oyle dedi birakalim biraz ilgilensinler gibisinden

Inan ben onuda yapiyorum bazi seyleri duzelttikten sonra belki eski gunlerdeki gibi olur ama sanirim daha cok zaman lazim
bir anda unutulmaz eskısı gıbı de olmaz hiç sanmıyorum. çünkü kendilerini haklı çıkaracak bir bahaneleri oluoyr sen de biliyorsun mrb mı mrb fazlası tekrardan başa dönmek olur

Biraz daha ortam yumusasin asla beni zorlamaz.. ben istersem ancak barisma olur iste ailesi sonucta gene beni korur herkese rest ceker ama o da yoruldu biraz annesine babasina arada da olsa gitmek ister... gitse ben cok yipraniyorum ortayi bilmaya calisiyor napsin aklinca oyle dedi birakalim biraz ilgilensinler gibisinden

bende yıllardır yapamadıgım mesafeyi koymak istiyorum artık konularıma bakabilirsin.ama kvalide kesinlikle benden böyle bişi beklemez o kadar alıştırdımki alltan almaya görmemeye duymamaya ama tükendiğimi hissediyorum eşimde istersen görüşme artık diyor mesafeli görüş diyor yani, böyle her akşam gidiyorum çünkü ama son olayda o kadar kırıldim ki çekecek gücüm yok..

bende yıllardır yapamadıgım mesafeyi koymak istiyorum artık konularıma bakabilirsin.ama kvalide kesinlikle benden böyle bişi beklemez o kadar alıştırdımki alltan almaya görmemeye duymamaya ama tükendiğimi hissediyorum eşimde istersen görüşme artık diyor mesafeli görüş diyor yani, böyle her akşam gidiyorum çünkü ama son olayda o kadar kırıldim ki çekecek gücüm yok..
Son konunu okumustum esin destekse bence evine bile alma gorusme diyorsa gorsme sende aile olmussun erkek ailekeri nedense bir turlu kabul edemiyorlar bazi seyler esin destekse tekrar diyorum gorsme kafan evin gonlun rahat eder

Son konunu okumustum esin destekse bence evine bile alma gorusme diyorsa gorsme sende aile olmussun erkek ailekeri nedense bir turlu kabul edemiyorlar bazi seyler esin destekse tekrar diyorum gorsme kafan evin gonlun rahat eder

anlatsam bizdede neler var .... eşim zaten kendi ailesinden kendinin bıktıgının söylüyor..sürekli kaprisli sorun çıkaran karşı taraf idare ettik ama sonra bizim hassas bir noktamızdan vurdular manevi bişi diyeyim bu olay üstüne resti çekti bu geldiğinden gitmedik eltiyi hoşgeldine, kvalide bindi onlarla gitti ve bizi aramadı bile..haksız mıyım..vicdanıma yenik düşüp aradım beni de hiç kaile almadı onlara karşı küçük düşürdü beni

X