sizce ne yapmalıyım?

itsmeduygu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
338
75
3 aylık çok güzel giden bir ilişkim var. kendisi ilk aşkım. ilk sevgilim. ilk başta zaten ciddi olarak başladık o da ben de. okul bitince evlenmek üzerine kurulu bir ilişkiydi. benimle ciddi düşündüğünü hissedebiliyorum, her hayalime ortak oluyor şakasına karım olacaksın falan diyor, benimle geleceğini planlıyor. dürüst ve mert birisi o konuda ortamcı sadece cinsellik düşünen bir adam değil.
elimi ilk bir ay tutmadı ben istemediğim için, sonra okullar kapandı döndük. saygı duydu bu kararıma. geçen günlerde “evlenmeden önce bir şeyler yaşamak” hakkında konuştuk. ben cinsel birleşmenin evlenmeden önce olmaması gerektiğini söyledim, saygı duydu anlarım dedi. ama öpüşme, elleme, sarılma, sevişme bunlar için 7 sene nasıl bekleyebilirim dedi bana bu da benim aklımı karıştırdı. ben öpüşmekte sorun görmüyorum, döndüğümüzde 4 aylık olmuş olacağız öpsün bunda bir şey yok. ama hep daha fazlasını ister mi diye düşünüyorum. 7 sene boyunca kendimi ellettirmemek de mantıklı mı bilmiyorum. çok dindar birisi değilim ama sanki ayrılsak kirlenmiş gibi hissedeceğim. normal şeyler mi bunlar? beni zorlamıyor ama morali bozuldu bu dediğime. ona kalsa şimdi desem ilişkiye girelim girer ama beni o konuda asla zorlamıyor. diğer konuda hayat görüşümüz farklı sanırım ya da ben büyütüyorum. “ben senin fiziğini hiç bilmiyorum” dedi bana, ben de “7 sene boyunca göremeyeceksin kocama kalması gerekiyor” dedim. buna morali çok bozuldu. sizce ne yapmalıyım? yanlış anlaşılmasın şimdiye kadar bu konudan hiç konuşmamıştık, ilişkimiz cinselliğe bağlı değil ama beni de anla benim de ihtiyaçlarım var diyor. aynı ihtiyaçlar bende de var ama korkuyorum. kirlenmiş hissediyorum elini tutsam bile. beni rahatlatır mısınız

Tek söyleyebileceğim şu sırf o istiyor üzülüyor kırılıyor diye asla ama asla istemediğin içinden gelmeyen bir şey yapma. Sırf bunun için gidecekse de bırak gitsin.
Anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz önünüzde uzuuuun yıllar var ne çamlar bardak olur o zamana kadar, kimin ne olduğunu asla bilemezsin
Abla tavsiyesi sana dünyanın en iyi erkeği de olsa karşındaki istemediğin içinden gelmeyen sana ters düşen bir şeyi asla yapma.

Kaç yaşındasın? Üzülüyor gibi göstererek seni manipüle ediyor. Kararının arkasında dur. Üzülüyor diye bir şey yaşama

18 yaşındayım. ben ilerisi için konuşuyorum hep diyor. tabii ki zamanla olacak her şey ama hiç yapmam demek de biraz ağır değil mi benim de bir erkek olarak ihtiyaçlarım var diyor. 1-2 sene sonra aslında güvenirim ama bilmiyorum…

teşekkür ederim evet çok genciz ikimiz de. hemen kötüye çekiliyor ama karşımdaki gerçekten ilk 2 ay bırakın cinselliği elimi tutmayı teklif bile etmeyen bir adamdı. ben öpüşmek isterim mesela, ilk öpüştüğüm o adam olsun isterim. ama gittikçe ileri mi gider, beklentilerini karşılayabilir miyim…

ne ihtiyacı varmış bu liselilerde kendini yeni keşfetmiş oluyor ama ihtiyaç haline geliyor. sen ona de ki iradesine sahip çıkamayan biriyle benim işim olmaz. evet erkekler genellikle böyledir hep daha fazlasını vermeni isterler sonu yok yani o yüzden istediğini verme 4 aylık ilişki bir de .

Sana bi abla tavsiyesi. Sakın bu çocuğun manipülesine gelme. Yok bi erkek olarak ihtiyacım var falan diyerek seni istemediğin şeylere zorluyor.

Zaten şuan heyecanla bu kişiyle evlenirim vs diyorsun ama üniversitede daha karşına kimler kimler çıkacak. Hayır onu seviyorum da diyebilirsin ama dünya onun üzerine kurulu değil. Ha yaşamak istersen kendi isteğinle yaşa. Ama çocuğun duygu sömürülerine kanıp da pişman olacağın şeyler yapma

Evet gittikçe ileri gider.

teşekkür ederim evet çok genciz ikimiz de. hemen kötüye çekiliyor ama karşımdaki gerçekten ilk 2 ay bırakın cinselliği elimi tutmayı teklif bile etmeyen bir adamdı. ben öpüşmek isterim mesela, ilk öpüştüğüm o adam olsun isterim. ama gittikçe ileri mi gider, beklentilerini karşılayabilir miyim
liseli değil üniversite üçüncü sınıf da. o şimdi için demiyor uzun vadede hani hiç mi olmaz tarzında. dün sinirlendim zaten ben seni tutamam ne yaparsan yap bu konudaki kararım çok net dedim. şimdi olmaz ama ileride ilişkimizi yıpratır bu durum dedi. benim de fikrim değişebilir baktım güveniyorum, hani dedim her anlamda uyduk birbirimize o zaman bazı şeyleri yaşayalım.

zaten çok seviyorsa bana zaman verecektir. ben demiyorum ki 7 sene sadece el ele tutuşalım, dokunmayalım öpmeyelim. ama kendi içimde hazır hissettiğim zaman yapacağım bunu. bana tolerans göster diyor ama göstermeyeceğim. bütün bunlara rağmen gidiyorsa gitsin. 1 seneye kadar sadece öpüşmeyle yetinebilmesi lazım. yetinemiyorsa da kendi bilecek. cinsel açlıktaysa ben zaten onu tatmin edemem

seni manipüle etmeye çalışıyor olabilir güvenme bence elini tutmamış olabilir o çok önemli değil. ama ilerde pişman olursun gibi gözüküyor bakireliğe ben önem vermiyorum ama bu maalesef bizlere empoze edilmiş bir şey.

yanlış anlamışsınız, erkek arkadaşım bakireliği gideren bir ilişkiden bahsetmiyor. o konudaki kararım çok net. evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeyeceğiz. bunu zaten anladı ve saygı duydu anlarım dedi. onun bahsettiği “öpüşmek, dokunmak” tarzında. 7 sene ben nasıl sana dokunamayıp öpmeyeceğim diyor.

Dünyanın en büyük yalanı o "erkek olarak sekse ihtiyacım var" denmesi. Senin gibi tecrübesiz birini bulmuş manipüle edip sevişmek istiyor. Daha çok yenisiniz kendisi hakkında da kesin sonuçlara varmamalisin çok iyi cok karakterli vb. gibi şeyler icin erken.

sekse ihtiyacım var demedi. öpmeye sarılmaya ihtiyacım var dedi. seks yapmayacağımızı sonsuza dek biliyor. ama ben yine de öpmek sarılmak konusunda da temkinli olacağım. seks yapmayalım ama sevişelime getiriyor kısacası.

Daha çok gençsiniz ve çok büyük ihtimalle bu kişiyle hiç evlenmeyeceksin. Erkek arkadaşının söylemlerinden de pek hoşlanmadım açıkcası. Şimdiden "ben öpüşmeden, sevişmeden o kadar süre nasıl dururum" demesi bana garip geldi. Bu tür şeyleri akışına bırakmak gerek.

Bir de anladığım kadarıyla senden birkaç yaş büyük. 18 yaşındaki 2 sene fark bile çok fark ediyor.

alenen söylemedi ben biraz açtım konuyu o tarz beklentilerin olmasın tarzında, erken mi aslında sormaya çekiniyorum dedi ben de sor dedim sıkıntı yok o şekilde yani. o 20 yaşında evet. aynı bölümdeyiz çok yüksek bir bölüm, mesleğimiz sağlam. bence de zamanka olacak bunu ona anlatacağım baktım devam ediyor derim yani biz olmuyoruz

18 yaşında olan ilişkilerde bunlar pek konuşulmaz ablacığım. Tutup 7 sene sonrasının planı da yapılmaz. Bariz yol yapıyor kendine.

18 yaşında olan ilişkilerde bunlar pek konuşulmaz ablacığım. Tutup 7 sene sonrasının planı da yapılmaz. Bariz yol yapıyor kendine.
ben öyle düşünmüyorum ya ben ilk başlarken bile ciddi düşünüyorum seninke takılmak istemiyorum bunun bilinciyle hareket edelim dedim. o da ben de aynı şekilde diyordu hep o konuda güvenim tam. bakalım konuşacağım anlayış göstermezse kendi bilir her erkek ister ama gerçekten seven tahammül eder bence

aynı okulda aynı fakültedeyiz benden büyük o, okulu bitireceğiz ondan sonra diye 7 sene planı var yani. okulu bitirmeden mesleğimizi elde etmeden zaten bir yere varamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…