İlk ilişkin olduğu o kadar belli ki kuzum. Erkekler zaten öyle derler. Ne diyecek sana? Takılıyoruz işte falan mı demesi gerekiyordu? Tabi ki ciddi görüşüyorum diyecek.
18 yaşındayken benim de sevgilim vardı. Çocuğun hiç cinsellik sohbeti yaptığını hatırlamıyorum. Benle yaşıttı zaten. Maksimum elimi falan tutmuştur değil cinsellik bir ihtiyaç falan demezdi. Zaten yaşıtımdı çocuk. Burda problem de zaten senden büyük olması. Aynı gelişim basamaklarında değilsiniz. Onun için bu sohbetler çok normalken senin için değil.
Bir de bu işler böyle kalem kağıtla hesapla falan olmuyor. İçten gelen şeyler. Bunun planını yapmak çok komik. Evlenmeden ilişkiye ilerde nasıl bakacaksın garantisi var mı? Belki fikrin değişecek? 7 sene sonrasını neden düşünüyorsunuz ki?
Bunlar ne beni ne de başka birini ilgilendirir. İlişki yaşarsın yaşamazsın bu senin tekelinde olan bir şey. Ben sadece erkek arkadaşının sandığın kadar masum olmadığını sana senden büyük bir ablan olarak söylüyorum. İstemediğin bir şey yaşayıp mutsuz olmanı istemem. Bir erkek tarafından kandırılmadan, gerçek bir şeyler yaşamam için uyarırım sadece. Onu da dinleyip dinlememek sana kalmış