Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

güzel kardeşim herkes hata yapabilir ve herkes ikinci bir şansı hakeder. karnındaki evladına, pişman olduğunu söyleyen kv ne ve eşine bir şans ver. ayrılmaya ondan sonrasında yine aynı devam ederse karar verirsin. acele karar verme.

Üniversite mezunuyum. İyi bir bölümden mezunum. Çok şükür ailemin maddi durumu iyi. Eşim ona maddi olarak ihtiyacım olmadığını biliyor. Hamile olduğumu söyleyeceğim ama henüz değil. Biraz daha beklemek istiyorum.

sonunda barışacaksınız da burnu sürtsün istiyorsunuz. Geri dönecekseniz kesin sınırları çizin. KV bir bakıcı bulsun eşiniz o baksın size gelmesin.
Yalnız çocuktan sonra kv içinden bir canavar çıkacak biliyorsunuz dimi? Bu kadın sizi daha çok uğraştıracak

eşinizle başbaşa her şeyi konuşmanız lazım. Ama bu konuşmada hamile olduğunuzu söylemeyin bence, çünkü bundan dolayı her şeyi kabul etmiş görünebilir ama değişen bir şey olmaz. bebekten bağımsız olarak evliliğiniz için savaşmaya karar vermesi, annesi ile konuşması ve en önemlisi eski eşi ile ilgili dürüst olması gerek. bunlar kafanıza oturup inanıp tamam dedikten sonra bebeği söylemeniz daha iyi olur sanki. ayrıca hayırlı olsun bebek için, onun için de en iyisi olur umarım

Kayınvalide resmen amacına ulaşmış. benim takıldığım nokta şu oldu siz eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? Belki de bunları kayınvalide uydurdu. Bir de eşiniz eski eşi ile görüşse bunu annesine anlatır mı? Bence ne olursa olsun konuşmalı kafanızdaki soruları aydınlatmalı öyle karar vermelisiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Size boşanın diye bir söylemek istemiyorum çünkü milletin kullanıp attığı sizden 14 yaş büyük bir herif bile sizi çok rahat ezebildigine göre yarın öbür gün boşanıp tekrar evlendiğinizde de çok yüksek ihtimale yine benzer bir tercih yaparsınız.
Bence siz kocanıza dönün zaten döneceksiniz de

Hamile olduğumu söylerdim. Yarın öbür gün kayınvalide kimbilir kimden peydahladı diyebilir kaynananda bu potansiyel var dikkat et derim. Eşinle buluş konuş annesinin aralarınızı açtığını o gelmeden önce herşeyin mükemmel olduğunu hatırlat. Annen evimizden gitmediği sürece ben eve dönmem bebeğimi de baba evinde büyütürüm annenin sivri dili ile bebeğime zarar gelsin istemiyorum dersin. Ve kocanızın gerçekten pişman olduğundan ve annesine karşı sizin tarafınızda olduğundan emin olun sonra barışın.

Evliliğinize bir şans daha verin bence. Fakat tek şartınız kayınvalideniz sizde kalmaması şartıyla barışın eşinizle. Bu kararınız net olsun bir daha sizde kalamasın. Kv evi yok mu maaşı yok mu Oğlu gerekirse maddi olarak yardım etsin yatılı bir bakıcı bulsun kv evinde kalsın.

Ablamın durumunu eşim değil ablamın kendisi bizzat kayınvalideme anlattı.
Mesajınızda bu açıklama yok, belirtseydiniz yazmazdım o kısmı.
Bunu bilmek sizin için önemli. Boşanma nedeni çok belli de siz görmek istemiyorsunuz. Annesi için bir eşi harcamış şimdi sıra ikincide. Ayrıca eşim genç gösteriyor yazmışsınız, peki ya ruhu? Sizinle hiç bir şey paylaşmayan anlatmayan eş nasıl sizi rahatlatıyor? Şunu çok iyi düşünün; sadece kendiniz için değil başka birinin de hakkında karar vereceksiniz. Çocuğunuzun da bu ortamda bu ana-oğul çiftinin arasında büyümesini istiyor musunuz?

Erkek bir danışan gelip eşinize aynı sorunu anlatsa, annesine olan sağlıksız bağımlılığını anlatasa nasıl bir tedavi uygular çok merak ettim.

Neden konu içeriğini sildiniz? Hem de önemli yerleri silmişsiniz

Anneniz ve babanız çok akıllı yol gösterici insanlar gibi duruyor lütfen onları dinleyin biraz. Çocuk konusunda da önerim bu bilgiyi eşinizle paylaşmanız ama kendi başınıza doğurmanız daha sağlıklı olacaktır. Annesinin lafına bu kadar takıntılı bir adamdan ne size koca ne de çocuğunuza baba olmaz. Eminim siz kendi başınıza daha iyi bakarsınız çocuğa

Bu benim hikayeme benzemis ne olur cocuk yapma kayinvalidende seni sevdiginden degil oglu neden kacirdin kizi demistir ondan geldi yani oglu mutlu olsun diye

Kaynanan değişmez ayrıl kesinlikle suçlular diye böleler sen suçlu olsam sana hiç acımazlar

Hadi hersy yenildi yutulduda kayinvelide de gitti bidaha gorusmek istemediginizi solediniz esiniz kabul etti(sanmamda) sorun cozuldu diyelim ama eski esle gorusmesi evlendi diyip hala siz evliyken bile görüşmesi bu yutulur mu ??? İllada affetmek istiyorum diyorsaniz esinize soleyin kadinla bulussun sizde gidin bakın ne konsmuslar az cok anlarsiniz kadjnin davranis ve yuzunden nasil bir ortam vardi belli olur.sonra esinizle kesin muhabbeti kestirin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.Rabbim yardimciniz olsun.
Aslinda biz gencligin vermis oldgu heycanla anlayamiyoruz aile birine yok diyorsa ondan hayir gelmiyor...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…