Sizce nasıl bir evlilik????

-Eşimi görünce heyecan duymuyorum.
-Eşimi görmeyince özlemiyorum.
-Eşimle sohbet edemiyorum/edemiyoruz.
-Birlikte zaman geçirmekten zevk almıyorum/almıyoruz.
-Yalnız kalmaktan, arkadaşlarımla olmaktan daha çok hoşlanıyorum./hoşlanıyor.
-İşi gereği sık sık şehir dışına çıktığı için çok mutluyum./O da mutlu.
-Eşimin ukala ve bencil bir adam olduğunu düşünüyorum.
-Çıkarken bu adam sana göre değil diyen arkadaşlarıma şimdi hak veriyorum.
-Düşününce onunla niçin evlendim, onu nasıl beğendim bilmiyorum.
-Cahil bir adam olduğunu düşünüyor ama bunu ona söylemiyorum.
-Halen onu yakışıklı buluyorum ama bu birşey ifade etmiyor.
-Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiyiz, ortak zevklerimiz çok az.
-Çevresindeki bayanlarla hafiften flörte açık ve samimi konuşmalarına şahit oluyorum ama kıskanmıyorum.
-Ondan nefret etmiyorum ama ona karşı birşey de hissetmiyorum.
-Evliliğimizin son birkaç yılı bu duygularla geçti ve geçmeye devam ediyor.
-Eeeeee... Siz bu evliliği nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar?
yalnız değilsin aynı duyguları hissettiğim olmaz olası bir kocada bende var Allah yardım etsin BEN DEĞERLENDİRME BİLE YAPAMIYORUM sorunlarımızı benim adımada çok iyi toparlamışsın saol hayatım

nevvalcim ve piyano!evlilikleriniz adına üzüldüm ama hiçbirşey hissetmediğiniz birinin yanındada durulmazki!ben de zamanzaman eşimleanlaşamadığımızı düşünsemde iş çıkışı gelişini dörtgözle bekler,ayrı kaldığımda onu özler özelliklede çok kıskanırım.o da bensiz kalamaz.tabiki ilk zamanlardaki gibi romantik,heyecanlı değiliz.ancak birbirimizden de ayrı duramayız.
en önemlisi eşinizle konuşabilmenizdir.üzüldüğünüzde omzunda ağlayamıyor sevinçlerinizi paylaşamıyor durumdaysanız ve oda size hiçbirşeyini açmıyorsa ortada zaten evlilik kalmamıştır.daha fazla birbirinize eziyet etmeyin bence.

Sevgili Piyano senin evliliğin için de üzüldüm umarım herşey yoluna girer. Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ama sanırım benim durumum oldukça farklı. Eşime karşı duygularım da farklı. Yıllar yılı o kadar alttan aldım o kadar üzüldüm ki, artık eşim ne yaparsa yapsın tekrar onu sevebilirmiyim bilmiyorum. Onun için süslenmek, saçımı başıma yapmak falan da hiç içimden gelmez, beni beğenecekte ne olacak. Üstelik şu an eşim daha evvelki yıllara göre çok daha iyi fakat ben ona karşı hoşgörülü olamıyorum. Eşimin ne beni yeniden kazanmaya niyeti var ne de bu evliliği sonlandırmaya niyeti var.Biraz düşünüp taşınıp karar vericem umarım pişman olmam. Hepinize sevgiler.

X