- 25 Ağustos 2014
- 20.341
- 48.173
-
- Konu Sahibi bella-donna
o zaman oldugundan zayif duruyorsundur, ust buyuk degilse.. kesinlikle 60 max..Haklısın, bana kimse inanmıyor 67 olduğuma. Göbek yok, basen sorunlu bölgem.
Inşallah sende istediğin kiloya gelirsin sende canım, benim yerimede ye. Un helvası ye bak, 60 tan sonraki 7 kilo kesin un helvasıdırHep boyleydim, bir tek üniversiteye hazirlandigim sene 53 ü görmüştüm sonra o da gitti düştüm 45 e , daha da alamadım da zayiflamadim da sabit kaldım. Goguslerin küçüklügü dışında pek dezavantajı yok aslında, ha bir de vücudumda kas oranım çok az olduğu için ağırlığı dizlere yukluyomusum bu yüzden diz kapaklarimda şiddetli ağrılar oluyor sporla geçirmeye çalışıyorum ağrıları işte. Elbise denerken teyzelerden hep söyle yorumlar alıyorum "ay ne zayıf "
moralim bozuldu,hırs yaptım,yatmadan önce yemeğe boguyorum kendimi
Üst normal tatlım, o zaman önce 60 a inip bi bakalım nasılmış,gerekirse dahada veririzo zaman oldugundan zayif duruyorsundur, ust buyuk degilse.. kesinlikle 60 max..
Ben kırılmadım tatlım baskasınjnda kırıldığını sanmıyorum, icin rahat olsunYaaa su ettigim laf icime dert oldu
Ne bosbogazlik etmisim....
Kirilan olduysa cok ozur diliyorum
hizli kilo vermede cokebilir yuzun gozun, sakin kendini yipratma..Üst normal tatlım, o zaman önce 60 a inip bi bakalım nasılmış,gerekirse dahada veririz
45 e zaten düsemem tatlım, hem o zaman yüz hataları falanda Değişiyor, istemem bunu. Yag, kas analizini yaptırmakta fayda var o zaman, tesekkür ederimbayanlarda kiloda boyla kilo arasında 10 fark normal. yani 1,70 isen 60 kilo senin ideal kilon bunun biraz altına düşebilirsin ama çok düşme. 45 falan da kötü biçimsiz olursun... 55 ideal bence sana ki verirsin önce vücut analizini yaptır. yağ mı kas mı fazla sonra yeme şeklin düzenleniyor zaten.
Hızdan bende vazgeçtim canım, iddiayı kaybetsemde yavas yavas vereceğim, tesekkür ederimhizli kilo vermede cokebilir yuzun gozun, sakin kendini yipratma..
Bizimle paylaşabilirsin, bizden laf cıkmaz tatlımkendi uyguladığım diyeti burada yayınlamam uygun olmaz ama hayat boyu dikkat edilmesi gerekenlerden birkaç bir şey yazabilirim. ben kilo verdim ama yüzüm falan hiç çökmedi. tam tersi cildim canlandı. düzenli aralıklarla cevizimi yedim pekmezimi içtim. yeşillik meyve yoğurt kısacası düzenli bir beslenme oldu benim için. piyasadaki şok diyetlerden uzak dur sakın bence bir uzmana git derim :)
şu açıdan olmaz benim bir bayana göre kas oranım çok yüksekti ve metabolik hızım yüksekti. benim yapımla alakalı. iki arkadaş gitmiştik. o da tam tersi kas oranı düşüktü ve metabolizma hızı düşüktü. onda tahlil istedi ve tiroitlerle alakalı sorunu vardı mesela. diyetisyen onda önce kas yapımını hızlandıracak diyet uyguladı ben de ise direk kilo verecek bir diyet uyguladı. o yüzden diyet kişiye özel olmalı bence.Bizimle paylaşabilirsin, bizden laf cıkmaz tatlım
Sen yaz tatlim kimseye soylemeyiz bizkendi uyguladığım diyeti burada yayınlamam uygun olmaz ama hayat boyu dikkat edilmesi gerekenlerden birkaç bir şey yazabilirim. ben kilo verdim ama yüzüm falan hiç çökmedi. tam tersi cildim canlandı. düzenli aralıklarla cevizimi yedim pekmezimi içtim. yeşillik meyve yoğurt kısacası düzenli bir beslenme oldu benim için. piyasadaki şok diyetlerden uzak dur sakın bence bir uzmana git derim :)
Bekliyoruuuzkızlar çamaşır asıp geleyim de birkaç ip ucu vereyim size :) bekleyinnnn :)