ben hayatımda ılk kez bu sok dıyet denen seyı yaptım cıddı anlamda cok ıyı kılo verdım.ama tamamen benım yuzumden kılo aldım cok duzensız beslenerek uykuma dıkkat etmeyerek ve en onemlısı suyu hıc sevmem ama dıyet yaparken 2 lt den fazla ıcıyordum tekrar suyu bırakarak bırbucuk beden gerı dondu bana maalesef
bu arada sabah aksam yarımsar saat kostum.Sureklı aynı corbayı ıcerek aralarda haslanmıs patates sadece kımyon dokerek yedım 2 fınca n yesıl cay muhakkak ıctım.Pıramıt dıye satılanalr cok daha kolay ıcılebılıyor ona alıstım artık.
Hatta benım bıt pazarındakı konumda 38 36 beden pantolonlar vs mevcut ınanmayanlar bakabılırler kılo verdıgım ıcın aldım onları ozaman bır sevıncle..4 ay gecmeden kendı eserım kıloları gerı aldım.Tekrar 40/42 beden arasına dondum.Bu yuzden eylulde tatıle cıkmadan yıne bu dıyete gırmeye karar verdım.
Ben saglıklı bır dıyet oldugunu kesınlıkle dusunmuyorum bır kere sabah ne yıyorsan oyle devam etmek zorunda olmak gazlı ıcecek asla ıcmemek SOda dahıl buna cok zorluyor.Corbayı yapıyorsunuz bır hafta aynı seyı yıyorsunuz bırtek 4. gun aksam az bıraz ızgara yıyebılıyorsunuz.Karpuz kavun katıyen yok.Kırmızı meyvelerden yemek kosuluyla bunlar aklıma gelenler