- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
-
- Konu Sahibi bella-donna
Onu nasıl yaptın tatlım, yazabilirmisin?ben vermıstım lahana corbası ıle sok dıyetle eylule kadar tekrar benım de baslamam sart oldu aslında. bende 67 yı gordum bırkac gun once ve yıne aynı dıyetle devam etmem lazım gecen senekı gıbı.
ben vermıstım lahana corbası ıle sok dıyetle eylule kadar tekrar benım de baslamam sart oldu aslında. bende 67 yı gordum bırkac gun once ve yıne aynı dıyetle devam etmem lazım gecen senekı gıbı.
Benim bildiğim böyle şok diyet yapan bir Sibel Can varMerhaba kızlar,
benim derdimde kilolarım. Boyum 1.70 ve bugün tartıldım tam 67 kiloyum ya nasıl kendimi bu kadar koyverdim bilmiyorumerkek arkadasımda sinir etti beni zaten, kimsenin dediğini takmamda ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya. iddiasına girdik kendisiyle ve Eylül'ün sonuna kadar 55 i görmem Lazım. Bu mümkünmü ya hic öyle diyet falan yapan biri değilim, ilk kez bu kadar kilo konusunda sıkıntı yasıyorum! Verilirmi sizce 7-8 haftada 12-13 kg falan. Cok hırslıyımdır bu iddiayı kazanıp ağzının payını vermem Lazım
ben vermıstım lahana corbası ıle sok dıyetle eylule kadar tekrar benım de baslamam sart oldu aslında. bende 67 yı gordum bırkac gun once ve yıne aynı dıyetle devam etmem lazım gecen senekı gıbı.
Nerdeyse aman vereyimde geri alsamda olur diyeceğim öyle sinir oldum, hırs Yaptımkonu sahibi,
birkaç kez düzenli ve sağlıklı beslenerek 12 kilo kadar verdim. (boğazımdan dolayı aldım geri orası ayrı.) o kadar sürede verebilme şansın var ama düşük ihtimal bence. çünkü belli bir kilodan sonra falan duraklama evresine geçiyor vücut. bir süre zorluyor. sonra tekrar devam ediyor falan filan. ama arada iki üç günlük şok diyetler de ekleyerek yapabilirsin. hedefine ulaşma şansın artar. mesela bu süre içinde 2-3 kez. Ayran detoksunu öneririm. çok işe yarıyor. 2 günlük.
İşte bide benBenim bildiğim böyle şok diyet yapan bir Sibel Can var
Bana görede cok ama 55 diyor odun, ben hic 55 olduğumu hatırlamam, hep 57-59 arasıydım. Ona kalsan 50 idealmiş, yavas yavas ortadan yok etmek istiyor heralde, temiz iş1.70 boya 67 çok mu
Seninki 3 kiloymus tatlım verirsin, bende hep 57-59 arasıydım hic 55 hatırlamıyorum ama inat ya inecem o 55 e sonra yine alırımBenim de boyum 1.70, en duşuk 58 falan olmuşumdur, yani en zayif halim. 55 olur musun bilmiyorum ama azmin elinden hic bisey kurtulmaz. Su an ben de 63 kiloyum 60a dusmek istiyorum
Nerdeyse aman vereyimde geri alsamda olur diyeceğim öyle sinir oldum, hırs Yaptımtesekkür ederim tatlım hemen başlayacağım valla. Neyse yinede cok imkansız değilmiş ya zor olsada
ben hayatımda ılk kez bu sok dıyet denen seyı yaptım cıddı anlamda cok ıyı kılo verdım.ama tamamen benım yuzumden kılo aldım cok duzensız beslenerek uykuma dıkkat etmeyerek ve en onemlısı suyu hıc sevmem ama dıyet yaparken 2 lt den fazla ıcıyordum tekrar suyu bırakarak bırbucuk beden gerı dondu bana maalesefOnu nasıl yaptın tatlım, yazabilirmisin?