Sizce kötü bir insan mı?

Eşimle birimize olan bağımızı sevgimizi asla kaldıramıyor. Sorsanız oğlumu çok mutlu ediyorsun daha ne isterim diyor ama durup durup ne yaparım da canlarını sıkarımın planını yapıyor. Canımı yakmaktan müthiş keyif alıyor. Ailede çok sevildiğim ve herkese saygılı davrandığım için aleni kötülük yapamıyor, başbaşa kaldığımızda alttan alta lafları sokuşturuyor. Her şey tamam da ama artık bu kadar çok sevdiğim bir adamın ölümünü konuşması beni çileden çıkardı. Yahu ölüm herkese var hepimize.. Yani ama sırasını mı biliyoruz? Konuşulur mu yani böyle abuk subuk. Kimse kimsenin sevgisini bilemez ki? Eşini kaybedip evlenmeyen de var, üstüne 3. 5. evliliğini yapan da. Yani yazılı kuralı kanunu mu var bu işlerin? Hayatıma nasıl devam ederim eder miyim kısmından kime ne öyle değil mi? Bu sözü söyledikten bir kaç gün sonra eşim kaza yaptı. Yaşadığım travmaları anlatamam

Kırılmadım her birinizin fikri çok değerli Hani insan çok öfkeliyken düşüncesinin aksi bir şeyi duymak istemez ya onu gibi insan sakinleşince öyle düşünmüyor. Eminim evliliğimin her geçen yılında böyle şeylere takılmamayı biraz daha öğreneceğim ve belki bir gün hiç umursamayacağım Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Yaprak Dökümü izliyorsa bu sıralar Necla'dan etkilenmiş olabilir :))
Yani bir an dedim ki, Allah korusun öyle bir şey olsa başka biriyle evlenip eşimle yaşadığım eve yerleşeceğimi düşünecek kadar aklını kaybetmemiştir herhalde. Görülmüş şey mi Allah aşkına bu nasıl saçmalık. Kafasında neler yaşıyor bu kadın anlamıyorum

iyi gecindiginiz haliniz bu mu?

iyi gecindiginiz haliniz bu mu?
Hanımefendi evli misiniz bilmiyorum ama evlilik zaten böyle bir şey. Farklı kültürlerden bir çok insan bir araya gelir ve saygı sevgi çerçevesinde bir yaşam sürerler( çok mümkün olmasa da). 7 24 bir aradayız. Kavga gürültü yok kadının kendi kendine laf sokma telaşı var. Ve onun seviyesine inip karşılık vermediğim için henüz yüz yüze bakabiliyoruz. Siz hayatınızdaki insanlarla ya kavgalı ya da can ciğersiniz anladığım kadarıyla. Hayatta bir de mecburi ilişkiler vardır

Yanı bizdede buna benzer bir durum var...eltımın çocuğu yok (23 yıllık evli) benim bir kızım var ..kaynımın tokatta memlekette bir arsası var bekarken almış..eltim sürekli tapuyu benim üstüme ver diye baskı yapıyor şu anki değeri en fazla 20 bin civarında..kaynımda vermiyor karısına...birgün sordum ne farkeder ki diye.. eşim ölürse(kronik hasta) k.p. elimden alır çocuğum yok ya dedi..ayrıca sürekli arsamızda gözünüz var muhabbeti yapıyor traji komik gerçekten..bu yüzden herkesle kavga etmişliği bile var...halbuki benimmeşimin durumu onlara göre çok çok iyi istesek memleketten 10 tane arsa alırız ama gerek görmedik
Neyse k.p.aile binasında 3 dairemiz var.tuttu eşimin üzerine 4 te birini verdi.kaynıma vermedi sebebini sordum neden ayrım yapıyorsun dedim..oğluma bişey olursa o dengesiz kadınla(eltim) uğraşamam ben dedi..çok paragöz çirkef ve seviyesiz..ben yıllarca çalıştım yaptırdım ona ve ailesine yedirmem dedi...çok şaşırdım ve üzüldüm...sonuçta senin oğluna yıllardır kadınlık yapıyor o zaman bizede verme kul hakkına girmeyelim dedim..senin hiç olmazsa çocuğun var dedi ona kalır ama o çirkefe bir kuruşumu layık görmüyorum (araları çok kötü oğlumu bize düşman etti)dedi
Yinede üzüldüm eltım adına kendimi onun yerine koyuyorum üzücü bir durum tabi..
Eşimle konuştum dedim bak böyle olmaz günahımız kendimize yeter baban önce ölürse sakın kimsenin hakkına girme vebali büyük olur dedim...
Eşim dediki,anneme babama bize saygısı yok seviye yerlerde bir bardak suyunu layık görmüyor elinde avcunda ne varsa kendi ailesine destek oluyor..onlara kapısı hep açık bize gelince hiç müsait değil..böyle yapa yapa kendi sonunu hazırladı ..abimde aynı şekilde ..her yardıma ihtiyacı olduğunda biz koşuyoruz maddi manevi işi bitip düze çıkınca selami sabahı kesiyor...sırf karısını tatmin etmek için ailesine kötü davranan,babasına evlatlık yapmayan bana abilik yapmayan bir asalak...babamın yerinde bende olsam değil ona mal vermek bu binadan bile kovarım öyle evlatta gelinde olmaz olsun dedi
Son çare büyük oğluna çok düşkün olan kaynanama söyledim..sen mani ol bu duruma babam ayrım yapmasın vebali büyük diye oda,
-yıllardır oğlumun hastalığının arkasına sığınıp bize yapmadığı saygısızlık kalmadı oğlum hasta diye hep idare eden alttan alan biz olduk..yıllar varki bizi bir bardak suyumu için diye evine davet etmedi..kendileride anca kandillerde geliyor çok uzakmışız gibi...bayramlarda vs.kendi ailesinin memleketine gidiyor bize gelmiyor oğlunuz sizi sevmiyor benim ailemi daha çok seviyor deyip kestirip atıyor...böyle birine neden mal bırakalımki çocuğu bile yokki diyeyimki torunuma kalacak ..vs.dedi...hepsi kendince haklı ama ben yinede empati ve vicdan yapıyorum ...
Gerçekten iyi bir insan olsaydı saygılı hürmetli olsaydı düşman gibi davranacağına,işi düşünce meleği oynayıp işi bitince şetanlaşacağına acaba o zaman sonuç değişirmiydi?
O zaman k.p. oğluna bişey olsa ona sahip çıkarmıydı?bilmiyorum ...ınsanoğlu...o zamanda bir bahaneleri olurdu belkide....
Babasının karsta arazileri varmış 4 çocuğunda aynı paydan verecekmiş eltimın babası...sürekli bunu söylüyor ama k.p. karşısına çıkıp bize neden mal vermedin demedi henüz belkide yüzü yok...
O onların sorunu...eşimde bana süresiz vekalet verdi üzerine olan tüm herşeyi alıp satabilme yetkim var...onada bişey demedi anne babası...bana güvenmiyorlarmış kaldiki bütün ne var ne yoksa herşeyi benim üstümde eşimin ,araba hariç...
Ama eşime bişey olsa adım gibi biliyorumki banada kapıyı gösterirler...çok paragözler onunda farkındayım...valla sana tavsiyem böyle bir ortamda ne birikimin varsa üstüne alman...babasıdır deyip güvenip verme bişeyini..
Elaleme güven olmaz...
Allah eşine sağlık sıhhat uzun ömür versin ama o günlere kalırsan bu zihniyetle işin zor gibi

Eşinize de size de birlikte sağlıkla huzurla geçireceğiniz upuzuuuuun bir ömür dilerim

evet 10 senelik evliyim.

bence siz tasinmak istiyorsunuz o yuzden de kayinvalidenizin yanlis yaptigi yerden yakalayip yukseliyorsunuz. kayinvalideniz de cok zeki biri degilmis ki boyle bir pot kirmis. bakalim adami kim ikna edecek.

evet 10 senelik evliyim.

bence siz tasinmak istiyorsunuz o yuzden de kayinvalidenizin yanlis yaptigi yerden yakalayip yukseliyorsunuz. kayinvalideniz de cok zeki biri degilmis ki boyle bir pot kirmis. bakalim adami kim ikna edecek.
Kadın taşınmak istese “taşınmak istiyorum, kocamı nasıl ikna ederim” diye konu açardı.
kadın yükselmeye meraklı olsa kayınvalidesinin ağzının payını verirdi
Kayınvalide pot kırmamış, sapasağlam evladını gömüp gelinini kışkışlamış
Adamın ikna edilecek birşeyi yok, Maşaallah birbirini seven huzurlu bir çift, adam karısının hakkını yememiş anam babam diye ezmemiş. Ne için ikna edilecek?
Kadın derdini yazdı, sorduk açıkladı, illa altında neden bir art niyet arıyorsunuz?
Ki taşınmak da isteyebilir bu çok normal, öyle bir durum söz konusu olursa adamın karısını kırmayacağını tahmin ediyorum, her evlilikte Ali Cengiz oyunlarına gerek olmuyor, çiftler açık net bir şekilde isteklerini dile getirip karar alabiliyorlar. Olması gereken de bu zaten. Anladığım kadarıyla konu sahibi ve eşi de böyle net birbirine saygılı bir çift. Bahsettiğiniz gibi bir entrikaya ihtiyaçları olduğunu hiç sanmıyorum

evet 10 senelik evliyim.

Demek ki siz de hayatınızı bazen anlaşmazlıklar yaşadığınız insanlarla paylaşıyormuşsunuz. Sizin sorununuz sorun, bizlerin ki bahane yükselme bilmem ne. Siz de buraya dertleşmek için yazıyorsunuz biz de. Konuyu okudunuz yorumunuzu yaptınız cevabınızı aldınız ama yok uzatacaksınız konuyu başka yerlere getireceksiniz. Neden? Burada zaten stresli gergin bir insan var, biraz üzerine gideyim de kavga edeyim. Siz de kayınvalideyi evden göndermek için mi çıkıştınız? Sakin kalsaydınız??? Bir gün kayınvalidenizden ağır ağır laflar işitir konu açarsanız ben de size yazarım siz kayınvalideyi göndermek istiyorsunuz o yüzden yükseliyorsunuz diye. Satırlarca yazdım ya EV KADININ DEĞİL!! BİRLİKTE YAŞAMIYORUZ!!! KADIN KENDİ KENDİNE SENARYO YAZIYOR VE BU KEZ ÇOK AĞIR BİR YERDEN GİRDİ!!! Mevzu bu kadar basit ya. Bir sizde zeka var ya. Bir sizin aklınız fikriniz var. Herhalde öyle bir durumda başımın çaresine bakarım Allah sağlık versin. Anlaştığınız haliniz bu mu bilmem ne?? E siz de yeri gelip kavga ediyormuşsunuz kayınvalideyle evden gitsin diye mi ediyorsunuz? Saçma sapan yazmış olmak için yorumlar ya

Allah razı olsun ya sizden. Gece gece insanların saçma yorumlarına mı üzüleyim yaşadığım şeye mi şaşırdım ya. Hanımefendi kayınvalidesiyle aynı evde yaşıyor. Daha önce kavgasıyla ilgili konu açmış. Biz konu açınca kötü niyetli oluyoruz. Kendisi kayınvalideyi evden göndermek için mi kavga etmiş o zaman? Ayıp ya. Olumsuz yorum yapıcam diye saçma sapan yorumlar

Allah hepimizin sevdiklerine yuvasına huzur mutluluk sağlık versin sağolun

Kişi kendinden bilir işi diyip geçmek lazım
Sakin olun, aldırmayın

Ev sizin mi? Aklıma eve çökme hayali olduğu geldi. Ne kadar salak bir kaynana bu ya

Ev sizin mi? Aklıma eve çökme hayali olduğu geldi. Ne kadar salak bir kaynana bu ya
Ev kayınpederin. Eşimle aynı işi yapıyorlar. 10 yıldır. Emeklerine karşılık olsun oğlum diyerek aldı. Ama eşim kendi üzerine olmasını istemedi. Çünkü kayınpeder senelerdir emek veriyor, en çok onun hakkı genciz çalışır evimizi alırız dedik. Sağolsun kiradan kurtardı birikim yapabiliyoruz daha ne olsun. Kayınvalide başta evde ben oturucam diye kavga çıkardı. Kayınpederim tavrını koydu ev oğlumun hakkı dedi. Bu evi ben çok beğendiğim için aldı kayınpederim. Bunun için de kavga etti kayınvalide. Benim sözümün hükmü yok nilsf ye ne diyorsa o oluyor diye. Kayınpeder kararlı evi eşimin üzerine yapmakta. Biz evlendikten sonra bu gerçekleşeceği için kayınvalide deliriyor sanırım. İnanın istemiyoruz ev falan. İkimiz de çalışıyoruz zaten, birikim de yapıyoruz. Yani bir anda bu kadar ağır şeyler söylemesini anlayamıyorum. Kayınpederimle zaten hiç geçinemiyorlar bu yüzden. Biri melek biri şeytan. O kadar farklılar. Bu arada kendi evleri de var.

Heh işte neden ortaya çıktı. Ne kadar pis bir zihni var. Şimdiden evi unutmanız için oğlunun ölümünü örnek verecek kadar kötü. Evi unutun diye her şey. İşiniz var bu kadınla

Sana laf sokmak için oglunu harcamis resmen asıl ana olan o onun demesi lazim oğlumun öldüğünü düşünmek dahi istemem diye birak düşünmeyi sonrasında ne yapacağını bile tasarlamis. Bence gerçek bir kötü :)

Sen de fazla iyisin arkadasim. Merak etme kalmam diyemedin mi.

ben başta konuyu "oğluma bir şey olursa sen ne kadar kalacaksın, kalmak istemezsin" olarak algılamıştım. ama tüm yorumları tek tek okuyunca iş değişti. kayınvalideniz düpedüz kıskanç bir insan. eve de ortak olmanızı istemiyor. siz eşinize anlattığınızda eşiniz ne tepki verdi peki? Allah herkese vicdan versin, böyle şeylerin hesabı bile olmaz birinin başına bir şey gelse.

Aman boşver.Boş beleş lonuşmuş.Muhattap bıle olmayın

Siz evli değil misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…