Orada söylemek istediği ev evlilik yapıldıktan sonra eşin üzerine yapılmış olacağı için konu sahibinin evde hak sahibi olması. Şu an kadının derdi eyvah evliler şimdi ev oğlanın üstüne yapılırsa oğlan ölürse gelin bizim mala çökebilir artık. Evlenmeden önce yapılmış olsaydı kadın bunu dert etmeyecekti.Siz evli değil misiniz?
Ben onunla konuşurum artık iyice haddini aştı durup dururken huzur bozmaya çalışıyor dedi. Aminben başta konuyu "oğluma bir şey olursa sen ne kadar kalacaksın, kalmak istemezsin" olarak algılamıştım. ama tüm yorumları tek tek okuyunca iş değişti. kayınvalideniz düpedüz kıskanç bir insan. eve de ortak olmanızı istemiyor. siz eşinize anlattığınızda eşiniz ne tepki verdi peki? Allah herkese vicdan versin, böyle şeylerin hesabı bile olmaz birinin başına bir şey gelse.
EvliyimSiz evli değil misiniz?
Tam olarak derdi buOrada söylemek istediği ev evlilik yapıldıktan sonra eşin üzerine yapılmış olacağı için konu sahibinin evde hak sahibi olması. Şu an kadının derdi eyvah evliler şimdi ev oğlanın üstüne yapılırsa oğlan ölürse gelin bizim mala çökebilir artık. Evlenmeden önce yapılmış olsaydı kadın bunu dert etmeyecekti.
Ev de hiç bir şey de o kadar umrumda değil ki inanın. Kayınpederim arabayı eşime verdi gençsiniz gezersiniz işiniz olur size lazım olur dedi. O konuda bile kavga çıkardı. Almadık zaten arabayı ihtiyacımız yok. Hani böyle paragöz tipler oluruz anlarım da. Biz zaten kimsenin bişeyini istemiyoruz. Çalışıyoruz birikim yapıyoruz. Keşke size ilk günden bu güne yaptıklarını anlatabilsem. Bize uzak durmaktan başka çare bırakmadı. İnsan neden evladını kendinden uzaklaştırmaya çalışır ki? Bu nasıl bir hırs..Heh işte neden ortaya çıktı. Ne kadar pis bir zihni var. Şimdiden evi unutmanız için oğlunun ölümünü örnek verecek kadar kötü. Evi unutun diye her şey. İşiniz var bu kadınla
Dehşete kapıldım inanın. Bir de çok alakasız yani. Durup dururken kendi kendine lafı oraya getirdibir insan nasıl oğlunun ölme ihtimalinden bu kadar rahat bahseder yahu? manyak mıdır nedir...
Ev kayınpederimin. Ancak eşim babasıyla aynı şirkette çalışıyor. Yaklaşık 10 yıldır babasıyla birlikte. Kayınpederim eşim işi için çok emek verdiği için, oğlum bu senin alın terin diyerek aldı. Biz kendimiz çalışıp ortak bir ev almak istediğimiz ve kayınpederimin de bu evde alınteri olduğu için tapu eşimin adına olsun istemedik
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz ve birikim yapıyoruz. Allah sizin de yardımcınız olsuniyi halt etmişsiniz bak şimdi de ağzında torba olmayan insanların lafını dinliyorsun ,
tapu eşinin üzerine olsaydı , satar annemın evine yakın bir yerden ev alırdım derdin ,
kv ye kapak yapardın , en acil tarafından kendini güvenceye alacak birikim yap lütfen ,
kv en az benım kv kadar kötü ve pis kalpli
Eşinize söyleyince o ne dedi.Dehşete kapıldım inanın. Bir de çok alakasız yani. Durup dururken kendi kendine lafı oraya getirdi
Ben onunla konuşurum artık iyice haddini aştı durup dururken huzur bozmaya çalışıyor dedi. Haklısınız zaten başka çare bırakmadıEşinize söyleyince o ne dedi.
Para hırsı fazla olan insanlardan uzak durmak lazım.
Ben de aynen bu şekilde anladım. Kadının daha önceden saçma imaları, tuhaf hareketleri yoksa, böyle 1 cümleye bu kadar negatif anlam yüklemek, bir torba nefret biriktirmek de hoş değil.Ben ilk okuyunca şöyle anladım : kocana bir şey olsa sen de ömür boyu burda bekar kalmaz, yeniden evlenip kendine yeni bir hayat kurar, taşınmak istersin. Bizimle kalmak istemezsin.
Tabii ben biraz saftirik olduğum için aklıma kötü bir ima gelmez. O yüzden iyi ve kötü çok ayiramiyorum
Konunun gerisini okusanız kv nin sizin mesajınızda koyu renkle işaretlediğim kısmın en alasını yapmış olduğunu görürdünüz.Ben de aynen bu şekilde anladım. Kadının daha önceden saçma imaları, tuhaf hareketleri yoksa, böyle 1 cümleye bu kadar negatif anlam yüklemek, bir torba nefret biriktirmek de hoş değil.
“Yarın öbür gün oğluma bir şey olsa kaç gün bu evde kalacaksın? 1 yıl kaldın, 2 yıl kaldın, 3 yıl kaldın, hele bir de çocuk yoksa” dedi."
Kadının dediği sadece bu ya. Bu kadar... bunu diyen anneniz olsaydı da bu kadar bilenir miydiniz? Bence de bizi bırakır evlenirsin demeye geliyor... evet boş lakırdı olmuş ama bir anlık aklına gelen endişesini söylemiş...böyle kötüye çekmek, bir de buradaki yorumlarla iyice gaza gelmek...bilemedim, yazık, ne oldu bize dedirtiyor bazen.
Yorumların tamamını okuduktan sonra da böyle düşünebilir miydiniz acaba? Kadının tek söylediği şey bu değil. Kadın sürekli bir laf sokma halinde. Son söylediği son nokta oldu. Yaşadıklarımın tamamını tek tek yazma şansım var mı?Ben de aynen bu şekilde anladım. Kadının daha önceden saçma imaları, tuhaf hareketleri yoksa, böyle 1 cümleye bu kadar negatif anlam yüklemek, bir torba nefret biriktirmek de hoş değil.
“Yarın öbür gün oğluma bir şey olsa kaç gün bu evde kalacaksın? 1 yıl kaldın, 2 yıl kaldın, 3 yıl kaldın, hele bir de çocuk yoksa” dedi."
Kadının dediği sadece bu ya. Bu kadar... bunu diyen anneniz olsaydı da bu kadar bilenir miydiniz? Bence de bizi bırakır evlenirsin demeye geliyor... evet boş lakırdı olmuş ama bir anlık aklına gelen endişesini söylemiş...böyle kötüye çekmek, bir de buradaki yorumlarla iyice gaza gelmek...bilemedim, yazık, ne oldu bize dedirtiyor bazen.
Okuma zahmetinde bulunulmuyor maalesef.Konunun gerisini okusanız kv nin sizin mesajınızda koyu renkle işaretlediğim kısmın en alasını yapmış olduğunu görürdünüz.
Onun kadar kötü niyetli insanlar olsaydık kayınpederim ısrar ettiğinde kabul ederdik. Ama o kadar haklısınız ki…Kayinvalide fesat haksiz kotu biri. Madem tedirgin oglu olse nolucagini dahi planliyo siz ondan daha cok planlayin. Esinize deyinki demekki sen olsen beni rezil edicekler kendimi guvende hissetmiyorum. Kendi evinin tapusunu uzerine alsin esiniz. Hem kotu niyetli kaynanaya da iyi bir ders olur. Size gelince de biz hic dusunmemistik iyi oldu esimin tapuyu uzerine almasi sizin konusmalariniz aklimi basima getirdir deyin.
İlk mesajınızda bir kısmınızı yazabilirdiniz di mi? nereden bilebilirim ki... sizin yazdığınız tek cümle vardı sadece.Yorumların tamamını okuduktan sonra da böyle düşünebilir miydiniz acaba? Kadının tek söylediği şey bu değil. Kadın sürekli bir laf sokma halinde. Son söylediği son nokta oldu. Yaşadıklarımın tamamını tek tek yazma şansım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?