İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur umarım bizde anne baba olmayı tadarız biz biraz ani heyecan yaptık ben inanıyorum rabbim nasip edecek etmezse de yapacak bir şey yok vardır hayır der geçerim ama şuan olan bir şey beni bi tık heyecanlandırdıBelki de kimyasal değildir kimileri adet görüyor bakalım yükseliş olcak mı bekle ümitsizlik yok Allah'a güven
Referans değeri 5 ve üzeri fakat dediğiniz gibi bir gebelik dahi değil diye düşünüyorum uzun süredir gebelik için uğraşıyorduk ama bu şekilde olması da hamile kalabildiğime işaret diye düşünüyorum sizce de öyle midir ? Güzel Dilekleriniz için teşekkür ederimÇoğu doktor 10’un üzerini gebelik olarak kabul ediyor aslında, sizde gebelik oluşmamış olabilir. Bazı hastanelerde direkt 10’un üzerinde gebe sayılıyorsunuz mesela, idrar testleri de yanıltıcı olabiliyor maalesef. Kimyasal gebelikte çoğunlukla adet gecikmesi oluyor, sizde olmamış. Bana gebelik oluşmamış gibi geldi, tabi 2-3 gün sonra kan verip takip etmenizde fayda var. Umarım kısa sürede kavuşursunuz
Evettt aynen öyle canım malesef söküldüm bu ay denicez tekrarİnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur umarım bizde anne baba olmayı tadarız biz biraz ani heyecan yaptık ben inanıyorum rabbim nasip edecek etmezse de yapacak bir şey yok vardır hayır der geçerim ama şuan olan bir şey beni bi tık heyecanlandırdı
Kimyasala dönmüş çoktan canım arada kaç gün var yani ilk değerle ikinci değer arasında ?yükselmeye bakma aynısını yaşadım değerim ilk 16 çıkmıştı iki gün sonra 20 çıktı ama kanama başlamıştı sonra düştü ve sıfırlandı yani az bişey yükselmesi bişey ifade etmiyor ne yazık kiGittm canım ama doktor da şaşırdı kanamam pıhtılı adet günüm 5.3 olan değer 6.2 ye çıkmış iki gün sonra değerine bakalım dedi fakat kimyasala dönmemesi için bir şeyler yapılamaz mı sence ?
Bugün tekrar bir test ver canım sağlıklı bir gebelikse değerinin 10 olması lazımBenim dün adet günümdü tesadüf eseri öğrendik bir ilaca başlayacaktım evdeki testte pozitif görünce hemen tıp merkezine gittik 5.3 çıktı bugün de adet gibi kanama olunca gittik 6.3 çıktı değerler evet düşük bende daha küçüktür sanırım dedim aslında 24 saat olmadan arttı ama sanırım bir gebelik değildi
Testi verdim doktor çıkar dedi ama e nabıza düşmemiş doktorun sisteme düşmüş keşke özele gitseydim merak ettimBugün tekrar bir test ver canım sağlıklı bir gebelikse değerinin 10 olması lazım
Peki bu kimyasaldan sonra gebe kaşna durumunda bir sıkıntı olmaz dimi bir de merak ettiğim adet kanamam hep pıhtılı gelir acaba bunun bir etkisi var mıdır ? Ben hsg çektiremiyorum aşırı korkuyorum narkoz da alma şansım yokKimyasala dönmüş çoktan canım arada kaç gün var yani ilk değerle ikinci değer arasında ?yükselmeye bakma aynısını yaşadım değerim ilk 16 çıkmıştı iki gün sonra 20 çıktı ama kanama başlamıştı sonra düştü ve sıfırlandı yani az bişey yükselmesi bişey ifade etmiyor ne yazık ki
Demekki gebe kalabiliyoruz bu da iyi bir şeyEvettt aynen öyle canım malesef söküldüm bu ay denicez tekrar
Yoğun pıhtılı kanamaysa kimyasal olabilir o anda doktora görünme şansınız yokmuydu acaba bakmadılar mı kanamam var diye .. umarım tutunmuştur herkeste çok farklı oluyor bu durumlar benimde bikere kimyasal olmuştu tedavi görürken çift çizgi olmuştu adet gecikmişti peşine yoğun kanama geçirdim insan hayal kırıklığına uğruyor seni anlıyorumMerhaba Hanımlar
Evde yaptığım testte çifti çizgiyi gördüm ve sonra adet olmam gereken günde gittm kan verdim beta 5.3 çıktı bugun kanamam vardı gittim ve 6.2 çıktı değerm . Adet olduğum halde değerim yükselmiş ve ben şuan kimyasal gebelik mi geçiriyorum üstüne görme diyemiyorum çünkü yoğun ve pıhtılı bir kanamam var .
Evett inşallah bir sonraki at hamileyim derimDemekki gebe kalabiliyoruz bu da iyi bir şey