Kimyasal gebelikmiş?

nurdan uckun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
9
2
1
42
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?
IMG_1824.webp

Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?Eki Görüntüle 3571534
Merhaba. Kimyasal gebelik olup olmadığını anlamanız için iki günde bir kan tahlili yaptırmanız gerekiyor. Beta HCG düşüyorsa kimyasal gebeliktir 😕

Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?Eki Görüntüle 3571534
Daha çok küçükken yakalamışsın kimyasal olması için beta takibi yapman lazım 2 güne bir %60 yükselmiyosa kimyasal oluyo düşük betayla hemen kimyasal diyemeyiz

Olabilir maalesef canım. Ben pozitif gördükten sonra ertesi gün hcg baktım 652 ydi değerin çok düşük ama umarım yükselir. 2 günde bir hcg ölçtür 2 katına çıkması gerek düşüyorsa kimyasaldır. Umarım hayırlı sonuçlar alırsın 💕

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, adet günümde beta 30 geldi 5 gün sonra kanamam başladı :(

Back
X