Kızlar acil yardım?? Kimyasal gebelik yaşayanlar cevaplayabilir mi?

bebitoo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
2
0
1
25
Kızlar ben bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim 2. Kez birincisini bir yıl önce geçirdim bir yıl korunduk sonra bu yıl tekrar denedik o da kimyasal oldu şimdi ise yine korunmadık adetime 2 gün kaldı test yaptım silik çizgi çıktı sabah idrarına tekrar yaptım negatif çıktı anlayamadım niye böyle oldu. Adetim bittikten bir hafta sonra sol kasığımda sürekli batma ve ağrı hissi var acaba hamilelik mi yoksa başka bir şey mi ? Başından böyle bir şey geçen oldu mu cevaplarsanız sevinirim 🙂🙂

Kızlar ben bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim 2. Kez birincisini bir yıl önce geçirdim bir yıl korunduk sonra bu yıl tekrar denedik o da kimyasal oldu şimdi ise yine korunmadık adetime 2 gün kaldı test yaptım silik çizgi çıktı sabah idrarına tekrar yaptım negatif çıktı anlayamadım niye böyle oldu. Adetim bittikten bir hafta sonra sol kasığımda sürekli batma ve ağrı hissi var acaba hamilelik mi yoksa başka bir şey mi ? Başından böyle bir şey geçen oldu mu cevaplarsanız sevinirim 🙂🙂
Başımdan böyle bir durum geçmedi ama ben hamileliğimde 1 hafta önce test yapıp silik görmüştüm kan vermiştim negatifti regle 2 kala gittim pozitifti. Yani sizin 2 kala böyle olmuş ama olmayacağı anlamına gelmez bu sürü kişi var böyle burada okuyorum iki kala bir kala çıkmamış regl günü yada bir kaç gün geçince öğrenmişler. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız

Back