Sizce kimyasal gebelik mi ?

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
869
490
Merhaba Hanımlar
Evde yaptığım testte çifti çizgiyi gördüm ve sonra adet olmam gereken günde gittm kan verdim beta 5.3 çıktı bugun kanamam vardı gittim ve 6.2 çıktı değerm . Adet olduğum halde değerim yükselmiş ve ben şuan kimyasal gebelik mi geçiriyorum üstüne görme diyemiyorum çünkü yoğun ve pıhtılı bir kanamam var .

Kimyasal gibi duruyor canım bir kadın dokumada git istersen

Kimyasal gibi duruyor canım bir kadın dokumada git istersen
Gittm canım ama doktor da şaşırdı kanamam pıhtılı adet günüm 5.3 olan değer 6.2 ye çıkmış iki gün sonra değerine bakalım dedi fakat kimyasala dönmemesi için bir şeyler yapılamaz mı sence ?

Malesef ki yapılamıyor canım Allah'tan ümit kesilmez bekle bakalım ne olcak

Kimyasala dönmek diye bir şey yok ki canım ya kimyasaldır ya değildir ama bu kadar pıhtılı bir kanama varsa ve değerinde anlamlı bir artış olmamış sağlıklı bir gebelik dememiz zor ama sen yine 2 gğn sonra bir kan ver bakalım ne çıkacak. İnşallah istediğin gibi olur her şey

Anladım biraz da araştırdım fakat kanama varken 1 değer artabilir mi ? Doktor da kimyasal demedi direk şaşırdı acaba doktorumun da acemiliği mi ? Biraz da o bana ümit verdi ama kalbimin çoğu bir kısmı kimyasal diyor

Aslında bu kadar küçük değerlerde kesin hamilelik demez doktorlar beta artışını takip edelim derler. Zaten kesede en az 2500lerde görünür. 1 değer çok küçük bir değer kaç günde 1 değer arttı?

Üç senedir istiyorduk nasip bugüne diye sandık demekki vakti varmış aslında çok kaderci insanlarız eşimle ama bir an çok heyecan yaptık
Belki de kimyasal değildir kimileri adet görüyor bakalım yükseliş olcak mı bekle ümitsizlik yok Allah'a güven

Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani,bu saat oldu hala bişey yok çok çok açık kahverengi ve çok az şekilde geldi ağrısız

Kan ver canım en kesini o

Kan ver canım en kesini o
İlk defa yaşıyorum böyle bişey yarını beklicem bakayım adetse mutlaka kırmızıya döner düzenli adetim çünkü ve direk kırmızı yoğun başlardı tuhafıma gitti yerleşme nasıl olur onu da bilmiyorum yarın kırmızıya dönmezse kan veririm

Gebelik şüphesi yaşadığınız aylarda ilaç kullanmayın bence

Gebelik şüphesi yaşadığınız aylarda ilaç kullanmayın bence
İlaç kullanmadım kullansam daha iyiydi ağrım olunca Kahve leke gelince iğne vurdurdum kas gevşetici her ay vuruluyorum ilk gün kan gelince çok ağrım oluyor diye bu ay böyle tuhaf oldu vicdan yapıyorum şimdi ya varsada bişey olursa diye yada adettir diyorum karıştı kafam

Varsa ya hiç ya hep teoremi oluyormuş ya hiçbir şey olmuyor ya da kayıpla sonuçlanıyor

Yarın sökülürsün gibi geldi bana. Şüpheli bir ilişki olmuş muydu?
Sokulmezsem şoka girerim testte yapmıştım sabah 7 de predictor onda çıkmadı bişey olsa bence çıkardı ama gene de kan testi olmadığı için bide böyle durum yasadigim için guvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…