Gittm canım ama doktor da şaşırdı kanamam pıhtılı adet günüm 5.3 olan değer 6.2 ye çıkmış iki gün sonra değerine bakalım dedi fakat kimyasala dönmemesi için bir şeyler yapılamaz mı sence ?Kimyasal gibi duruyor canım bir kadın dokumada git istersen
Malesef ki yapılamıyor canım Allah'tan ümit kesilmez bekle bakalım ne olcakGittm canım ama doktor da şaşırdı kanamam pıhtılı adet günüm 5.3 olan değer 6.2 ye çıkmış iki gün sonra değerine bakalım dedi fakat kimyasala dönmemesi için bir şeyler yapılamaz mı sence ?
Kimyasala dönmek diye bir şey yok ki canım ya kimyasaldır ya değildir ama bu kadar pıhtılı bir kanama varsa ve değerinde anlamlı bir artış olmamış sağlıklı bir gebelik dememiz zor ama sen yine 2 gğn sonra bir kan ver bakalım ne çıkacak. İnşallah istediğin gibi olur her şeyGittm canım ama doktor da şaşırdı kanamam pıhtılı adet günüm 5.3 olan değer 6.2 ye çıkmış iki gün sonra değerine bakalım dedi fakat kimyasala dönmemesi için bir şeyler yapılamaz mı sence ?
Üç senedir istiyorduk nasip bugüne diye sandık demekki vakti varmış aslında çok kaderci insanlarız eşimle ama bir an çok heyecan yaptıkMalesef ki yapılamıyor canım Allah'tan ümit kesilmez bekle bakalım ne olcak
Anladım biraz da araştırdım fakat kanama varken 1 değer artabilir mi ? Doktor da kimyasal demedi direk şaşırdı acaba doktorumun da acemiliği mi ? Biraz da o bana ümit verdi ama kalbimin çoğu bir kısmı kimyasal diyorKimyasala dönmek diye bir şey yok ki canım ya kimyasaldır ya değildir ama bu kadar pıhtılı bir kanama varsa ve değerinde anlamlı bir artış olmamış sağlıklı bir gebelik dememiz zor ama sen yine 2 gğn sonra bir kan ver bakalım ne çıkacak. İnşallah istediğin gibi olur her şey
Aslında bu kadar küçük değerlerde kesin hamilelik demez doktorlar beta artışını takip edelim derler. Zaten kesede en az 2500lerde görünür. 1 değer çok küçük bir değer kaç günde 1 değer arttı?Anladım biraz da araştırdım fakat kanama varken 1 değer artabilir mi ? Doktor da kimyasal demedi direk şaşırdı acaba doktorumun da acemiliği mi ? Biraz da o bana ümit verdi ama kalbimin çoğu bir kısmı kimyasal diyor
Belki de kimyasal değildir kimileri adet görüyor bakalım yükseliş olcak mı bekle ümitsizlik yok Allah'a güvenÜç senedir istiyorduk nasip bugüne diye sandık demekki vakti varmış aslında çok kaderci insanlarız eşimle ama bir an çok heyecan yaptık
Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadımAslında bu kadar küçük değerlerde kesin hamilelik demez doktorlar beta artışını takip edelim derler. Zaten kesede en az 2500lerde görünür. 1 değer çok küçük bir değer kaç günde 1 değer arttı?
Kan ver canım en kesini oCanım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadımama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani,bu saat oldu hala bişey yok çok çok açık kahverengi ve çok az şekilde geldi ağrısız
İlk defa yaşıyorum böyle bişey yarını beklicem bakayım adetse mutlaka kırmızıya döner düzenli adetim çünkü ve direk kırmızı yoğun başlardı tuhafıma gitti yerleşme nasıl olur onu da bilmiyorum yarın kırmızıya dönmezse kan veririmKan ver canım en kesini o
Gebelik şüphesi yaşadığınız aylarda ilaç kullanmayın benceİlk defa yaşıyorum böyle bişey yarını beklicem bakayım adetse mutlaka kırmızıya döner düzenli adetim çünkü ve direk kırmızı yoğun başlardı tuhafıma gitti yerleşme nasıl olur onu da bilmiyorum yarın kırmızıya dönmezse kan veririm
İlaç kullanmadım kullansam daha iyiydi ağrım olunca Kahve leke gelince iğne vurdurdum kas gevşetici her ay vuruluyorum ilk gün kan gelince çok ağrım oluyor diye bu ay böyle tuhaf oldu vicdan yapıyorum şimdi ya varsada bişey olursa diye yada adettir diyorum karıştı kafamGebelik şüphesi yaşadığınız aylarda ilaç kullanmayın bence
Varsa ya hiç ya hep teoremi oluyormuş ya hiçbir şey olmuyor ya da kayıpla sonuçlanıyorİlaç kullanmadım kullansam daha iyiydi ağrım olunca Kahve leke gelince iğne vurdurdum kas gevşetici her ay vuruluyorum ilk gün kan gelince çok ağrım oluyor diye bu ay böyle tuhaf oldu vicdan yapıyorum şimdi ya varsada bişey olursa diye yada adettir diyorum karıştı kafam
Bekleyip göreceğim sanırım yarın ola hayrolaVarsa ya hiç ya hep teoremi oluyormuş ya hiçbir şey olmuyor ya da kayıpla sonuçlanıyor
Yarın sökülürsün gibi geldi bana. Şüpheli bir ilişki olmuş muydu?Bekleyip göreceğim sanırım yarın ola hayrola
Tabiki planlı korunmadik hiç 2 günde bir ilişki oldu bu ay hepYarın sökülürsün gibi geldi bana. Şüpheli bir ilişki olmuş muydu?
Kız madem öyle çocuk istiyorsunuz ilişki yaşanıyor ne diye iğne yaptırıyorsunTabiki planlı korunmadik hiç 2 günde bir ilişki oldu bu ay hep
Sokulmezsem şoka girerim testte yapmıştım sabah 7 de predictor onda çıkmadı bişey olsa bence çıkardı ama gene de kan testi olmadığı için bide böyle durum yasadigim için guvenemedimYarın sökülürsün gibi geldi bana. Şüpheli bir ilişki olmuş muydu?