Sizce kimyasal gebelik mi ?

Sokulmezsem şoka girerim testte yapmıştım sabah 7 de predictor onda çıkmadı bişey olsa bence çıkardı ama gene de kan testi olmadığı için bide böyle durum yasadigim için guvenemedim
O test 10 ve üzerini algılıyor daha değer küçükse göstermemiş olabilir neyse sökülmezse kan ver inşallah pozitiftir

Kız madem öyle çocuk istiyorsunuz ilişki yaşanıyor ne diye iğne yaptırıyorsun
Ben adet basladi sandım ama ne bileyim böyle bişey olcagini 4 yıldır istiyoruz biz olmadı 1 defa kimyasal oldu sadece , eşimde varikosel çıktı yeni ameliyat oldu salmistik o yüzden ameliyattan sonra deneriz diye kafadan atmıştık geçen ayı ama korunmadik da o yüzden hiç olur gozuyle bakmadım lekelenme de gelince bide ağrım oldu vurdurdum bende sürunmiyim diye

Genelde böyle salınca oluyor hamilelik

O test 10 ve üzerini algılıyor daha değer küçükse göstermemiş olabilir neyse sökülmezse kan ver inşallah pozitiftir
Hadi yaaaa ay içime kuşku düştü iyice vallahi yarın ola hayrola yarın eğer kırmızıya dönmezse kan veririm kesin kaset testte de bakarım bidaha hamile kalınca da böyle kaşık ağrısı bel ağrısı oluyor mu ki adet olcak gibi

Genelde böyle salınca oluyor hamilelik
Kafamızda hiic yoktu hamilelik korunmadik ama olur gozuyle bakmadik çocuk yapalım diye de hiç düşünmedik öylece geçmişti ameliyattan sonra denicez diye ama ilk defa böyle bişey oldu şaşkınım

E olur tabi hamilelik belirtisiyle regli belirtisi aynı oluyor. Eğer bu ay olmazsa da bir sonra ki aylarda tam kırmızıyı görmeden iğne olma ne olur be olmax

Kafamızda hiic yoktu hamilelik korunmadik ama olur gozuyle bakmadik çocuk yapalım diye de hiç düşünmedik öylece geçmişti ameliyattan sonra denicez diye ama ilk defa böyle bişey oldu şaşkınım
Hadi bakalım inşallah pozitiftir

E olur tabi hamilelik belirtisiyle regli belirtisi aynı oluyor. Eğer bu ay olmazsa da bir sonra ki aylarda tam kırmızıyı görmeden iğne olma ne olur be olmax
Hadi yaaa hiç hamilelik yaşamadım ki o yüzden bilmiyorum ders olur bana da şimdi bile lavaboya gittim akıntı renginden bir tık koyu kahve tonunda geldi peceteye Orkid tertemiz ama hicbirsey yok iğneyi akşam 7 de vuruldum çoktan başlaması lazımdı sence içinde bulundum durum ne

Canım net bir şey söylemesi zor ama sabaha söküledebilir sen stres yapmadan sabahı bekle olmazsa kan verirsin

Çoğu doktor 10’un üzerini gebelik olarak kabul ediyor aslında, sizde gebelik oluşmamış olabilir. Bazı hastanelerde direkt 10’un üzerinde gebe sayılıyorsunuz mesela, idrar testleri de yanıltıcı olabiliyor maalesef. Kimyasal gebelikte çoğunlukla adet gecikmesi oluyor, sizde olmamış. Bana gebelik oluşmamış gibi geldi, tabi 2-3 gün sonra kan verip takip etmenizde fayda var. Umarım kısa sürede kavuşursunuz

Canım birşey sorucam sana ya içime kuşku girdi benim bugün yarın adet beklentim vardı 26.27.28 günde adet oluyorum ben bugün adet olcak gibi sancım oldu bildiğin adet ölüyorum sandım bir kaç sefer gittim tuvalete hicbissey yok sonra bidaha ağrı saplandı gittim kahverengi lekelenme geldi peceteye silince sonra ağrım var diye adet oldum diye gittim iğne vuruldum ne ağrım var nede bişey geliyor aksine iğne vurulduktan sonra tansiyonum düştü hafif ve midem bulanıyor şuan normal mi Durum ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım ama çıksa sabah yaptığım predictor gebelik testinde çıkardı dimi hamilelik erken gebelikti çünkü iğne kesmez benim adetimi bu arada hiç kesmedi yani beklenen adete de normalde 2 gün vardı

Bence olsaydı çıkardı, zaten bir kas gevşetici iğne yüzünden embriyonun düşeceğini zannetmiyorum, o kadar kolay değil düşük yapmak. Ben de her ay iğne oluyordum başka türlü ağrım geçmiyordu, zaten adet gecikmesi olmadan testler yanıltıyor. 3-4 gün gecikirse tekrarlarsınız gebelik testini.

Tamam teşekkür ederim normalde ilk gün hem ağrım llur hemde iğne de vurulsam kanamam kesilmez ve yoğun kırmızı renkte gelir akşam 7 de vurulmustum iğneyi de 5 dk önce lavaboya gittim gene Orkid tertemiz silince akıntı şeklinde akıntıdan bir tık kahve tonunda peceteye geliyor o biraz kafamı karıştırdı , yarın kırmızıya dönmezse kan veririm sanırım yumurtlamadan 12 gün sonra geldi eğer adetse bu , beklenen adete 2 gün var ama değişiyor 26.27.28. günlerde oluyorum

Benim dün adet günümdü tesadüf eseri öğrendik bir ilaca başlayacaktım evdeki testte pozitif görünce hemen tıp merkezine gittik 5.3 çıktı bugün de adet gibi kanama olunca gittik 6.3 çıktı değerler evet düşük bende daha küçüktür sanırım dedim aslında 24 saat olmadan arttı ama sanırım bir gebelik değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…