- 20 Temmuz 2024
- 235
- 107
- 30
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Gebeliğimin 37.haftasındayım. Eski konularımdan hatırlarsanız eğer kayınpederim bana hakaret ettiği için ben yukarıya kv çıkmıyorum artık. Hamileliğimin başından beri benı çok strese soktular çok üzdüler beni. Onlar yüzünden sürekli eşimle tartışıyoruz. Şu zamana kadar halim iyiydi kalkıp yemek yapıp temizliğimi yapabiliyordum. Ama son günlerde artık kalkıp yemek bile yapamıyorum çok zorlanıyorum. Eşim de çalışıyor malum. Benim sıkıntım şu eşim yarım saat önce arayıp benimle tartıştı. Sebebi şu ben böyle kötüyken neden annesini arayıp haber vermiyor muşum.. Bende çok sinirlendim karnım burnumda durumumu biliyorlar illa benm mi arayıp haber vermem gerekiyor dedim. Kapımı çalıp bi tabak yemek getirebilirler bunu illa benim mi söylemem gerekiyor dedim. Sonuçta durumum ortada. Ki kaldı ki bu zamana kadar eşim evde yokken bir kez olsun bana bir tabak yemek bile getirmediler genelde eşim evdeyken gönderirler ben ona rağmen hiç takılmadım bu konuya neyse dedm çok şükür daha elim ayagım tutuyor ayaklanabiliom dedim. Ama şuan eşimin bana dedikleri sırf bu konu yüzünden onları savunması gerçektn bardagı taşıran son damla oldu. Ona göre annesi müneccim miymiş ki hasta olduğumu anlasın. Bende ne alaka dedm ben onlardn bir şey talep ettm mi yok ve ayrıca müneccim olmasına gerek yok ki ben hamileyim sayılı günlerim kaldı belki de bilemem yemek yapamadığımı da biliyor kadın eee ben kimseyi zorla evime getirtemem bana yemek gönder diyemem ki. Bide kaynanam doğumdan sonra bakarm ben ona demiş bende eşimin yüzüne vurdm daha ben bu durumdayken bakmıyorlar doğumdan sonra mı bakacaklar dedim. Bi an az daha annemi arayıp gelin beni alın diyesim geldi çünkü biliyorum doğumdan sonra bana ne bakarlar ne bişy eşim izin alacakmış ona da artık güvenmiyorum çok çok o da yanımda 3 gün durur üçüncü günün sonunda kahveye gider bekliyorm çünkü. Hele ki bugün çok üzüldm kendi halime ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissettim gerçekten Allah gurbette yaşayanların yardımcısı olsun. Allah aşkına arkadaşlar haksızsam haksızsn diyin böyle bir durumda ne yapmam gerek artık bıktım yapacak bir şey bulamıyorum kafayı yicem bu insanların arasında çünkü iki güne bir stres üzüntü yoruldm artk...