Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi hoş diyorsun da bunları 1 dk da söyleyip gidiyor. Benim bunları demem icin 5 dk konuşmam lazım. Zaten işimize gidiyoruz.İşim var laçkalaşmasan artık de. Tersle. Bir şey derse de o kadar kankam oldu hiçbiri senin gibi konuşmuyor de. Kanka neyse artık. Laçka insanlarla dostluk kurmuyorum her arkadaşım bana ismimle hitap eder şakalaşmanın da bir dozu var de ve ortamı terket işine dön.
Bende boylarınızı merak ettim
Evet nedense ben de aynı fikirdeyim.bence hoşlanmıyor ama flörtöz ve cıvık bi tip. benim de vardı başımda böyle bi tip bi ara
Bundan daha komiğini duydum dün.Demeyin ya huuben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Bunu der miyimsenin boyunda cok iyi ideal filan desen iyice yapış yapış olur
Bunu bilemiyorum ki. Takip edemem onu. Ama gördüğüm kadarıyla işinde gücünde. İlla ki duyulur neler dediği millete.Bu adam herkese mi böyle yoksa sadece size mi?sizden hoşlanıyorsa ergen gibi davranmak yerine açıkça söylemek zor olmamalı.. belli bir yasa gelmiş insanların böyle saçmalamasi da kabul edilemez...size kanka dedikten sonra aşk itirafı yapmanızı beklemiyordur herhalde
Bıkma da bıkmıyor. Her güne bir iltifatBana bu kadar yardımcı ve destek olan iltifatlar eden derdimi dinleyen 15 yıldır en yakın arkadaşım olan kişiyle 1 yıla yakındır evliyim![]()
Yakında kankayı da bırakır gibime geliyor..Hiç sevmediğim erkek modeli şahsen. Hem asılıp hem kanka diyor ki senin gönlün yoksa beyefendi kankamsın zaten deyip kenara çekilecek.
Bu kadar olduğunu düşünmüyorum. Ama bı boşluk ve çıkmaz da olduğu kesinBence hoslanmiyor ve size özel de değil. Kişinin asiri yilisikligi mevzu. Bu denli samimiyetten hoslanmadiginizi belirtin. Belki sizde ise yaramiyordur ama.bu yilisiklikla samimiyet kurduğunu düşünüp insanları kullanıyor da olabilir
Bu ayakları bildiğim için sadece bekliyorum. İyi sabırlıyımdır bu konularda.Hiç sevmediğim erkek modeli şahsen. Hem asılıp hem kanka diyor ki senin gönlün yoksa beyefendi kankamsın zaten deyip kenara çekilecek.
Şöyle ki el kol hareketleri hiç yok. Kimseye karşı da yok. Temas yok. Ne varsa dilinde var :)) o yüzden pek rahatsızlık duymuyorum. Haa şunu diyebilirim bakışları her şeyi ele veriyor. Neden öyle bakiyorsun diye sorduğumda cevap alamadım. Hiç birşey dedi.Rahatsızsanız sert bir şekilde uyarın, asla yumuşak yüz göstermeyin. Belli ki umut besliyor eğer sevme ihtimaliniz yok ise o umudu söküp atmalısınız kendisinden.
Şöyle ki el kol hareketleri hiç yok. Kimseye karşı da yok. Temas yok. Ne varsa dilinde var :)) o yüzden pek rahatsızlık duymuyorum. Haa şunu diyebilirim bakışları her şeyi ele veriyor. Neden öyle bakiyorsun diye sorduğumda cevap alamadım. Hiç birşey dedi.
Boşanmış mıydın? Evliydin de en son. Ona göre cevap vereceğim.Çok derin bakıyor. Konuştuğu zaman gözünün içine içine bakıyor. Benzetmek gibi olursak bayılacak gibi ve buğulu bakıyor..
Umrumda değil ne yaptığı açıkçası.Hoşlanmasaydınız bu durum çok batardı size, belki siz de hoşlanıyosunuz içten içe ondan.
Mahkemem var. Bunun benim medeni durumumla alakası yok.Boşanmış mıydın? Evliydin de en son. Ona göre cevap vereceğim.