Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Panpa mı diyor 🤮 sümük gibi bişey desene sen şuna. 😃😃

Sadece size mi böyle? Bu şekilde herkesle arasını yapmaya çalışıp yedekte tutan tipler de var ya da yapısı öyle. Ben de tanıyordum böyle bir oğlanı hiç sevmiyordum bu lacka hareketlerini ama yapısı bu herkese bebeğim falan derdi😂 bozmama rağmen devam ediyordu Allah'tan artık aynı ortamda değiliz.
İlk böyle düşündüm taaa ki düne kadar.... Arkadas dedi ki ben başkasına bunları söylerken hiç duymadım dedi. Tamam rahat biri ama dedi kimseden de işitmedim dedi

Çalışmalarınızı birlikte yürütüyor musunuz yoksa bağımsız mısınız? İki seçeneğiniz var ya iletişimi kesersiniz (sürekli soğuk yaparak, onu bozarak, ya da direkt bu tavırlarından hoşlanmadığınız için görüşmek istemediğinizi) ya da bu hareketlerine bir anlam yüklemeyin tamamen salın konuşup düşün kendisi.

İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok.
Neden?
Adamın bu kadar ileri gitmesine siz izin vermişsiniz ama Neden tersleyip iletişimi kesmediniz?
Birlikte çalışmanız hoşlanmadığınız tavırlara maruz kalmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Her gün yüz yüze bakmanız bunlara katlanmak için bahane olamaz.
Ayrıca siz boşanalı sanırım 4 ya da 5 ay oldu. Boşanan kadınlara olan iğrenç yaklaşımları belli erkeklerin. Kendi iyiliğiniz için böyle yılışık tiplere prim vermeyin. Fazla bile uzatmışsınız mevzuyu.

Son düzenleme:
Çalışmalarınızı birlikte yürütüyor musunuz yoksa bağımsız mısınız? İki seçeneğiniz var ya iletişimi kesersiniz (sürekli soğuk yaparak, onu bozarak, ya da direkt bu tavırlarından hoşlanmadığınız için görüşmek istemediğinizi) ya da bu hareketlerine bir anlam yüklemeyin tamamen salın konuşup düşün kendisi.
Ben saliyorum da kendisi salmıyor. Aslında anlam yüklemek istemiyorum da kendini sürekli hatırlatma durumu mevcut. Ooh vardiyam değişti 2 ay görmem dedim. Geçen merdivende yakalandım. Bana diyor ki sen beni bırakıp nereye gittin.. 👀
Hayırda vardır bir bayır ne diyim😆😆

Sadece size mi böyle? Bu şekilde herkesle arasını yapmaya çalışıp yedekte tutan tipler de var ya da yapısı öyle. Ben de tanıyordum böyle bir oğlanı hiç sevmiyordum bu lacka hareketlerini ama yapısı bu herkese bebeğim falan derdi😂 bozmama rağmen devam ediyordu Allah'tan artık aynı ortamda değiliz.
Bilemiyorum. Buna net bir cevabım yok. İşim yoğun. İşimle ilgileniyorum açıkçası. Benim bu durumlarım 2 dakikalık oluyor genelde. Onunla gün içerisinde toplamda 5 dk falan anca konuşuyorumdur. O da işle alakalı. Ama o sırada sıkıştırıyor lafları.
Mesela dün yaşadım. Ürünleri kontrol ediyordum. Bu da o sırada kontrol edeceğim ürünün önüne akülü araba çekmişti işi var yani doğal. Ben de ürüne bakabilir miyim dedim. O da bana baksan olmaz mı dedi? Çok anlık konuşuyor o an ne cevap vereceğimi bilemiyorum. Ben de sana bakamam dedim. Sonra bana dedi ki senin için arabayı çekerim dedi. Hayır gerek yok dedim. Hep bu tarz şeyler yaşıyorum.

Neden?
Adamın bu kadar ileri gitmesine siz izin vermişsiniz ama Neden tersleyip iletişimi kesmediniz?
Birlikte çalışmanız hoşlanmadığınız tavırlara maruz kalmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Her gün yüz yüze bakmanız bunlara katlanmak için bahane olamaz.
Ayrıca siz boşanalı sanırım 4 ya da 5 ay oldu. Boşanan kadınlara olan iğrenç yaklaşımları belli erkeklerin. Kendi iyiliğiniz için böyle yılışık tiplere prim vermeyin. Fazla bile uzatmışsınız mevzuyu.
Bu tiplere hicbir zaman prim vermedim. Ama hep beni bulur. Ben yapı gereği mesafeli bir insanım. Ama insanlar genelde sohbetimi sevdiği için konuşmak ister. Ben herkesle konuşsam onlarca insan olur etrafımda. Ama insan seçiyorum bu net. Bu kişi için yorum yapmayacağım. Herkesle de böyle konuşuyor mu bilemem. Gün içerisinde en fazla konuşmam 5 dk. O da iş gereği işin düşüyor. Bazen hiç işin düşmüyor. Duruma göre değişir. Ama o mutlaka konuşmaya çalışır.

Bu tiplere hicbir zaman prim vermedim. Ama hep beni bulur. Ben yapı gereği mesafeli bir insanım. Ama insanlar genelde sohbetimi sevdiği için konuşmak ister. Ben herkesle konuşsam onlarca insan olur etrafımda. Ama insan seçiyorum bu net. Bu kişi için yorum yapmayacağım. Herkesle de böyle konuşuyor mu bilemem. Gün içerisinde en fazla konuşmam 5 dk. O da iş gereği işin düşüyor. Bazen hiç işin düşmüyor. Duruma göre değişir. Ama o mutlaka konuşmaya çalışır.
İşim var laçkalaşmasan artık de. Tersle. Bir şey derse de o kadar kankam oldu hiçbiri senin gibi konuşmuyor de. Kanka neyse artık. Laçka insanlarla dostluk kurmuyorum her arkadaşım bana ismimle hitap eder şakalaşmanın da bir dozu var de ve ortamı terket işine dön.

Rahatsızsanız sert bir şekilde uyarın, asla yumuşak yüz göstermeyin. Belli ki umut besliyor eğer sevme ihtimaliniz yok ise o umudu söküp atmalısınız kendisinden.

Hiç sevmediğim erkek modeli şahsen. Hem asılıp hem kanka diyor ki senin gönlün yoksa beyefendi kankamsın zaten deyip kenara çekilecek.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.
Bana bu kadar yardımcı ve destek olan iltifatlar eden derdimi dinleyen 15 yıldır en yakın arkadaşım olan kişiyle 1 yıla yakındır evliyim😅😂

Bence cok yilisik bir adam o yüzden ne hoslaniyor diyebilirim ne de sizi kanka olarak görüyor. Adamin yapisi bu bence

İş için arıyorum. Diyor ki sen iste uçarak gelirim. Tabii ben de cevap yok. Her zaman bı suskunluk. Moralsiz olsam canımın içi neyin var diyor . Allah'ım sana koşuyorum. İyi sabır var ben de
Bu adam herkese mi böyle yoksa sadece size mi?sizden hoşlanıyorsa ergen gibi davranmak yerine açıkça söylemek zor olmamalı.. belli bir yasa gelmiş insanların böyle saçmalamasi da kabul edilemez...size kanka dedikten sonra aşk itirafı yapmanızı beklemiyordur herhalde

Back
X