Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

İşim var laçkalaşmasan artık de. Tersle. Bir şey derse de o kadar kankam oldu hiçbiri senin gibi konuşmuyor de. Kanka neyse artık. Laçka insanlarla dostluk kurmuyorum her arkadaşım bana ismimle hitap eder şakalaşmanın da bir dozu var de ve ortamı terket işine dön.
İyi hoş diyorsun da bunları 1 dk da söyleyip gidiyor. Benim bunları demem icin 5 dk konuşmam lazım. Zaten işimize gidiyoruz.

Demeyin ya huu:KK43: ben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Bundan daha komiğini duydum dün. 😄😄 Komik çocuk seni. Yürürken yanıma geldi. Hayırdır dedim. Dedi ki seni görünce cennetten inen huvari görmüş gibiyim 😄😄😄 huvari mi? Önce bı öğren dedim. Ya sen biliyorsun işte diyor. Huri demek istedin dedim. Heee ondan diyor. Huri görmüş gibi oluyorum. 😄😄 Adamdaki hız kimsede yok

Bu adam herkese mi böyle yoksa sadece size mi?sizden hoşlanıyorsa ergen gibi davranmak yerine açıkça söylemek zor olmamalı.. belli bir yasa gelmiş insanların böyle saçmalamasi da kabul edilemez...size kanka dedikten sonra aşk itirafı yapmanızı beklemiyordur herhalde
Bunu bilemiyorum ki. Takip edemem onu. Ama gördüğüm kadarıyla işinde gücünde. İlla ki duyulur neler dediği millete.

Bana bu kadar yardımcı ve destek olan iltifatlar eden derdimi dinleyen 15 yıldır en yakın arkadaşım olan kişiyle 1 yıla yakındır evliyim😅😂
Bıkma da bıkmıyor. Her güne bir iltifat

Dün labaratuvardan çıktım. Bu da lab ın önündeki kapıdan içeri girecek. Kapı perdeli. Aşağı yukarı düğmesi var. Basınca hareket ediyor. Bu aşağı yukarı basamadı😄 önüne bak dedim. Diyor ki seni görünce şaşırıyorum. Her fırsatı değerlendiriyor:))

Bence hoslanmiyor ve size özel de değil. Kişinin asiri yilisikligi mevzu. Bu denli samimiyetten hoslanmadiginizi belirtin. Belki sizde ise yaramiyordur ama.bu yilisiklikla samimiyet kurduğunu düşünüp insanları kullanıyor da olabilir

Şöyle diyim gün içerisinde 2 dk konuşuyoruz. Bu da iltifat zaten😄

Bence hoslanmiyor ve size özel de değil. Kişinin asiri yilisikligi mevzu. Bu denli samimiyetten hoslanmadiginizi belirtin. Belki sizde ise yaramiyordur ama.bu yilisiklikla samimiyet kurduğunu düşünüp insanları kullanıyor da olabilir
Bu kadar olduğunu düşünmüyorum. Ama bı boşluk ve çıkmaz da olduğu kesin

Hiç sevmediğim erkek modeli şahsen. Hem asılıp hem kanka diyor ki senin gönlün yoksa beyefendi kankamsın zaten deyip kenara çekilecek.
Bu ayakları bildiğim için sadece bekliyorum. İyi sabırlıyımdır bu konularda.

Rahatsızsanız sert bir şekilde uyarın, asla yumuşak yüz göstermeyin. Belli ki umut besliyor eğer sevme ihtimaliniz yok ise o umudu söküp atmalısınız kendisinden.
Şöyle ki el kol hareketleri hiç yok. Kimseye karşı da yok. Temas yok. Ne varsa dilinde var :)) o yüzden pek rahatsızlık duymuyorum. Haa şunu diyebilirim bakışları her şeyi ele veriyor. Neden öyle bakiyorsun diye sorduğumda cevap alamadım. Hiç birşey dedi.

Çok derin bakıyor. Konuştuğu zaman gözünün içine içine bakıyor. Benzetmek gibi olursak bayılacak gibi ve buğulu bakıyor..

Şöyle ki el kol hareketleri hiç yok. Kimseye karşı da yok. Temas yok. Ne varsa dilinde var :)) o yüzden pek rahatsızlık duymuyorum. Haa şunu diyebilirim bakışları her şeyi ele veriyor. Neden öyle bakiyorsun diye sorduğumda cevap alamadım. Hiç birşey dedi.

Hoşlanmasaydınız bu durum çok batardı size, belki siz de hoşlanıyosunuz içten içe ondan.

Back
X