Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Sizi en fazla begeniyordur, ciddi bir durum yok. Gercekten hoslanan erkekler cekinir utanir bu kadar rahat kanka diye konusamazlar o kadinin karsisinda. Bence tehlikeli olan sizin ondan hoslanmaniz. Dikkat edin hoslanmamaya calisin, agina dusmeyin.
Zaten bugün onu çok güzel bozdum arkadaşlar. Hoşlanıyorsun diyenlere de cevabım olur umarım. Her kuşun eti yenmez. Bakışları çok rahatsız ettiği için ve ben yürürken hişt pist dediği için aldım karşıma dedim ki bak bu şekilde bana hişt pist diyemezsin. Konuşurken bana lan lun kullanmazsin. Şu piyasada gördüklerine benzemem ben dedim. Hoslanmiyorum bu tavırlardan. Cook bozuldu ama.. Piyasadakiler derken ben lan lun mu konusuyorum dedi. Onu ben bilmem. Ama benim sınırım var. Heee sıkıntın olur dinlerim. Anlatmak istersin olur. Ama bu şekilde değil. İki büklüm oldu arkadaşlar... Olması gereken buydu. Kanka ayağına saçma sapan tavırlara da bı yere kadar tahammülüm var.

Her zaman mesafeli insanım. Bana tutarlı davranışla gelen herkese kapim açık. Canımı yesin. Cinsiyet farketmez. Ama afedersiniz ya...şakca tavırlar çok çirkin.. Hergun iltifat edeceksin. Kanka diyeceksin. Kusura bakma.. Sen o zaman ya..şaksin

Iyi yapmissiniz. Cogu kadin hayatlarinda bir veya daha fazla boyle bir tiple karsilasiyor. Bu tip adamlar seninle asiri ilgileniyor asik gibi davraniyor hatta bazisi. Oyle ki kesin emin oluyorsun oyle olduguna. Pas vermesen de ugrasiyor ilgini elde etmeye calisiyor. Ne zaman sen hoslanirsan ve o bunu anlarsa birden uzaklasmaya basliyor. Seni basta kendisine arkadas vs olarak bagliyor o yuzden de o ilgisini kesmeye baslayinca daha cok o kisiyi dusunuyorsun, acaba hata mi ettim vs diye. Ama gidip de hoslandigini soylesen seni de fbuddy listesine eklemek isteyecek nihayet kivamina getirdim istedigim gibi somururum artik diyecek. Burada da yok ben ciddi iliskiye hazir degilim vb seyler diyecek ki sorumluluk almadan sizi de listeye alsin. Bu adamlar genelde karakter konusma ve dis gorunus olarak cekici gorunen tipler oluyor. Ama sevgili degil fbuddy aradiklari icin yine de boyle ugrasmalari vakit ayirmalari deger veriyormus gibi gorunmeleri gerekiyor. Bunlardan iyi arkadas olmaz o yuzden bir sey kaybetmediniz. Erkek olsaydiniz yine sizi baska turlu kullanmaya calisabilirdi. Cazibeleri erkekler ustunde de ise yariyor cunku. Egosunu cok guzel kirmissiniz darisi digerlerinin basina.

Iyi yapmissiniz. Cogu kadin hayatlarinda bir veya daha fazla boyle bir tiple karsilasiyor. Bu tip adamlar seninle asiri ilgileniyor asik gibi davraniyor hatta bazisi. Oyle ki kesin emin oluyorsun oyle olduguna. Pas vermesen de ugrasiyor ilgini elde etmeye calisiyor. Ne zaman sen hoslanirsan ve o bunu anlarsa birden uzaklasmaya basliyor. Seni basta kendisine arkadas vs olarak bagliyor o yuzden de o ilgisini kesmeye baslayinca daha cok o kisiyi dusunuyorsun, acaba hata mi ettim vs diye. Ama gidip de hoslandigini soylesen seni de fbuddy listesine eklemek isteyecek nihayet kivamina getirdim istedigim gibi somururum artik diyecek. Burada da yok ben ciddi iliskiye hazir degilim vb seyler diyecek ki sorumluluk almadan sizi de listeye alsin. Bu adamlar genelde karakter konusma ve dis gorunus olarak cekici gorunen tipler oluyor. Ama sevgili degil fbuddy aradiklari icin yine de boyle ugrasmalari vakit ayirmalari deger veriyormus gibi gorunmeleri gerekiyor. Bunlardan iyi arkadas olmaz o yuzden bir sey kaybetmediniz. Erkek olsaydiniz yine sizi baska turlu kullanmaya calisabilirdi. Cazibeleri erkekler ustunde de ise yariyor cunku. Egosunu cok guzel kirmissiniz darisi digerlerinin basina.
Tesekkur ediyorum. Bu tarz davranışları çekmek zorunda değilim. Normal olsa benle herkes gibi sohbet eder. Ne yazık ki her gün iltifat etmesi amacının başka olduğunu gösteriyor. Daha önce de dedim sonu olmayan bişey için neden müsamaha göstereyim. Kadınlarla çok konuşuyor. Ayırt etmiyor. Özel hayatını herkese anlatıyor. Bu da benim hoşuma gitmiyor. Çok da gülüp gecemiyorum maalesef

Back
X