Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

yanlıs anlamayın ama sallamıyorsanız bu konuyu neden açtınız? bence siz de farkında olmayabilirsiniz belki biraz hisleriniz olusmustur. cunku ne yapacağınıza da karar vermişsiniz bu konu amacsız kalıyor o zaman
İlk başta anlamıyordum çünkü.. 3 ay geçti. Ee şimdi anlıyorum çünkü anlattıkça konuştukça anlıyorum.. Konu o yüzden uzamış olabilir :))

Bilmiyorum ya. Nasil bir is yeri ki kanka diye hitap ediliyor, isminle sesleniyor. Herkese dese bile ben buna musade etmezdim, resti cekerdim. Herkese diyebilir ama bana asla. Is yerinde hanim bey diye hitap edilir. O kadar laubalilik is yerine ciddiyetsizlik getirir.
Buna bı cevabım yok. İlk başta ben de şaşırmıştım. Ama ben isimle hitap ederim herkese.Herkes herkese kanka diyor. Sefinden işçisine.. Müdür kısmı hariç. Daha ne diyim:)) işler tıkır yürüyor sorun yok. Kişi kendini bilsin bosverin milleti. Zaten bu arkadaş da benim duruşumu sevmiştir ondan. Bunu duyuyorum herkesten.

Yanlış anlamayın beni ama sizin davranışlarınıza bakınca dışardan sanki hoşunuza gidiyor gibi gözüküyor. Öylesiniz demiyorum ama tepkileriniz o izlenimi veriyor. Eğer gerçekten rahatsızsanız bunu mutlak şekilde ifade etmeniz gerekiyor. Ama bilinçaltınızda iltifatlardan beslenip kendinizi iyi hissetme fikri varsa birşey diyemem. Bu arada evet böyle yapışık kişilerden kurtulmak için sert kesin olmanız gerek ve tepkilere de hazırlıklı olun. Benim başıma da gelmişti ben de bu arkadaşlık değil ben rahatsızım diye açık ve kesin şekilde itiraz edince şöyle oldu: "sen beni çok yanlış anlamışsn ben asla öyle birşey düşünmedim bizi nasıl böyle düşünürsün" 😅. He canım ben fesadım..😏 ama sonuç olarak bu yapışık tavırlardan kurtuldum . Bunu göze al ve sen de Kurtul.

Aslında farklı kulvardaki insanlar size hayat tecrübesi kazandırıyor. Etrafımızda hep belli terbiyeyi almış insanlar oldu mu diğerlerini görünce afallayabiliyoruz. Şimdi tasvip etmediğimiz durumları yaşayan insanın olması da insana ders niteliğinde. Ben onu dinleyince kendi adıma ders çıkarıyorum. Doyumsuz insanların olabileceğini, kimlere güvenilir,erkek düşüncesini , tutumların ne anlama geldiğini anlıyorsun. İyi oluyor benim açımdan . Ama onun açısından kötü.

Eğer gerçekten rahatsızsanız bunu mutlak şekilde ifade etmeniz gerekiyor.
Rahatsız olmadığımi diğer mesajlarda belirttim:)) İşte sen beni yanlış anladın yok kankamdin vs böyle saçma şeylere düşmeye gerek yok. Konuşsun dursun. Toplasan 5 dk konuşuyorum. Yanına gelen insana da git demem. Ben de merak ediyorum bakayım ne diyecek diye😁😁 hergun yeni gelişme ile geliyor. Eğlenceli oluyor :))) İltifata gelince ee karşı taraf çakal biliyorum. Peşinden koşan tipleri de görüyorum Allah'ım gunah yazmasın😆😆😆😆 diyorum yaa insan kendine acır. Ben ne yapayım.

Kadınların günahına neden giriyorsun yazık değil mi diyorum. Onlar da benim günahıma giriyor diyor. Ne alakası var dedim saçmalama. Sen rahat dursan kadın bişey yapamaz dedim. Kanka bana attıkları mesajları sana bı gösteren apooov bunlar ne böyle dersin diyor😄😄 doğrudur inanirim vardir. Ama kişi rahat dursa kimse kimseye mesaj atamaz. Temiz ayakkabı değilsin diyorum umrunda değil 😆😆😆

Kadınların günahına neden giriyorsun yazık değil mi diyorum. Onlar da benim günahıma giriyor diyor. Ne alakası var dedim saçmalama. Sen rahat dursan kadın bişey yapamaz dedim. Kanka bana attıkları mesajları sana bı gösteren apooov bunlar ne böyle dersin diyor😄😄 doğrudur inanirim vardir. Ama kişi rahat dursa kimse kimseye mesaj atamaz. Temiz ayakkabı değilsin diyorum umrunda değil 😆😆😆
Biri şuna akıl versin ya, karşısındaki 20 lik taze değil bunlara düşmez. 🤣

Biri şuna akıl versin ya, karşısındaki 20 lik taze değil bunlara düşmez. 🤣
Valaaa bu yorum çooook güldüm yaaa😄😄😄beni anlayan biri çıktı.. Allah sana akıl versin diyorum eee sen göm beni diyor. Tamam dinliyorum diyor. Söylüyorum. Yaaa bak o ayrı idi kanka şimdi diyor. O ayrı bu ayrı.😁 Sana koşan kadinlarin beynine tüküreyim diyorum gülüyor.

Boyundan posundan utan diyorum. Ne varmış boyumda diyor.😄 Şu an ayık misin diyorum. Yok kanka ne yapacağım düşünüyorum .. Sen bu kafayla bı yere varamazsın sen de o kalibre yok diyorum. Nedenmis o diyor😁😆😆bence eğlenceli.

Yaa birisine aşık olursam ne olacak diyor.. Diğer kadınlardan mi bahsediyorsun diyorum. Hayır yaa diyor var ya bı tane. Ne bileyim o kadar çok kadın var ki dedim😄😄 insan sevebilir dedim. Ama senin gibi değil. Ayrıl gitsin dedim. O işte öyle kolay değil diyor. Ee sende burnunu pisliğe sokmasaydin dedim. Hiç yardımcı olmuyorsun diyor😆

Bence siz de bu kişiye karşı boş değilsiniz emin olmadığınız konu da başta kendi hisleriniz🙃
Banada öyle gelmeye başladı artık. Ben eğer birinden rahatsız oluyorsam asla muhattap olmam ve benle muhattap olmasına izin vermem. Çok zor bi şey değil. Kadınlarla olan mesajlaşmaları,diyaloglarını gelip sana anlatması,senin bunları dinlemen,yorumda bulunman bunlar bile yüz bulması için yeterli böyle cıvık biri için.

Banada öyle gelmeye başladı artık. Ben eğer birinden rahatsız oluyorsam asla muhattap olmam ve benle muhattap olmasına izin vermem. Çok zor bi şey değil. Kadınlarla olan mesajlaşmaları,diyaloglarını gelip sana anlatması,senin bunları dinlemen,yorumda bulunman bunlar bile yüz bulması için yeterli böyle cıvık biri için.
Zaten rahatsız olsa bence konu başlığı "iş ilişkimi gerginlik çıkarmadan nasıl resmileştiririm" falan olurdu ama bize sorduğu ilişkilerinin kankalık mı yoksa flört mü olduğu😀 İlgi hoşuna gidiyor ama adamın karakteri içine sinmemiş galiba öyle yorumladim

Bence siz de bu kişiye karşı boş değilsiniz emin olmadığınız konu da başta kendi hisleriniz🙃
Vallaha değil bak:)) olacak iş değil cidden. Akıl var mantık var. Zaten olacak olsa neden inkar edeyim.

Zaten rahatsız olsa bence konu başlığı "iş ilişkimi gerginlik çıkarmadan nasıl resmileştiririm" falan olurdu ama bize sorduğu ilişkilerinin kankalık mı yoksa flört mü olduğu😀 İlgi hoşuna gidiyor ama adamın karakteri içine sinmemiş galiba öyle yorumladim
Heeee bak nasıl bildin:))) bingo.

Anlatsin yaa ne yapayım ağzını mi buzeyim :))) kadınlar da akıllı olsun prim vermesin buna. Yüzüne de söylüyorum. Ya Rabbi şükür diyor.

Boş biri doğruya doğru. Ama eğlenceli biri bu da doğru. Arkadaş olarak ideal:) ona prim verenlere yazık. Aklına yazık. Başka bişey de demiyorum

Buna bı cevabım yok. İlk başta ben de şaşırmıştım. Ama ben isimle hitap ederim herkese.Herkes herkese kanka diyor. Sefinden işçisine.. Müdür kısmı hariç. Daha ne diyim:)) işler tıkır yürüyor sorun yok. Kişi kendini bilsin bosverin milleti. Zaten bu arkadaş da benim duruşumu sevmiştir ondan. Bunu duyuyorum herkesten.
Anladigim kadariyla bu durumdan rahatsiz degilsiniz. Hatta o kisiye karsi birseyler hissediyorsunuz. Sanirim o yuzden actiniz konuyu. Hoslaniyor dememizi bizden duymak icin. Bunun cevabini o kisi verebilir. Madem o kadar kankasiniz, bunu da kendisine sorabilirsiniz. Fikrimi daha once soylemistim, yine soyleyim. Ben bu kisinin bu kadar laubali sulu davranislarina bakarak bunun hoslanma olmadigini dusunuyorum. Cunku gercekten birseyler hisseden bu kadar sulu muhabbet yapmaz. Aranizda bir iliski olsa da cok da ciddi olmaz gibime geliyor. Bu kisi sanki bir boslukta, araniyor gibi daha cok.

Anladigim kadariyla bu durumdan rahatsiz degilsiniz. Hatta o kisiye karsi birseyler hissediyorsunuz. Sanirim o yuzden actiniz konuyu. Hoslaniyor dememizi bizden duymak icin. Bunun cevabini o kisi verebilir. Madem o kadar kankasiniz, bunu da kendisine sorabilirsiniz. Fikrimi daha once soylemistim, yine soyleyim. Ben bu kisinin bu kadar laubali sulu davranislarina bakarak bunun hoslanma olmadigini dusunuyorum. Cunku gercekten birseyler hisseden bu kadar sulu muhabbet yapmaz. Aranizda bir iliski olsa da cok da ciddi olmaz gibime geliyor. Bu kisi sanki bir boslukta, araniyor gibi daha cok.
Çoğu mesajımda bu kişinin boşlukta olduğunu yazdım okumadınız galiba. Zaten aynı fikirdeyim sizle. Allah iyi etsin ne diyim

Sizi en fazla begeniyordur, ciddi bir durum yok. Gercekten hoslanan erkekler cekinir utanir bu kadar rahat kanka diye konusamazlar o kadinin karsisinda. Bence tehlikeli olan sizin ondan hoslanmaniz. Dikkat edin hoslanmamaya calisin, agina dusmeyin.

Back
X