Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Lisede vardı bu tip bi arkadaş ay şimdi aklıma geldi de sinir oldum yine 😀 herkese yapıyordu ama o böyle gevşek bi insandi yani. Bir iki tersleyince birakiyodu. Kanka gibi mi hoşlanıyor mu tam kestiremedim ikisi de olabilir ama eğer gönlünüz yoksa hiç takmayın soğuk davranin mesafe koyun.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Hepiniz ile aynı fikirdeyim.

B

Bir filmde geçiyor, orası nasıl bir iş yeri onu merak ettim m çok itici bir iletişim şekli var
Aslında iş yerinde sorun yok. Kişilerle alakalı sorun var. İşveren fazla vicdanlı. Bu tarz kişileri tutmaması lazım. Ama adam tutuyor

bence sizde gönlü yok. arkadaşça takılıyor aksi olsaydı beni görünce gülme selam ver geç dediğinizde çok incinirdi. tavırlarında mutlaka değişiklik olurdu. bu adam pek sallamamış. yazarken düşündüm de sallamaması da acaip aslında yanlış anlaşılıyorum diye rahatsızlık da duymamış. belki duyarsızdır belki anlayışı kıt biridir belki çok yalnızdır belki de kendi halinde bir yavşaktır bilemedim.
İşte ben de böyle düşündüğüm için fazla takmıyorum. Anlayışı kıt olduğu kesin. Şahsen ben bana selam vermeyene daha selam vermem. Ben buna selam vermediğim zaman da selam veriyor. Uslanmiyor.

degil,ben ters yapayim o da boyle kivranmaya devam etsin modu seninkisi.
Aynen öyle. Umrumda değil. İstediği kadar debelenebilir. Zaten vardiyalı sistemde calisiyoruz. Vardiyam değiştiği zaman 2-3 ay görmüyorum. Neyini dert edeyim. İş yeri olmasa dediğinizi yaparım. Ama maalesef ki iş olarak birbirimize bagimliyiz. O yüzden gerek yok. Kendi ekseninde dönüp durabilir

Cok iyi arkadaş olur belki baya kafa adama benziyor onun yanında insan derdi kederide unutur ama hiç iyi sevgili ve es olmazlar böyleleri
Aynı fikirdeyim. Bu modda gidiyorum. Saçma düşünceleri var. Ama yani yapısını az cok anladım.. Zaten bana diyor ki ben senin güldürme meleğinim kanka😆😆

Siz de zahmet edip konu açmışsınız yorulmuşsunuz 😊Bu detayları buralara yazacak kadar önemsiz biri değil demek ki sizin içinde🥳
Dertleri derya olmuş. Bu tarz insanlara ben üzülüyorum açıkçası. Hayatı sonbahar yaprağı gibi. Yüzüne de söyleseniz anlamıyor. Acınacak hal bakmayın.

Hayırdır diye sorduğunda hayırda vardır bayır diyor😆😆😆 duymadığım şeyleri duyuyorum. Komik bence ama akıl yok😄
hahahhahaha ayy bu ne yaaa soytarı gibi bi tip canlandı gözümde her lafı bi garip adamın 30 yaşında olduğuna inanasım gelmedi :D "Kanka ayağı .öt ayağı kanka sen hayırdır" de öyle ağzı açık bakakalsın :dondurma:

Bana çok laubali geldi. Hoşlansa bile yaklaşımını çok cıvık buldum. İş yerinde durum farkedilse her türlü laf dedikodu çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

hahahhahaha ayy bu ne yaaa soytarı gibi bi tip canlandı gözümde her lafı bi garip adamın 30 yaşında olduğuna inanasım gelmedi :KK70: "Kanka ayağı .öt ayağı kanka sen hayırdır" de öyle ağzı açık bakakalsın :dondurma:
Yok yaa onu demeyeyim. Açıkçası dersem der ki bunun fikri başka😏

Bana çok laubali geldi. Hoşlansa bile yaklaşımını çok cıvık buldum. İş yerinde durum farkedilse her türlü laf dedikodu çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.
Herkes herkesin ne olduğunu cok iyi biliyor iş yerinde:)) akıl yaşta değil baştadır. Boşuna dememişler

Kendince oyun oynuyor bence. Bir boşluğunuza gelip etkilenseniz der ki “ Ya, ben seni arkadaş olarak görüyorum sen beni yanlış anlamışsın farklı anlam çıkarmışsın bla bla “ der.
Böyle değişik erkek tipleri var
Aynen öyle. O yüzden tepkisiz de kalıyorum. Her modu düşünüyorum. Varsa bı derdi söyler. O alacağı cevabı bildiği için böyle yapıyor

Herkesin bı Sabri var. Onun da var . Varsa aklında bişey illa bir gün bana söyleyecek. Ama onda o cesaret de yok. Hadi cesaretini topladı söyledi. Red cevabını zaten alır. Bunu söyleyebilecegine bile ihtimal vermiyorum.

O baştan beri benle muhabbet kurmak istemiş olabilir. Çünkü benle ilk tanistiginda demişti ki Şeyma su arkadaşla senin hakkinda konuşmuştuk ama detayını sormadım. Demek ki baştan beri kafada benle konuşma var. Ama trafik ışığı gibi anca yanıp yanıp sönüyor 😆

Sadece size mi böyle? Bu şekilde herkesle arasını yapmaya çalışıp yedekte tutan tipler de var ya da yapısı öyle. Ben de tanıyordum böyle bir oğlanı hiç sevmiyordum bu lacka hareketlerini ama yapısı bu herkese bebeğim falan derdi😂 bozmama rağmen devam ediyordu Allah'tan artık aynı ortamda değiliz.

Back
X