Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Hoşlanmasaydınız bu durum çok batardı size, belki siz de hoşlanıyosunuz içten içe ondan.
Ya da şöyle cevap vereyim. Mümkün olmayan şeyler için hiç birsey yapmam. Bu da mümkün olmayan bir durum. Onun da bunu bilmesine rağmen hala bir umut diye yaşaması onu bağlar. Ondan başka kimse bu davranışlar da değil. Bu onun sıkıntısı olduğunu gösterir.

Umrumda değil ne yaptığı açıkçası.

Buraya konu açtığınıza göre ne yaptığı umrunuzda gayet

Evet senden hoşlanıyor dememizi beklemişsiniz

Çünkü olumsuz yazanlara yok ya bence öyle değil vs yazmışsınız

Tavırlarından rahatsız da değilim demişsiniz

Demek ki karşılıklı bir hoşlantı var, en azından ilgi ve beğenilmek hoşunuza gitmiş

Sadece kendinize itiraf etmiyosunuz şu an bunu

Buraya konu açtığınıza göre ne yaptığı umrunuzda gayet

Evet senden hoşlanıyor dememizi beklemişsiniz

Çünkü olumsuz yazanlara yok ya bence öyle değil vs yazmışsınız

Tavırlarından rahatsız da değilim demişsiniz

Demek ki karşılıklı bir hoşlantı var, en azından ilgi ve beğenilmek hoşunuza gitmiş

Sadece kendinize itiraf etmiyosunuz şu an bunu
Rahatsız değilim çünkü kendimi biliyorum. Hoşlandım hadi sonu var mı yok. Sonu olmayan bir şeyi umursayamam. İlk konuyu açtığımda emin değildim ama şimdi eminim. Anladım durumu. Ben de ona göre yol alırım. Alıyorum da.

ilgi ve beğenilmek hoşunuza gitmiş
Bu her kadının hoşuna gider. Önemli olan tutum ve davranışlardır. Ben 3 aydır bunu yaşıyorum. Aylar da yaşasam sorun değil. Çünkü dediğim gibi kendimi biliyorum. Hadi itiraf etti her şeyi. Alacağı cevap bile belli. O yüzden dert etmiyorum. Niyetini bilemem insanoğlu çiğ süt emmiş. Belki ciddi belki tavrı bu. Tanımadığım bir insan sonuçta. Ama arkadaş olarak seviyorum bu gerçek. Çünkü arkadaş olarak iyi biri. İş kısmında da iyi. Özel hayatı beni bağlamaz. Sormam da. Eski Şeyma olsa bu tarz şeylere sert karşılık verir. Ama şu an umrumda değil böyle şeyler. Kişiler sever , hoşlanır vs vs. Ama sonuçlarına kendi katlanır. Mesele bu.
Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum.

Pas verme,konuşma pes eder bence.
Sanırım günden güne artıyor iltifat:))) geçen seni görünce iyi oluyorum ama arada soğuyorum dedi. Ee mesafeden dolayı işte. Ama yarım saat sonra yine ayni

İyi hoş diyorsun da bunları 1 dk da söyleyip gidiyor. Benim bunları demem icin 5 dk konuşmam lazım. Zaten işimize gidiyoruz.
Bir dk bir dk bir şey söyleyeceğim de. Orada durur. Laflarını ve ondam rahatsız olduğunu söyle. Yoksa bu böyle devam eder. Herkesin başına neredeyse gelen bir şey. Bizim memlekette buna kanka ayağı g.. ayağı derler. Ya da tamamen görmezden geleceksin. Seni rahatsız eden bir durum olmasaydı buraya konusunu açmazdın. O halde bir şeyler yapman gerekiyor.

Kanka pampa cano diyormuş 🤢
İsterse aşkımdan ölsün bu ne böyle ya
😄😄😄
Bencede hoşlanmıyor cıvık bi tip öyle tipler vardır.Gerçekten hoslanan insan daha utangaçlasır yada mesai dışındada yazar gibi geliyor bana ama bilinmez tabi
Yokk yaa yazmıyor. Yazamaz zaten. Buna kesinlikle katılıyorum. Dün yine yanıma geldi. Benle sohbet etmeyi seviyor. Onu anladım. Bir insanın kendi hayatının kötü olduğunu farkında olmaması acı bir durum. Arkadaşca uyarsan da kendini doğru yolda zannediyor.. Uzun yıllar rüzgarda savrulup gider bu kafayla. Ama eğlenceli arkadaş. Bu yeterli :))

Arkadaş baya bı cıvık biri hiç sevmem böyle tipleri yol verin gitsin. Mesafeli durun herkes yerini bilsin.
Mesafe konusunda sıkıntı yok.. Bı derdi vardı. Bı tek bana anlatmış onu garipsedim. Soracaktım işi çıktı.

Bir dk bir dk bir şey söyleyeceğim de. Orada durur. Laflarını ve ondam rahatsız olduğunu söyle. Yoksa bu böyle devam eder. Herkesin başına neredeyse gelen bir şey. Bizim memlekette buna kanka ayağı g.. ayağı derler. Ya da tamamen görmezden geleceksin. Seni rahatsız eden bir durum olmasaydı buraya konusunu açmazdın. O halde bir şeyler yapman gerekiyor.
Kanka ayağına da gitse çıkmaz benden bişey yaa. O bunun farkında konuşmasından bellli.

Çok açık konuşuyor.. Kadınların ona hoş olmayan mesajlar attığını. Ben karşılık versem çok daha kötü olur vs diyor. Ee sen niye telini veriyorsun diyorum iyi niyetten diyor😁😁 yavv bırak iyi niyetmis. Kafa bu arkadaslar o yüzden çok şey etmeyin.. Ben kendi haline bırakıyorum. Bana anlatması şöyle güzel. İnsanın kendisine güvenilmesi iyi bişey. Diyor ki sana anlattıklarını kimseye anlatmıyorum. Sana güveniyorum ve dürüstüm diyor. İnanınırım. Doğrudur da.. Ama yolu yol değil 😁

Hani arkadaşlar uyarıcı mekanizmadır yaa ben o pozisyonda da degilim. Anlattığı zaman sorular sorup düşüncesini öğreniyorum. Ama ne yazık ki hep kendine zarar. Eğlenceli mi evet😁 arkadaş iyi.

Siz bile gülüyorsunuz😁😁😁 işte ben de gülüyorum..

Çok açık konuşuyor.. Kadınların ona hoş olmayan mesajlar attığını. Ben karşılık versem çok daha kötü olur vs diyor. Ee sen niye telini veriyorsun diyorum iyi niyetten diyor😁😁 yavv bırak iyi niyetmis. Kafa bu arkadaslar o yüzden çok şey etmeyin.. Ben kendi haline bırakıyorum. Bana anlatması şöyle güzel. İnsanın kendisine güvenilmesi iyi bişey. Diyor ki sana anlattıklarını kimseye anlatmıyorum. Sana güveniyorum ve dürüstüm diyor. İnanınırım. Doğrudur da.. Ama yolu yol değil 😁
Hoş olmayan mi? Yooo gayet hoş ona göre bence. Hoş olmasa gevrek gevrek sırıta sırıta anlatmaz. Fiyatını yükseltiyor, sen aaa ne kadan alfa bir irkek yabışayım buna diyecen aklınca.

Kendine toz kondurmuyor.. Hayatının içine edilmiş hala gülüyor😆😆😆 ee ben ne yapayım adama mı kızayım. Anlatsın dursun😄

Hoş olmayan mi? Yooo gayet hoş ona göre bence. Hoş olmasa gevrek gevrek sırıta sırıta anlatmaz. Fiyatını yükseltiyor, sen aaa ne kadan alfa bir irkek yabışayım buna diyecen aklınca.
Yavv arkadaşım o bunu anlayacak kapasitede değil.... Değil... Sen ben böyle düşünüyoruz o bunun acı bişey olduğunun farkında bile değil..

Back
X