Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Demeyin ya huu:( ben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Iyyyykkkkk🤭.

Benim sıkıntım o işte. Ben kolay kolay bı insana bana kötü konuşmadığı müddetçe sert çıkamam. Aynı ortamı paylaşıyoruz ve iş gereği birbirimize iş düşüyor. Bir gün uyarmaya kalktım ohoo duyan kim.

Sana Allah akıl fikir versin diyorum. Diyor ki sen göm beni de içini dök. :)))
Ay bu ne ya. Seni ciddiye almıyo ki üslubun da mı sıkıntı var acaba? Daha ciddi sert bir şekilde mi söylesen. Hatta gerekirse bağır,çağır. İş yerindeki yöneticiye söyle ya da rahatsız oluyorum diye.

Bir gün labaratuvardayim. Tek başımayım. Bakışlar bı tuhaf. Bozuntuya vermedim. Nasılsın dedi. İyiyim dedim. Soğuk su var mı dedi. Yok dedim. Halbuki dışarda su var yani. Görüşürüz kendine iyi bak dedi. Aman Ya Rabbi dedim neler oluyor

Ay bu ne ya. Seni ciddiye almıyo ki üslubun da mı sıkıntı var acaba? Daha ciddi sert bir şekilde mi söylesen. Hatta gerekirse bağır,çağır. İş yerindeki yöneticiye söyle ya da rahatsız oluyorum diye.
Kurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyor

Ne yılışık herif bu be. Herşeyin bir adabı vardır fazla arsız bence

Kurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyor
O zaman böyle devam edersen üstlerime söyleyeceğim de ve devam ederse bildir bence.

Yemin ediyorum,tam dayaklık bir tip😣😊.

Şu kafa yapısını da anlamıyorum. İsmimi söylese ne olur. Kanka nedir ya

Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.
Ayyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.

Ayyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.
Hahahaa yorum cok eğlenceli 😆😆😆
30 yasinda. Tipine güveniyor. Görüntü var ses yok😁

Gerçek niyetini açıkladığı zaman benden alacağı cevap cok net olacak. Sadece sabrediyorum. Önce gözlem sonra eylem

Back
X