Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Ondan iyi bı arkadaş olur. Ama sevgili olmaz. Benle hiç olmaz. Bana da neden sardı bilmiyorum. İlk işe geldiğinde onu farketmedim bile. Selam vermişti. Öyle tanıdım. Bir selamla başladı 😆

Birgün açılmasını bekliyorum😄

Ben niye adım atayım ne saçma ya hu:))) ben bu kafayı anlamıyorum. Ne diyeceğim yani gel canım mi diyeceğim tobe😆 pes etmiyor da. Ben selam vermesem de veriyor. Ben olsam derim ki amaaan selam vermiyor zaten der geçerim.
İlk size özel hayatını anlattığında kibarca uyarsaydınız devamı gelmezdi. Burası işyerimiz ve biz iş arkadaşıyız, ben hoşlanmıyorum çok özel meseleleri konuşmaya demelisiniz. Evet iş işten geçmiş gibi görünüyor ama değil. Madem ilgilenmiyorsunuz konuşun kendisiyle. Ben bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorum seni kırmamak için bir şey söylemedim ama devam edersen idareye bildirmem gerekecek deyin. Acımasız görünüyor biliyorum ama yapma dediğinizi yapmaya devam ediyor. çok laubali biri. Ayrıca ne münasebet senin anan'lı cümle kuracak arkamdan şarkı mırıldanacak.
Bir gün sağda solda ya biz takılıyoruz Seymahn ile beraberiz falan lafını duymadan önleminizi alın. Yarın bir gün biriyle tanışır sevgili olma aşamasına gelirseniz bela olmasın başınıza.

Hayır gülüp geçmeyin, naz yapıyor izlenimi yaratmayın. Kafasında daha başka fantaziler kurmasın sizinle ilgili.

Gerçek niyetini açıkladığı zaman benden alacağı cevap cok net olacak. Sadece sabrediyorum. Önce gözlem sonra eylem
Gerçek niyetini açıklayacağı zamanı bekleyeceğinize, o zamanın gelmesine engel olun.Şimdiden verin net cevabınızı.
O sıkar bu sıkar... çok güvenmeyin kendinize. Eğer takıntılı ve manyak biriyse müstakbel erkek arkadaşınıza olmadık senaryolar yazar şaşarsınız. Siz ister miydiniz erkek arkadaşınızın işyerinde böyle yılışık yavşayan bir tipi? Ben yapı gereği sert olamıyorum demeyin günümüzde bu şart. Karşı taraf her zaman sınırınızı bilmeli kim olursa olsun. Biz buradan hiddetlendik ama siz gülüp geçiyorum diyorsunuz.

Bir olur iki olur bu nedir yahu adam sizin için yaşıyor, sizi kafasına yerleştirmiş. Yeterince gözlem yapmadınız mı, daha neyi gözlemleyeceksiniz merak ettim.

bence sizde gönlü yok. arkadaşça takılıyor aksi olsaydı beni görünce gülme selam ver geç dediğinizde çok incinirdi. tavırlarında mutlaka değişiklik olurdu. bu adam pek sallamamış. yazarken düşündüm de sallamaması da acaip aslında yanlış anlaşılıyorum diye rahatsızlık da duymamış. belki duyarsızdır belki anlayışı kıt biridir belki çok yalnızdır belki de kendi halinde bir yavşaktır bilemedim.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.
Bu kadar sulu sulu cıvık tavırlar benim sınırımı bozar ,bir uyarırım ikinciside naparim bilmem siz yazarken ne yılışık dedim yaw... bunun ne hoşlantısı ne arkadaşlığını istemem ben

Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.
Çok sulu birisi.itici düzeyde

Bence birden bu davranislarini bicak gibi kestirip atsa,yarin da bana olan tavirlari degisti seklinde konu acarsin gibime geliyor.
Bir kadin olarak net bir sekilde gozlerinin(gulmeden ve ciddi bir bicimde) icine bakip seninle yuz goz olmak istemiyorum dedigin anda olay biter zaten.
Ben,su konudan adam:bana tapiyor,gozu benden baskasini goremiyor gibi bir algi yaratmaya calistigini dusunuyorum.
Cok rahatsiz olsan ona oyle bir tepki verirdin ki adam birak sana selam vermeyi,ayni asansore bile binemezdi.Ayrica bu vatandas Mudur(olsa fark etmez) gibi bir yetkiye sahip degilse bu denli bir rahatsizlik sikayet bile edilebilirdi.
Yani kanka veya sevgili fark etmiyor ki senin icin,zaten istemiyorsun.
Belki de ben yaniliyorum,ama hissettigim bu;yogun bir rahatsizlik degil,ben ters yapayim o da boyle kivranmaya devam etsin modu seninkisi.

Son düzenleme:
Yaş kaç? Pampa ne yaaaaa öykkkkkk. Canoya değinmiyorum bile. Kustum okurken.

Fakültede bir çocuk vardı yürüyüp yürüp sonuna da kanka hitabı eklerdi, ben çok anlamamıştım o dönem yürüdüğünü. Kankalığa vermiştim ama geri dönüp baktığımda bariz yürümüş diyorum. Bir iki tersleyince boş veriyorlar.

Belki tercihleri farklıdır, sana imreniyodur 🤣🤣🤣
Sen de onun gibi davran ona verdiği tepkilerin cümlelerin aynısını ona kur bi süre 🤪🤪

Öyle deme bak. Ben ona ne rahat adamsın dediğim de bizden rahatı gevsektir demişti 😆😆
Utanılması gereken bir söze verdiği cevaba bak.. Kaç yaşına gelip ciddiyet kazanamamış birisinde duygu mu arıyorsunuz. Adam laylaylom da bu tip karakterlerin ne duygusuna inanılır ne sözüne

Demeyin ya huu:KK43: ben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Hahddjsjhsdh çok itici bir adam yahu. İnsanın hoşlanacağı varsada olacak iş değil 🤣🤣

Back
X