- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Gülün madem Chp benden daha komik inanın,hic bir partinin avukatlığına soyunmak gibi bir niyetim yok zira siyasetin kendisi nankör zaten...Bu arada Cumhurbaşkanlığına oyumu İnce ye vermis biriyim ama Kılıçdaroglu icin kılımı kıpirdatmam şimdi partinizi hayat felsefesi yapmis insanlar baskasina oy verecekler onlari ikna edin....parmaklarinizi onun icin yorun...Tam da bu yüzden Ak parti derken?
Ak partinin zamanında yediği naneler hdp ortaklığı hala bünyesinde bulundurduğu cemaatçi ya da pkk yandaşlarından haberiniz yok mu gerçekten??
Tunç Soyer'i hiç tanımıyorum söylenenler doğrusçysa korkunç bir aday. Ama bu yüzden Ak parti demek nasıl komik nasıll komik
Partimi miGülün madem Chp benden daha komik inanın,hic bir partinin avukatlığına soyunmak gibi bir niyetim yok zira siyasetin kendisi nankör zaten...Bu arada Cumhurbaşkanlığına oyumu İnce ye vermis biriyim ama Kılıçdaroglu icin kılımı kıpirdatmam şimdi partinizi hayat felsefesi yapmis insanlar baskasina oy verecekler onlari ikna edin....parmaklarinizi onun icin yorun...
Adam siyasetten anlamıyor gibi, partiyi dibe çekiyor.Siz koyun adaylığınızı da millet lider görsün madem
Iki koyun versek güdemeyecek olan kim varsa Kemal Kılıçdaroğlu düşmanı
Adam siyasetten anlamıyor gibi, partiyi dibe çekiyor.
Kimse iktidar parti iyi demiyor, CHP yi tutuyor olabiliriz ama eleştirmemiz gereken şeylere de gözümüzü kapatamayız.Hayir yeterince çirkef ve üç kâğıtcı değil..
Neyse bu topige yazmıcam yeterince gergin bir haftadayım uğraşamam.
Ispanak 7 liraymış
Inşallah 30 lira olur .
Müstehak!
Geçmiş olsun abla Güle güle git güle güle gelBen kaçtım yaArın Ankaraya gidiyorum annem katarak ameliyatı olacak 10 gün kadar yokum fırsat buldukça gelirim yine ..
Kendinize iyi bakın seviyım sizleri..
Cirkef ve uckagitci degil mi doktora yapmis ya ne diyosunHayir yeterince çirkef ve üç kâğıtcı değil..
Neyse bu topige yazmıcam yeterince gergin bir haftadayım uğraşamam.
Ispanak 7 liraymış
Inşallah 30 lira olur .
Müstehak!
Geçen bir röportajda akp li bi kadında aynısını yaptıGeçenlerde Sokak röportajında soruyorlar Sizce hangi parti alır adam söylendi Söylendi belediyeler hizmet vermiyor diye Sonra sordular hangi partiye oy vereceksiniz Tabii ki CHP dedi
yapma ya ben denk gelmedim hangi belediyede hizmet vermiyordu Peki bu anlattığınGeçen bir röportajda akp li bi kadında aynısını yaptı
Cirkef ve uckagitci degil mi doktora yapmis ya ne diyosuntatlimmmm gerilme hayat yalan sikma kendini gel ben sana ispanagi 60 vereyim bu kadar dua etme kargoda yaparim ucretsiz
Hıı hıı aynenHayırdır komşu muyuz ?
Nerden geliyor bu samimiyet
Ben ıspanağı 60 lira ya alırım problem değil
Asgari ücret alıpta sukredenler düşünsün
Banane
Valla sen denk gelmezsin öteki tarafa denk gelirsn kadın saydırdı saydırdı sonrada tabi ki erdoğana vericem dediyapma ya ben denk gelmedim hangi belediyede hizmet vermiyordu Peki bu anlattığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?