Bence de çok yanlış, İstanbul adayını tam tanımasam da evet olabilirliliği yüksek bir aday, Ankara için Mansur Yavaş iyi bir seçim ama İzmir'i aklım almıyor, partiye çok zarar verecek, siyaset arenasında çok yıpratacak bir aday, diğer partilerin adayları da eleştirilir, hepsinde bir hata vardır ama chp Atatürk partisi olarak bilinip Ata'mızla özdeşleşmiş bir parti, bu partiyi yönetenin bir değil birkaç defa düşünüp adım atması gerekir.
Ayrıca tüm partiler için genel bir eleştiridir, yani kendi seçmen kitlelerine o kadar güveniyorlar ki sandalyeyi aday göstersem oy verecekler mantığındalar, her partinin kemikleşmiş seçmen kitlesi de oy veriyor zaten, içine sinse de oy veriyor sinmese de oy veriyor, siyaseti öyle bir hale getirdiler ki adayları baz alarak değil partim kazansın endişesiyle oy verilmek zorunda bırakılıyor halk, ya beka sorunu deyip baskılıyorlar, ya terörist yaftalamasına maruz bırakma pahasına bir takım davranışlar içine giriyorlar, zaten birkaç senedir üst üste sandığa gitmekten sıkıldık, nereye kafamızı çevirsek siyasetçi, ben sıkıldım siyasetlerinden ama kusura bakılmasın seçmen olarak bizi de suçluyorum, herşeye he diyoruz.