KatılıyorumIzmır tüm sehirleden ayristirildi, bu çok yanlış. Ve bunun sonucunu çok net şekilde görüyoruz. Milletimiz artık İzmir yunana verilsin esprisini yapiyorsa yonetim bir durup kendine bakmasi lazim. Ama ne CHP de ne AKP de bu yok
c şıkkı hiçbiri diyorum
Bırakmaaaaz.
Onun görevi tamamlanmadan bırakmayacak, artık eminim bundan.
Bence de çok yanlış, İstanbul adayını tam tanımasam da evet olabilirliliği yüksek bir aday, Ankara için Mansur Yavaş iyi bir seçim ama İzmir'i aklım almıyor, partiye çok zarar verecek, siyaset arenasında çok yıpratacak bir aday, diğer partilerin adayları da eleştirilir, hepsinde bir hata vardır ama chp Atatürk partisi olarak bilinip Ata'mızla özdeşleşmiş bir parti, bu partiyi yönetenin bir değil birkaç defa düşünüp adım atması gerekir.
Ayrıca tüm partiler için genel bir eleştiridir, yani kendi seçmen kitlelerine o kadar güveniyorlar ki sandalyeyi aday göstersem oy verecekler mantığındalar, her partinin kemikleşmiş seçmen kitlesi de oy veriyor zaten, içine sinse de oy veriyor sinmese de oy veriyor, siyaseti öyle bir hale getirdiler ki adayları baz alarak değil partim kazansın endişesiyle oy verilmek zorunda bırakılıyor halk, ya beka sorunu deyip baskılıyorlar, ya terörist yaftalamasına maruz bırakma pahasına bir takım davranışlar içine giriyorlar, zaten birkaç senedir üst üste sandığa gitmekten sıkıldık, nereye kafamızı çevirsek siyasetçi, ben sıkıldım siyasetlerinden ama kusura bakılmasın seçmen olarak bizi de suçluyorum, herşeye he diyoruz.
Evett cok cok katiliyorum suan ben akp vermeyi dusunerek veriyorum bir onceki secimde mhp verdim akp mhp donuyorumAKP kazanıyorsa seçimi muhalefet yüzünden kazanıyor .
izmirde olmayınca c hakkını kullanmak istedim hanım ablaOlmazzz o oy verilecek ....
Sen nerelerdesin epeydir yoktun..
Bıraksın artık başka bir başkan gelsin bu sefer..
Ankara için ciddi bit umut var,İstanbul ne olacak bakalım inşalllah alırız bu şehirleri.
İzmir düşüncürücü kimdir necidir bilmem bu adayı.
Atatürk'ün partisine helede İzmir'de bu aday yanlış oldu..
Aynen ahretlik nefret geldi artık siyasetten,sonumuz hayrolsun inşallahÇok umudum kalmadı artık.
Bizim bursada öyle, dün pazarda hiçbirşey alamadık doğru düzgün hepsi el yakıyor
Hahahahahizmirde olmayınca c hakkını kullanmak istedim hanım abla
-
Sen nerelerdesin epeydir yoktun..
Bıraksın artık başka bir başkan gelsin bu sefer..
izmirde olmayınca c hakkını kullanmak istedim hanım abla
Hahahahah
KK'ya küsmüştüm, sonra "tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok" dedim, geldim
Spatula var mı ki kazısak koltuğundan ?
şimdi ben hdb savunucusu birine vermek istemezsem ne olacak.neden başka seçenek yok.neden iyi partiyide kapsayacak bir aday sunulmadı.sadece izmir için değil .heryerde buna benzer sıkıntılar var.
İyi yapmışsın gelmekle hoş geldin ..
Kazımakla olmuyor bu işler,kendi bıracak..
Aynen abla.Aklıma geyik günlerimiz geldi ne güzel günlerdi.
Aynen abla.
Yaşlandık sanırım, dağıldık gitti :)
Tam da bu yüzden Ak parti derken?İşte tam da bu yüzden Ak parti,Cumhurbaskanlığı adayı Ekmelettin?Yerel Seçim de İzmir kalesi Tunç Soyer?Atatürk ün kemikleri sızlıyor,yazık Chp gibi bir partinin geldigi duruma bakın....
Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'den pek te bişey beklememek lazım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?