- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
YokkkNe reklamı ya parti deme sakın
Ekmelettin bombaydi yaaÇok yanlışları var,ekmeleddini aday göstermesi bile yanlıştı.
Bırakacak siyaseti..
BırakmıyorÇok yanlışları var,ekmeleddini aday göstermesi bile yanlıştı.
Bırakacak siyaseti..
Ispanagi 7 liradan aldim ne diyosun senpazarciya diyorum ki ciddi misin abla ciddiyim diyo valla mi diyorum adam valla diyo sinirim bozuldu
Bırakmaaaaz.Çok yanlışları var,ekmeleddini aday göstermesi bile yanlıştı.
Bırakacak siyaseti..
ekmek içindi ama.ekmek önemliEkmelettin bombaydi yaa
Gorevi chp batirmakBırakmaaaaz.
Onun görevi tamamlanmadan bırakmayacak, artık eminim bundan.
Çok yanlış bir seçim yapılmış bu sefer ahretlik,olmamış Aziz başkan kalsaydı daha iyi olurdu sanki,En azından İzmir'i en iyi bilen birisiydi..
Okuyunca şaşırdım bende üzüldüm keşke dedim..
Chp ve hdp olmadı inşallah kemal bey çıkarda bir açıklama yapar.
İzmir kaledir önemli bir yeri vardır siyasette..
ekmek içindi ama.ekmek önemli
Izmır tüm sehirleden ayristirildi, bu çok yanlış. Ve bunun sonucunu çok net şekilde görüyoruz. Milletimiz artık İzmir yunana verilsin esprisini yapiyorsa yonetim bir durup kendine bakmasi lazim. Ama ne CHP de ne AKP de bu yokIzmir gercekten hizmete muhtac bir il yillardir kime sorsam hicbirsey yapilmiyor derler ama cozemedim bende
Yokkkcikületaaa
Ekmelettin bombaydi yaa
Bırakmıyorboşuna dalga geçmiyorlar kesin RTE getirdi CHP ye diye
Bizim bursada öyle, dün pazarda hiçbirşey alamadık doğru düzgün hepsi el yakıyor1 lira zammı geldi
çok değerli bir insandır o na sözüm yok .ama o slogan neydi abiekmek icin ekmelettin
Tabii canm adamin karakterine lafim yok ama sunulan hizmete beden buyuktuçok değerli bir insandır o na sözüm yok .ama o slogan neydi abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?