Gerçekten sizin gibi farkında bi insan görmek beni mutlu ettiNe yazık ki Tunç Soyer!
Bana göre bu isim CHP-İP ortaklığının değil CHP-hdp ortaklığının adayı.Zira beyimiz pek bi kandil sevdalısı.
Ayrıca babası Nurettin Soyer'in kim olduğunu bile bile İP'li kemik ülkücüler bu adamı nasıl destekleyecek meraktayım.
Bu siyaset ne b.k çukuru bişey yaa
Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'den pek te bişey beklememek lazım aslında.Gerçekten sizin gibi farkında bi insan görmek beni mutlu etti
Maneviyatı yüksek bi partiye böyle bi aday cidden yazık
KatılıyorumKemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP'den pek te bişey beklememek lazım aslında.
Adaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.
Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?Hep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi.
Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
Yok kazik cakti abla o birakmiyor adam partiyi batirdi yaHep söylüyorum ya,Kemal Kılıçdaroğlu artık bıraksın partiyi. Bu gidişle İzmir'i kaptırır..
Abla izmirin diger illerden onemi nedirAhretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?
Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.
Chp için öneminden bahsettim, hepimiz biliriz ki İzmir chp kalesidir.Abla izmirin diger illerden onemi nedir
Ahretlik valla bu aday kimdir bakacağım inceleyeceğim ama Aziz Kocaoğlu'nun çıkışını şimdi anlamaya başladım sanırım, belki de bu hamleyi engellemek istemişti, Tuncay Özkan'ı engellemek istiyor gibi dedikodular vardı ama belki de asıl engellemek istediği bu adaydı, yanlış aday yanlış hamle, İzmir'e Muharrem İnce'yi aday göstermek varken mesela, neden bu kişi?
Hayır seçmenini de zan altında bırakıyor, chp seçmeni terörist sever algısını pekiştirmeye yardımcı olur gibi bir davranış hem seçmenini küstürecek, hem de diğer partilerin elini güçlendirecek, İzmir önemli bir il sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?