- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Valla sen denk gelmezsin öteki tarafa denk gelirsn kadın saydırdı saydırdı sonrada tabi ki erdoğana vericem dedine güzel kafalar
İzmirdeyim oy vericek miyim noProvokasyonlara gelme her zaman yaptığı şey
Zaten devlet bahçelideAdaylar hakkında çok da bilgim yok ama yorumlara bakarak bir ön yorum yapmam gerekirse Aziz Kocaoğlu'yla ilgili paylaştığım haberde de sorduğum Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor sorumu yinelemek istiyorum, İzmir CHP'nin kalesidir deyip nasılsa biz kimi aday göstersek oyları kaparız mantığındaysa vay hallerine.
Kılıçdaroğlu karakter olarak iyi biri olabilir ama kötü bir siyasetçi, taaa Ekmelettin İhsanoğlu'nu desteklediği günden beri hata üstüne hata, sanki iktidar olmak istemiyor, sanki birkaç ilin yönetimi bizde olsa yeter diye düşünüyor, sanki CHP'yi dolayısıyla Atatürk'ü hdp gibi bir partiyle ansınlar istiyor gibi.
Biri artık kendisine dur demeli, partiyi hakkıyla yönetecek biri parti başkanı olmalı.
Değil mi puhaahaValla sen denk gelmezsin öteki tarafa denk gelirsn kadın saydırdı saydırdı sonrada tabi ki erdoğana vericem dedine güzel kafalar
Zaten maşallah herkes vatan millet sakarya omo hoc yokosmodo cohopo ye soğan patates olmuş 5 tl geçen sene 150 tl den yukarı gelmeyen elektrik bu sene 300 den aşağı inmiyor tek tldertleri chp kim aday göstermiş hay sizin chp nizede akp nizede aç millet aç pessDeğil mi puhaaha
Bu zamların vergilerin sorumlusu kim sizce diyor adam tabiki kılıçdar diye devam ediyor
Ya bakma burada ömöö hdp dediklerineZaten maşallah herkes vatan millet sakarya omo hoc yokosmodo cohopo ye soğan patates olmuş 5 tl geçen sene 150 tl den yukarı gelmeyen elektrik bu sene 300 den aşağı inmiyor tek tldertleri chp kim aday göstermiş hay sizin chp nizede akp nizede aç millet aç pess
Yok kiz banada at bakarim niye bakmayim goreyim bende sayende.Desene kisiler degil zekalarda var biseyValla sen denk gelmezsin öteki tarafa denk gelirsn kadın saydırdı saydırdı sonrada tabi ki erdoğana vericem dedine güzel kafalar
hakikaten bu söyleme çok gülüyorum yaİzmiri rte aday olsa bile alamaz
İzmir chpnin kalesi
Ruzi mahşerde belge verseler bile alamaz
Niye Erzurama konyaya da Akp kalesi denmiyor muhakikaten bu söyleme çok gülüyorum yavallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor
Bu iş böyle nasıl konyada chp gelemezse İzmiri AKP alamazhakikaten bu söyleme çok gülüyorum yavallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor
Oyle mi diyorlar hakikaten gercekten bilmiyorum izmirin hozmet gormedigigi izmir halki +disindakilerde biliyor ki kendileri de itiraf ediyorlarNiye Erzurama konyaya da Akp kalesi denmiyor mu
Onlar hizmetten hizmete mi koşuyor
Hizmetin meraki olmaz canim belediyenin yapmasi gereken hizmetlerBu iş böyle nasıl konyada chp gelemezse İzmiri AKP alamaz
Hizmet derken ne bekliyorsun merak ettim
Yenimahalle de nasıl chp geliyorsa Sincan dada akp
Vallahi ben hizmet gören (!) Erzurumu Konyayıda Trabzonuda gördümOyle mi diyorlar hakikaten gercekten bilmiyorum izmirin hozmet gormedigigi izmir halki +disindakilerde biliyor ki kendileri de itiraf ediyorlar
Hizmet versin deyince sanki hizmet vermiyor dediğini anladımHizmetin meraki olmaz canim belediyenin yapmasi gereken hizmetler
İzmir bu kadar kötü de akın akın herkes buraya neden geliyor özellikle yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?