Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
ince umut vadeden biri idi ama keMAL adamı bozuk para gibi harcadı hele Sarıgül ü resmen lime lime etti

Zaten devlet bahçelide
Kemal kılıçdaroğluda memleket yansa umurlarında değilki yeterki kendi koltuklarını kaybetmesinler
Partilerinden çıkan yıldız adayları yok edebilsinler istedikleri gibi at koşturabilsinler

Değil mi puhaaha
Bu zamların vergilerin sorumlusu kim sizce diyor adam tabiki kılıçdar diye devam ediyor
Zaten maşallah herkes vatan millet sakarya omo hoc yokosmodo cohopo ye soğan patates olmuş 5 tl geçen sene 150 tl den yukarı gelmeyen elektrik bu sene 300 den aşağı inmiyor tek tldertleri chp kim aday göstermiş hay sizin chp nizede akp nizede aç millet aç pess

Ya bakma burada ömöö hdp dediklerine
Çözüm sürecinde biz buraya gelip böyle bir şey olmaz yazdığımızda bizi kanla beslenmekle terörün bitmesini istememekle suçluyorlardı
Daha bu arkadaşların mesajlarını bulup çıkartırım uğraşmıyorum
Her ne hikmetse birden herkes tam milliyetçi oldu

İzmiri rte aday olsa bile alamaz
İzmir chpnin kalesi
Ruzi mahşerde belge verseler bile alamaz
hakikaten bu söyleme çok gülüyorum yavallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor

Niye Erzurama konyaya da Akp kalesi denmiyor mu
Onlar hizmetten hizmete mi koşuyor

Bu iş böyle nasıl konyada chp gelemezse İzmiri AKP alamaz
Hizmet derken ne bekliyorsun merak ettim
Yenimahalle de nasıl chp geliyorsa Sincan dada akp

Hizmetin meraki olmaz canim belediyenin yapmasi gereken hizmetler
Hizmet versin deyince sanki hizmet vermiyor dediğini anladım
Ne istiyorsun diye merak ettim
İzmir huzur doludur sanki bir Avrupa şehri
ruzimahşerde belge vermiyorlar

X kişi kötü
ne kötülüğünü gördün
Kötü işte
sırf kötülemek için söylenmiş söz
Senin yaptığın gibi

İzmirde oturmuyorum ama otursaydım Tunç Soyere verirdim.Diğer şehirlerle ilgili de anket gelse keşke mesela Balıkesir anketi yapılsa kim kazanırdı merak ediyorum. @Kazen diğer şehirlerede anket yapılacak mı?

valla zamanında pkk dan ayrılıp evlenen gence altın bilezik yollanmıştı, ama ben toplumda bu olaya hiç bi tepki görememiştim o zaman mesela, tamam arayıp tebrik edersin belki de takı yollamak tuhaf gelmişti doğrusu
siyasette benim gördüğüm her zaman nabza göre şerbet var, kitleleri nasıl etkiler yönlendiririz derdindeler, bu konuda akp bayağı başarılı doğrusu, çünkü toplumu iyi tanıyorlar, onların hataları kolay tolere edilirken diğer partilerin benzer hataları asla af görmüyor, diğerleri bu konuda bayağı başarısız
ama bence belediyecilik konusuna farklı bakmak lazım, parti olarak değilde, gerçi orda da bilmediğimiz neler dönüyor kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…