• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Tam da bu yüzden Ak parti derken?

Ak partinin zamanında yediği naneler hdp ortaklığı hala bünyesinde bulundurduğu cemaatçi ya da pkk yandaşlarından haberiniz yok mu gerçekten??

Tunç Soyer'i hiç tanımıyorum söylenenler doğrusçysa korkunç bir aday. Ama bu yüzden Ak parti demek nasıl komik nasıll komik :KK53:
Gülün madem Chp benden daha komik inanın,hic bir partinin avukatlığına soyunmak gibi bir niyetim yok zira siyasetin kendisi nankör zaten...Bu arada Cumhurbaşkanlığına oyumu İnce ye vermis biriyim ama Kılıçdaroglu icin kılımı kıpirdatmam şimdi partinizi hayat felsefesi yapmis insanlar baskasina oy verecekler onlari ikna edin....parmaklarinizi onun icin yorun...

Gülün madem Chp benden daha komik inanın,hic bir partinin avukatlığına soyunmak gibi bir niyetim yok zira siyasetin kendisi nankör zaten...Bu arada Cumhurbaşkanlığına oyumu İnce ye vermis biriyim ama Kılıçdaroglu icin kılımı kıpirdatmam şimdi partinizi hayat felsefesi yapmis insanlar baskasina oy verecekler onlari ikna edin....parmaklarinizi onun icin yorun...
Partimi mi:KK53::KK53:

Yorumlara bakınca İzmirli olarak üzüldüm..
Aziz Kocaoğlu bundan dolayı adaylığını koymuştu belki de...
Oy kullanasım gelmedi.

Chp den aday olarak gosterdikleri tunc soyer bu partiye yakismamis keske baska aday gosterselerdi..

Hayir yeterince çirkef ve üç kâğıtcı değil..
Neyse bu topige yazmıcam yeterince gergin bir haftadayım uğraşamam.
Ispanak 7 liraymış
Inşallah 30 lira olur .
Müstehak!
Kimse iktidar parti iyi demiyor, CHP yi tutuyor olabiliriz ama eleştirmemiz gereken şeylere de gözümüzü kapatamayız.

tunç soyer i tanımıyorum ama herhalde o kazanır, belediyecilikten gelmesi güzel, nihat zeybekçiyi denizliden biliyorum yüzyılın alt yapı çalışması diyerek yıllarca kazdı, arkasından gelen de aynı yerleri defalarca kazdı, gerçekten yüz yıl bitmedi kazı:KK53:
ama belediyecilik olarak bakarsak bence denizli daha iyi

Hayir yeterince çirkef ve üç kâğıtcı değil..
Neyse bu topige yazmıcam yeterince gergin bir haftadayım uğraşamam.
Ispanak 7 liraymış
Inşallah 30 lira olur .
Müstehak!
Cirkef ve uckagitci degil mi doktora yapmis ya ne diyosun:KK70:tatlimmmm gerilme hayat yalan sikma kendini gel ben sana ispanagi 60 vereyim bu kadar dua etme kargoda yaparim ucretsiz

Chp anket için aradığında Tunç Soyer dışında başka bir aday çıkartırlarsa sandığa gitmeyeceğimi söylemiştim. İyi oldu, güzel oldu, desteklediğimiz aday oldu...
En az %65 diyorum, zeybekçiye oy çıkmaz izmirden.

Son düzenleme:
Cirkef ve uckagitci degil mi doktora yapmis ya ne diyosun:KK70:tatlimmmm gerilme hayat yalan sikma kendini gel ben sana ispanagi 60 vereyim bu kadar dua etme kargoda yaparim ucretsiz

Hayırdır komşu muyuz ?
Nerden geliyor bu samimiyet :işsiz:
Ben ıspanağı 60 lira ya alırım problem değil
Asgari ücret alıpta sukredenler düşünsün
Banane :kahve:

Back