• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Chp için öneminden bahsettim, hepimiz biliriz ki İzmir chp kalesidir.
Himm tamam abla anladim izmir kadikoy antalyaydi onu kaptirdilar mersin vardi sanirim.artvinde vardi yillardir oda gitti sanirim. izmire son gitmemde gencligin kendini alkole ve sigaraya vermesi bende buyuk uzuntu yaratti izmirden sogudum resmen

asla akp ye oy vermedim vermemde ama umarım izmiri alır... inşallah izmir chp ye bir tokat patlatıp kendine gelmesini sağlar ...
tuncay özkanıda hiç istemedim tunç soyeride istemiyorum ikiside izmiri yönetecek kapasitede değil ... aziz aklı sıra kılıçtaroğluna mesaj vermek istedi ama koltuk sevdasından adamın gözü birşey gömüyor ki bırakıp gidermi hiç?

Himm tamam abla anladim izmir kadikoy antalyaydi onu kaptirdilar mersin vardi sanirim.artvinde vardi yillardir oda gitti sanirim. izmire son gitmemde gencligin kendini alkole ve sigaraya vermesi bende buyuk uzuntu yaratti izmirden sogudum resmen

Kadıköy chp'de evlacım.
Antalya'yı resmen kaçırdılar.

Biktık chp nin hatalı politikalarindan.. resmen akp nin en büyük gizli destekçisi gibi davraniyor!! Koskoca izmire aday bulamiyolar cepte görüyolar.. keşke bağimsiz biri cikip alsa da tüm partiler görse gününü!!!

İzmirli CHP lilerin çoğu (ben dahil) kale yıkılmasın diye oy veriyor artık. Ama bana tak geldi. Genel seçim olsaydı yine CHP yi desteklerdim ama şimdi Nihat Zeybekçiye oy vereceğim.

Evlacan hep diyorum zaten bıraksın partiyi diye,sizinkiler gibi yanlışını görmemezlikten gelemiyorum.
Sizinkisi mi var ablam herkes seciminde ozgurdur ben kimsenin tarafinda degilim secimim beni ilgilendirir baskalarinada pof pof yapmam benim sulalenin kokeni chp dedem.ilk baskanlardan memlekette ilcede ama ben haz almiyorum gelen kisilerden deniz baykaldan tut kilictarogluna muharrem beyi severdim oda bir hallendi ama genel olarak isin ici siyaset birbirlerine sayarlar sayarlar yan yana gelince tokalaşıp gülerler siyaset işte Her ne olursa olsun ülkemiz için her zaman en hayırlısı olur inşallah

Izmır yanlış yönetiliyor, adaya da bakınca muhalefet ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum. Hayırlısı olsun diyelim.

Sizinkisi mi var ablam herkes seciminde ozgurdur ben kimsenin tarafinda degilim secimim beni ilgilendirir baskalarinada pof pof yapmam benim sulalenin kokeni chp dedem.ilk baskanlardan memlekette ilcede ama ben haz almiyorum gelen kisilerden deniz baykaldan tut kilictarogluna muharrem beyi severdim oda bir hallendi ama genel olarak isin ici siyaset birbirlerine sayılar sayılar yan yana gelince tokalaşıp gülerler siyaset işte Her ne olursa olsun ülkemiz için her zaman en hayırlısı olur inşallah

Evlacım neler oluduk burada,neler yaşandığını gördük bir çok arkadaşta yapılan haksızlıklara rağmen seslerini çıkarmadılar Sadece reis dediler tepki bunaydı aslında.
BAen diyorumya doğuştan babadan chp diye,yanlışını görünce bu yanlış diyebiliyoruz..
Bunu yapmayanlat var maalesef.

Evlacım neler oluduk burada,neler yaşandığını gördük bir çok arkadaşta yapılan haksızlıklara rağmen seslerini çıkarmadılar Sadece reis dediler tepki bunaydı aslında.
BAen diyorumya doğuştan babadan chp diye,yanlışını görünce bu yanlış diyebiliyoruz..
Bunu yapmayanlat var maalesef.
Abla en buyuk yanlis damadini hazine basina getirmek ben hep soyluyorum paha aldi basinj gidiyor buyuk sirkete vergi ind yapacagina halka yap

Back