B Blanc12 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 4.502 11.298 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #141 Zeynahatunn .!.: Yok gerçekten gözümle gördüm.cocuk da ağzıyla dedi .Dogru satıyorsunuz banane ki . Ben kendi hayatıma bakarım Genişletmek için tıkla... Gözünle gördüğün şeyi doğru anlamamış olabilirsin ki zaten öylede görünüyor. Siz yinede ikisini boşverin.
Zeynahatunn .!.: Yok gerçekten gözümle gördüm.cocuk da ağzıyla dedi .Dogru satıyorsunuz banane ki . Ben kendi hayatıma bakarım Genişletmek için tıkla... Gözünle gördüğün şeyi doğru anlamamış olabilirsin ki zaten öylede görünüyor. Siz yinede ikisini boşverin.
Zeynahatunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 455 133 24 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #142 Blanc12 .!.: Gözünle gördüğün şeyi doğru anlamamış olabilirsin ki zaten öylede görünüyor. Siz yinede ikisini boşverin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Blanc12 .!.: Gözünle gördüğün şeyi doğru anlamamış olabilirsin ki zaten öylede görünüyor. Siz yinede ikisini boşverin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
A Ajim aj Canım Şekerli Makarnam Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 4.046 4.079 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #143 Adam Hızlı Gonzales çıktı
B bibi95 Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 487 918 29 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #144 Zeynahatunn .!.: Hayır olgun bir yaş ya Genişletmek için tıkla... bu tarz işlerin olgunlukla alakası yok maalesef. ki her 30 yaş insanı da aynı değil. yaştan cok karakter aldatmak.
Zeynahatunn .!.: Hayır olgun bir yaş ya Genişletmek için tıkla... bu tarz işlerin olgunlukla alakası yok maalesef. ki her 30 yaş insanı da aynı değil. yaştan cok karakter aldatmak.
Zeynahatunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 455 133 24 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #145 bibi95 .!.: bu tarz işlerin olgunlukla alakası yok maalesef. ki her 30 yaş insanı da aynı değil. yaştan cok karakter aldatmak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız
bibi95 .!.: bu tarz işlerin olgunlukla alakası yok maalesef. ki her 30 yaş insanı da aynı değil. yaştan cok karakter aldatmak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.449 72.884 30 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #146 Zeynahatunn .!.: Yahu neden kullandırtayım kendimi ? İstenedim zaten ama vicdan yaptırmasına kafam takıldı Genişletmek için tıkla... Hala kafam takıldı diyorsun neyine kafan takıldı kardeşim? Hala inanıyorsun bir de neden kendimi kullandırtayım diyorsun pes!
Zeynahatunn .!.: Yahu neden kullandırtayım kendimi ? İstenedim zaten ama vicdan yaptırmasına kafam takıldı Genişletmek için tıkla... Hala kafam takıldı diyorsun neyine kafan takıldı kardeşim? Hala inanıyorsun bir de neden kendimi kullandırtayım diyorsun pes!
Zeynahatunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 455 133 24 30 Kasım 2024 Konu Sahibi Zeynahatunn #147 gizemliasli .!.: Hala kafam takıldı diyorsun neyine kafan takıldı kardeşim? Hala inanıyorsun bir de neden kendimi kullandırtayım diyorsun pes! Genişletmek için tıkla... Kendimi kullandırayım demıyorum .Seref yoksunu vicdan yaptırıyor
gizemliasli .!.: Hala kafam takıldı diyorsun neyine kafan takıldı kardeşim? Hala inanıyorsun bir de neden kendimi kullandırtayım diyorsun pes! Genişletmek için tıkla... Kendimi kullandırayım demıyorum .Seref yoksunu vicdan yaptırıyor