Melankolik lafını bile hakaret algılayan bir insana çok fazla birşey söylememk gerekir.Burda benim gibi bir çok kişi yazını okumadığını söylemiş.İyi niyet diyorsun da kötü niyet olsa ne yapabilirm mesela.Yazını sonuna kadar okudum.Yine aynı yorumumu yapıyorum.Ek olarak,hayatı ve insanları kendi bakış açından gördüğün için karşından da senin gibi davranmasını beklemesini istiyorsun.Hayatta o kadar çok dert var ki,bunları kafana bile takmaya değmez.Bneim 20 yıllık dostum en acı günümde (bir insanın başına gelebilecek en acı olaylardan birinde) sevgilisyle gezmeyi yeğledi.Hee naptım.Sildim.O yüzden kimseye fazla ödün ve değer vermemni anlatmaya çalıştım.Melankolik,detaycı derken,yani duygusal ve ince düşünerek bakıyorsun.Biraz alınganlık seziyorum karakterinde.Yorumlarım bundan ibaret.Sağlıcakla kal
Şakan hiç hoşuma gitmedi.Ben başka birşeye sinirlenip,kimsenin kalbini kıracak seviyede bir insan değilim olmadım hiç.Faceten arkadaş sen istemezzsen eklenmez dedim diye, kabalıkla suçlanıyorsam yine de az tepki verdim.İnsna üzülebilir.Biz de nasıl davranması gerektiği konusunda fikrimizi söyledik.lÜTFEN KONU SAHİBİYLE MUHATAP OL BENLE DEĞİL.bU BENİM FİKRİM.hAKARET YOK KÜFÜR YOK.