- 28 Kasım 2024
- 140
- 265
- 20
-
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Abla, yahu sen niye bu kadar şerro bir herifin hakkında söylediklerini umursuyorsun??? Onun söz hakkı mı var sanki? İmdat ayol.Yahu o yüzden değil .Cocuk bana vicdansız diyor .Ben doğruları söylüyorum sen inanmıyorsun diyor .Annesi babası üzerine yemin ediyor
Yok çok aşık olsa bu haltları yemezdi . Ama sürekli çok aşık olduğunu vHayatın bu kadar kıymetsizse şans ver o zaman yaşa ve kendin gör. Ama kimse sana kız aranızı bozmaya çalışmış adam sana çok aşık demeyecek.
yalanlara inanmıyorum .İnansam affederdim salak gibi . Ben şunu anlayamıyorum hatalı olduğunu çok iyi biliyor.Yalan söylediğini gözüne sokuyorum bile bile hala hayır diyor .Bir kere de olsa doğruyu söylese evet bu haltları yedim dese adam gibi . Yanlışta ısrar etmesi sinirlerimi bozuyor.Tamam simdi yine basladiginiz noktaya geri donuyoruz: saf misiniz da bu yalanlara inaniyorsunuz?
Etmezz, bunların canı tatlı oluyor, ederse de şükür namazı kılarsınız kızla, lokma falan dağıtırsınız. O rezil herif fotoğrafları yaymadan gebersin zaten. Ama gebereceği yok.İntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
İşte şükür onu yapmadım . Ben de savcılığa ver dıyorum kıza ama kızın yeni bir sevgilisi var. Kız savcılıkla uğraşmak istemiyor.Ailem duyar diyor ona da ben karışmamam .Dava açmalı bence de .Abla, yahu sen niye bu kadar şerro bir herifin hakkında söylediklerini umursuyorsun??? Onun söz hakkı mı var sanki? İmdat ayol.
En azından şantaj malzemesi yok elinde, eline bu imkanı mi vereceksin???
Kız, adamı savcılığa versin de bir daha başkalarına yanaşamasın. İmdat yaa, elin kızının görüntüleriyle şantaj yapan bir heriften bahsediyorsunn!!!
E karaktersiz çünküYok çok aşık olsa bu haltları yemezdi . Ama sürekli çok aşık olduğunu v
yalanlara inanmıyorum .İnansam affederdim salak gibi . Ben şunu anlayamıyorum hatalı olduğunu çok iyi biliyor.Yalan söylediğini gözüne sokuyorum bile bile hala hayır diyor .Bir kere de olsa doğruyu söylese evet bu haltları yedim dese adam gibi . Yanlışta ısrar etmesi sinirlerimi bozuyor.
AmiiiinnnnnEtmezz, bunların canı tatlı oluyor, ederse de şükür namazı kılarsınız kızla, lokma falan dağıtırsınız. O rezil herif fotoğrafları yaymadan gebersin zaten. Ama gebereceği yok.
Abla... Adam sapık. Bildiğimiz, akşam haberlerinde izlediğimiz sapık, sapık yani.Ben şunu anlayamıyorum hatalı olduğunu çok iyi biliyor.Yalan söylediğini gözüne sokuyorum bile bile hala hayır diyor .Bir kere de olsa doğruyu söylese evet bu haltları yedim dese adam gibi . Yanlışta ısrar etmesi sinirlerimi bozuyor.
Tabii ki şükür kendimi kullandırtmadım .Simdi en sık tekrar ettigı mottosu şu ;Ben param yokken senin için sehırdısından geldim diyor .E karaktersiz çünkü
Zaten biraz bile karakteri olsa evet ben böyle bir insanım der dürüstlük gösterir ama yapmaz bekleme. Neden diye de sorgulama böyle basit çünkü
Mesela bak
Ben sana çok aşığım konu sahibi çok çok sensiz nefes alamıyorum.
İnandın mı? Yani sözlere değil davranışlara bak. Herkes herkes için ölüyor maksadı seni kullanmak cinsellik yaşayamadığı için yazıyor bir umut seni kandırmak için
Çok komplike değil milyon tane böyle sırtlan var ne düşünüyorsun bunun için
Neden böyle düşünüyorum çünkü o da öğretmen . Dışarıda çok güzel rol yapıyor çok .Agzı açılınca ben öğretmenim diyor .Dşyorum ki ben de öğretmenim bunun meslegımızle ne alakası var?Abla... Adam sapık. Bildiğimiz, akşam haberlerinde izlediğimiz sapık, sapık yani.
"Adam gibi" bir şey falan demezzz. Sen niye hala iletişim kuruyorsun, bırakkk.
Zaten sapık bir erkek, niye onun düzelmesini bekliyorsun. Çöpteki tokaya bakıp, taca dönüşmesini bekliyorsun. Kendini koru lütfen
Şikayet etmemekle hata yapmış ama kurtulmuş, sen de kurtul lütfenİşte şükür onu yapmadım . Ben de savcılığa ver dıyorum kıza ama kızın yeni bir sevgilisi var. Kız savcılıkla uğraşmak istemiyor.Ailem duyar diyor ona da ben karışmamam .Dava açmalı bence de .
Öğrencilerine bir şey yapmadığı ne malumNeden böyle düşünüyorum çünkü o da öğretmen . Dışarıda çok güzel rol yapıyor çok .Agzı açılınca ben öğretmenim diyor .Dşyorum ki ben de öğretmenim bunun meslegımızle ne alakası var?
Yoook senin için değil sevişmek hatta mümkünse 'kız bozmak' için geldiTabii ki şükür kendimi kullandırtmadım .Simdi en sık tekrar ettigı mottosu şu ;Ben param yokken senin için sehırdısından geldim diyor .
Abla o bir sapık, başına ne gelse hak ediyor o herif, ki zaten hiçbir şey gelmemiş. İhbar da edilmemiş, oh ne ala memleket...Ben param yokken senin için sehırdısından geldim diyor .
Beni ikna etmeye çalışmaya çalıştı desem size ? Tokat attım bi tane .Yoook senin için değil sevişmek hatta mümkünse 'kız bozmak' için geldi
Ay yapar mı ?YapadabilirÖğrencilerine bir şey yapmadığı ne malum
Kanıt falan yok mu, kimliğinizi saklayarak şikayet etme imkanı falan. Milli eğitim ile de iletişime geçilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta kızın fotoğrafıyla şantaj yapmış.
Evet yaa, bir erkekle bekaret durumu konuşulmamalı. Etraf psikopat dolu...Yoook senin için değil sevişmek hatta mümkünse 'kız bozmak' için geldi
Koca koca kadınlardan korkmuyorsa, küçükcük yavrulardan hiç korkmaz.Ay yapar mı ?Yapadabilir
Öyle birden söz konusu bile olamaz bu onu ilgilendirmez .Evet yaa, bir erkekle bekaret durumu konuşulmamalı. Etraf psikopat dolu...
Evet, çünkü iki türlü de problem. Bakirenin ilki olmak için, bakire olmayanı da kullanmak için yaklaşan var... İğrenç bir dünya... İki türlü de belli etmemek lazım kimselere.Öyle birden söz konusu bile olamaz bu onu ilgilendirmez .
Ya bütün bunlara rağmen halâ tereddütün mü var evladım. Bu kadar iyi niyetli olma allah aşkına. Her şey çok ortada. Arkadan yaparız bir şey olmaz bile demiş, amacını anlaman için daha ne yapması lazımBeni ikna etmeye çalışmaya çalıştı desem size ? Tokat attım bi tane .