Ben buraya konu açmışım benim konuma yorum yapıyorsunuz ve hepsini okumadım diye kendiniz söylüyorsunuz.konuma yorum yapacaksan bi zahmet oku da yap.sonra söylediğim şeylere ne ilgisi var demezsin en azından.tavsiye veriyorsunuz fakat bunu beni ezerek yapıyorsunuz.çocuk gibisin, hiç evli birinin işleri değil bunlar, lafları da sizin.belki niyet iyi ama üslup iyi değil.işte benim sorunum da tam bu zaten.siz bana kaba dersiniz işin gücün yok bunlarla mı uğraşıyorsun dersiniz takıntılı dersiniz sorunumu önemsemeyip melankolik olarak suçlarsınız ben size kabalaşmayın deyince de saygılı ol dersiniz.zaten böyle şeylerden bıktığım için buraya konu açtım.şimdi benden size bir tavsiye.size nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdakine öyle davranın.ben böyle yaptığım ve karşımda haksızlık gördüğüm için konu açtım.sorununu küçümseyip insanlara laf sayacağınıza yorum yapmayın.ayrıca,bu da sizin lafınız,herkes size sizin istediğiniz gibi cevap vermeyebilir kişiliği farklıdır dediniz şimdi neden benden sizin istediğiniz gibi davranmamı bekliyorsunuz.bu böyle uzar gider karşılıklı moral bozmaktan başka bir işe yaramaz.dilerseniz kendimize bunu burda bari yapmayalım.tavsiyeleriniz için teşekkürler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi