Bak yine aynı konu akp teşkilatında çürükler var mesela şimdi ben gitsem chp liyim chp adına sandık görevlisi olcam desem beni tanıdığın için sen buna inanır mısınZaten acırım hala o askerlerimize bir zaaf uğruna şehit oldular oy yazarken akpden adam yok muydu yazarken kaydırmadan kendileri yazsaydı
Ama cozumlenemeyecegi belliydi ozamanda herkes karsi cikti bunun sorumlusu malesef bastakiler ayrica birsey diyeyimmi akp kabinesi bugun baska yerden ulkeyi yiyecek yer bulsa bugun hepsi RTE yi satar oylede kursaksizlarKayyum lar neden atandı peki bilginiz var mi
Haklisin bilal erdoğan 21 yaşında yeni askerlik için çürük raporu al di
Ha bide barzaniyle Erdogan dün görüştü o yüzden hâlâ bu iki konu gündemde
Yalnız iyi montaj yapmışlar dimi grup başkan vekiline çok iyi dublör bulmuslar
Sende çözüm süreci zamanından bahsediyosun canım üstteki arkadaş seni de babaannesine benzetmesin Allah muhafaza
Dimi dimi de bilal erdoğan ne zaman çürük raporu almış dün mu belli oldu
Canan kaftancıoğlu kimdir peki biliyo musunuz
Kimse kusura bakmasin caldilar cirptilar. Bi kerede biz diyelim hirsizzz varrr oy caliyolar diyeBenim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular
Kime peşkeş cekildik pardonbabamız en azından kriz var diye tayyip gibi bizi araplara yabancılara peşkeş çekmiyo daha fazla çalışıp bakıyo
her yer satılıyo özelleştiriliyoKime peşkeş cekildik pardon
peki chpli olduğu ne malumBak yine aynı konu akp teşkilatında çürükler var mesela şimdi ben gitsem chp liyim chp adına sandık görevlisi olcam desem beni tanıdığın için sen buna inanır mısın
Ne malum sandık gorevlilerinin akpli oldugu
Canım zamanında yapılan anlaşmalarımız varAma cozumlenemeyecegi belliydi ozamanda herkes karsi cikti bunun sorumlusu malesef bastakiler ayrica birsey diyeyimmi akp kabinesi bugun baska yerden ulkeyi yiyecek yer bulsa bugun hepsi RTE yi satar oylede kursaksizlar
Yemek konusunda çok yanlış kişiye çattın diyorum başka bir şey demiyorumYemek konusuna sen daldin ya benide ordan vurmaya calistiniz ya huuuu ben nerelere gidemcok uzgunum
Belli nickindenYemek konusunda çok yanlış kişiye çattın diyorum başka bir şey demiyorum
Sizin kombinasyonunuz nasılKonumuz peynir recel oldu. akpli olsan en kotu kombinasyon derlerdi burdaki elit cehapeliler
Ayhh laf etti bekir salavat getirSizin kombinasyonunuz nasıl
maklube mi
Yemek konusunu ortaya atan ilk kim bir bak mesajlarınaBelli nickindenben sana dememistimki sen gelip bulastin ama biz alistik cehapelilerin gelip sacma yerlerden catmalarina
Ben chp li de demedim farkındaysanpeki chpli olduğu ne malum
Çok seversiniz siz belliAyhh laf etti bekir salavat getir
Yaw simdi konularin gidisati tekrar edemiycem..konunun nasil gelistigini biliyorum sarhos degilimYemek konusunu ortaya atan ilk kim bir bak mesajlarına
Hâlâ da gelmedi zaten kar yağıyorBahardan tiksindim sayenizde
Babama bir kere guvenirim iki kere ucuncu de olmadi baba derim bak boyle gitmiyor farkli birseyler yapalim biz magdur oluyoruz hala dinlemiyor ver derim bize idareyi onadami hayir ozaman tek basina otur sen hadi biz gidiyoruz insanlar beceremediklerinde birakmayi cevresini dinlemeyi hatalarini gormeyi bilmeliBenim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular
Ne dedin sen bana simdiÇok seversiniz siz belli