Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Zaten acırım hala o askerlerimize bir zaaf uğruna şehit oldular oy yazarken akpden adam yok muydu yazarken kaydırmadan kendileri yazsaydı
Bak yine aynı konu akp teşkilatında çürükler var mesela şimdi ben gitsem chp liyim chp adına sandık görevlisi olcam desem beni tanıdığın için sen buna inanır mısın
Ne malum sandık gorevlilerinin akpli oldugu

Ama cozumlenemeyecegi belliydi ozamanda herkes karsi cikti bunun sorumlusu malesef bastakiler ayrica birsey diyeyimmi akp kabinesi bugun baska yerden ulkeyi yiyecek yer bulsa bugun hepsi RTE yi satar oylede kursaksizlar

Benim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular
Kimse kusura bakmasin caldilar cirptilar. Bi kerede biz diyelim hirsizzz varrr oy caliyolar diye bunlar her turlu zirlayacaklar yani kazanmalarida sorun. Spgan patates bahane kriz sahane

Konumuz peynir recel oldu. akpli olsan en kotu kombinasyon derlerdi burdaki elit cehapeliler

Ama cozumlenemeyecegi belliydi ozamanda herkes karsi cikti bunun sorumlusu malesef bastakiler ayrica birsey diyeyimmi akp kabinesi bugun baska yerden ulkeyi yiyecek yer bulsa bugun hepsi RTE yi satar oylede kursaksizlar
Canım zamanında yapılan anlaşmalarımız var
Haçlılar hiç bi sözünde durmadı ama kan dursun dendi barış olsun dendi
Yine öyle bir arayışı
Itiraf etmeliyim ki çözüm sürecini desteklemedim
Çünkü kâfir her zaman kâfirdir
Evet akp ciddi bir temizlik istiyor onu bende öyle düşünüyorum

peki chpli olduğu ne malum
Ben chp li de demedim farkındaysan
Ve ben bu secim usulsuzlugunde asla chp yi suclamiyorum
Yine bir karanlık el var bunun farkında olmamak imkansız
Hatta kılıçdaroğlu o zaman tüm seçimler tekrarlasın gibisinden bisey dedi çok takdir ettim
Çünkü kanıtlanır bi kara organizasyon varsa gereği neyse o yapilmali

Benim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular
Babama bir kere guvenirim iki kere ucuncu de olmadi baba derim bak boyle gitmiyor farkli birseyler yapalim biz magdur oluyoruz hala dinlemiyor ver derim bize idareyi onadami hayir ozaman tek basina otur sen hadi biz gidiyoruz insanlar beceremediklerinde birakmayi cevresini dinlemeyi hatalarini gormeyi bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…