Sizin yemekten başka bir şey bilmeyip kendinizi siyaset bilimcisi zannetmenizdendir oNe acaipsiniz yaahhhhbiride burda beni guzel yemek yaptigimdan dolayidirki ordan vurmaya calismisti hahaha.
Diyet yapan ak partili hemen ordan gireyim dedin ellaambende diyet yapmayan obez chpliler taniyorum ordan mi girsem
Ahh kiyamammm sizin zavalliliginizdan degil yaniSizin yemekten başka bir şey bilmeyip kendinizi siyaset bilimcisi zannetmenizdendir o
Öyle o sizin cahilliğinizden yaniAhh kiyamammm sizin zavalliliginizdan degil yani
ahmet davutoğluda başbakanken pydyi terör örgütü saymıyoruz derken nerdeydiniz
Ahaha yes yes cok cahilim ogretsenee huuuÖyle o sizin cahilliğinizden yani
Kendi askerlerimizi öldürdük, kendi kendimizi rezil ettik. O günü de bayram ilan ettik. Darbe ya da değil ülkemizin büyük bir zaafı ve ayıbı idi. Vatansever askerlerimizi içeri atıp onları oraya atayanlar utanmadıinsancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon
Öylede niye uğraşayımAhaha yes yes cok cahilim ogretsenee huuu
Mesajimin tümü gelmemiş bunuda yazmistim 1 yasinda bebenin ilk 20 sözcüğü öğrendiği gibi tikandiginiz her seferde tekrara düşüyorsunuz.Güncel gel pattis
Sahi yaa bu da oldu di mi . yazık.Öylede niye uğraşayım
Anlamak isteyene bilgi her yerde
Yazılan 40 ayrı haber kaynağına inanmayıp bilgisayar oyunu şifrelerini fetö şifreleri olarak veren haber kanallarına inanan insansınız sonuçta
Benim neye inandigim seni ilgilendirmez , kaldiki soyledigin kanallari izlemiyorum bile. Kadinin kilosuna laf atacaginiza bence biraz yemek bilgini gelistir. Dedim ya peynirle recel gitmezÖylede niye uğraşayım
Anlamak isteyene bilgi her yerde
Yazılan 40 ayrı haber kaynağına inanmayıp bilgisayar oyunu şifrelerini fetö şifreleri olarak veren haber kanallarına inanan insansınız sonuçta
Valla secim günü ekrem beyi tebrik ettim linç ediliyordumNe zamana kadar bu tür şeylerle suçlayacaksınız birbirinizi?Yapmayın Allah aşkına
Koskoca ittifak yaptılar daha ne belgesiişbirliği belgesi nerde onlarca bombaları yer altına sokup mayınları dizerken görmeyen kim devlet onları besleyen kim gene devlet
Hicbir secimde 200 küsür oy alan partiye 0 oy al di yazılmadıevet çakma bu benim düşüncem o adamın arkasındayız ve seçim Allahın izniyle olmycak haziran seçimlerinde khklar oy verince saydınız kaybedince oooo seçim iptal
Tabi öylesize sormalı işinize gelmeyenin kıçına basıyosunuz adamları maymun gibi oynatıyosunuz
Tabi o kadar şehit de numaradan öldüinsancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon
Gezi olayını destekleyen başkanlarınız gibi konuştun simdiHee evet işte o zaman çözüm süreci vardı siz de kol kolaydınız. Sen o zaman da alkışlıyodun Tayyipi simdi de alkışlıyosun. Tekrar çözüm süreci yapsın yine alkışlarsın. T
Çok güzel gider tatlı tuzlu karışımıBenim neye inandigim seni ilgilendirmez , kaldiki soyledigin kanallari izlemiyorum bile. Kadinin kilosuna laf atacaginiza bence biraz yemek bilgini gelistir. Dedim ya peynirle recel gitmez
Zaten acırım hala o askerlerimize bir zaaf uğruna şehit oldular oy yazarken akpden adam yok muydu yazarken kaydırmadan kendileri yazsaydıValla secim günü ekrem beyi tebrik ettim linç ediliyordum
Cvp yazmadım kırgınlık olmasın diye baktım ki arkadaşlara vay de ayrı yazılır diye yaftalamalar
Vay kılıçdaroğlu na yapılan yanlış dedi diye doğru söyle sevindin demeler susunca saf yerine koyulduk bisey bilmiyoruz sandilar
Koskoca ittifak yaptılar daha ne belgesi
Tabi ekrem bey devam etsin de bi de ona bakalım
Hicbir secimde 200 küsür oy alan partiye 0 oy al di yazılmadı
Tabi öyle
Bilmemeye devamet sen
Tabi o kadar şehit de numaradan öldü
Ömer Halis Demir'in kemikleri sızladı be yapma sunu
Gezi olayını destekleyen başkanlarınız gibi konuştun simdi
Benim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenlerAdam omer halisdemire bile laf atti demirtasi ovdu yes yes pattis sogan 1 tl olur bekleyin bakalim. Hersey numara onuda bekleyin gorun basiniza ne coraplar orecek bu adam
Yemek konusuna sen daldin ya benide ordan vurmaya calistiniz ya huuuu ben nerelere gidemÇok güzel gider tatlı tuzlu karışımı
Hatta baklava yanına ayran içilir ki dengelesin diye hatta Osmanlı sarayında etleri ayva vişne yeni dünya gibi meyvelerle pişirirlerdi
bak yemek programlarında verilmeyen bir bilgi
Ayrıca kimsenin kilosuna laf atmadım ben fark edemediysen
Peynir ve recelin uyumunun harikaligini agzinin tadi iyi olan bilir der susarim:))Çok güzel gider tatlı tuzlu karışımı
Hatta baklava yanına ayran içilir ki dengelesin diye hatta Osmanlı sarayında etleri ayva vişne yeni dünya gibi meyvelerle pişirirlerdi
bak yemek programlarında verilmeyen bir bilgi
Ayrıca kimsenin kilosuna laf atmadım ben fark edemediysen
babamız en azından kriz var diye tayyip gibi bizi araplara yabancılara peşkeş çekmiyo daha fazla çalışıp bakıyoBenim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular