Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bu zamana kadarda karanlik el vardi nerdelerdi peki bence bu sefer karanlik el uzanamadi herkes tepkili ne diyorum cebini dusunen herkes mantikli yaklasir babam olsa oy vermem

Adam belediye çalışanlarına sebzecilik yaptırdı daha napsın ya
Tanzim satış çıkardı
Bu duruma neden gelindi sanki muhalefet yapmis da adam cabaliyor duzeltmeye der gibi yazmissiniz:) millet sogan patates almak icin bu devird ekuyruga girmek zorunda kaldi hersey pahali ucuzlamiyor zam yapiliyor onun ustunden indirim oluyor buna seviniyor insanlar cok komik degil mi ust de yazdim saglik sistemi berbat otesi bunlar neden duzelmek yerine daha da berbatlasiyor olumlu pozitif dusunme cabanizi takdir ediyorum ama bu gercekleri gormezden gelmek anlamina gelmemeli

Cubku insanlarla dalga geciyorsunuz biz bile tartismayi beceremiyoruz bunlar neden boyleler diyoruz herseyin bir usulu vardir yazik ulkemin insanlarina

Buna rte de dahil artik gitmiyor dedim ya hersey ortada hadi herkes kotu oy calsi vs vs ama dunki maltepe bulusmasi herseyi anlatuyor sorun parti degil cikarlarimiz ve insan olmali akp son cirpinislari ne yazikki
Canım beni az çok biliyosun
Çıkarla isim olmaz
Dedim ya ben ekrem bey i tebrik etmeye bile geldim buraya ama nedense linç edilsin
Ben ekrem beyi tanımam ama mit yeri araştırma meselesi yüzünden samimiyetine artık güvenmiyorum

Soru şu, neden CHP yerine cehape diyorsunuz? Bir açıklaması olmalı.

Diğerlerine de yorumum, ben hiç ban yemedim. Yiyebilirim tabi ki. Durup dururken kimse banlamıyor. Mesela bu mesajda köpek dediğin için banlanma şansın var, uzaklarda aramazsın. Öptüm. Bye.

Iyi de bunda zaten muhalefet de suçlu değil fırsatçılar tarlada 50 kuruşa alıp kat kat para ekliyorlar
Tanzim de buna bir savaştı hakkıyla yapmazsanız ıssız kalırsınız demek istedi devlet
Kuyruğa gidildi evet çünkü gerçek fiyatlar ordaydı
Şimdi de marketlere dağıtılacak millet oradan alacak

Niyeki insanlarda isiriyor kimdi eren erdemmiydi mecliste birini isirmisti dimi

Niyeki insanlarda isiriyor kimdi eren erdemmiydi mecliste birini isirmisti dimi

Ben söylediğimi açıklarken arkasında duruyorum. Sen serdar ortaç şarkısı söylüyorsun. İçini döktüğünü bilememişim. Seni de göz ardı ediyorum. Burayı kendi ütopyam yapıcam.

Bu zamana kadarda karanlik el vardi nerdelerdi peki bence bu sefer karanlik el uzanamadi herkes tepkili ne diyorum cebini dusunen herkes mantikli yaklasir babam olsa oy vermem
Canım sen Türkiye de yasamiyo musun
Sürekli biseylerle uğraşılıyor
Fransızların kustahligini görmedin mi bizim ülkemize hala soykırım yaptı diyebiliyor hadsizler
Hergun biseylerle uğraşıyoruz
O el hiç gitmedi ki

Ben söylediğimi açıklarken arkasında duruyorum. Sen serdar ortaç şarkısı söylüyorsun. İçini döktüğünü bilememişim. Seni de göz ardı ediyorum. Burayı kendi ütopyam yapıcam.
Gec bile kaldin Yap bakalim eren erdemi acikla sende? Insan isirmaz mi? Yoksa eren erdem insan degil mi demek istedin? Kacin bakalim kendi dunyaniZa kendi capinizda at kosturursunuz fena mine guzel karsit gorus yok partiler yok keske gercek hayatta bole olsa dimi engellesen bitse hersey ama uzgunum yok ole bi dunya : (

Ben sana sayfalarca yazarım hiç sorun değil. Hatta kelime tekrarına bile düşmem.
Ama sen bana önce dün vermediğin cehape cevabını vereceksin.
Tamam yazdım yanlislikla yazdim gıcıklığına yazdım .olmadi kabul başka söylemem gereken ne varsa de yazayım.Simdi çözüm sürecinin sona ermesinden sonraki gelismeleri bekliyorum sizden oncesini değil

Peki bunca zamandir firsatcilik yapilmadi neden simdi yapildi diye merak etmez mi insan demek ki birseyler dogru gitmiyor..saglik sistemi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben ne kendim ne cocugumi develt hastanesine goturemiyorum asiri kalabalik ve gereken tedaviler zamaninda yapilamiyor mecbur yemek icme paramizdan veriyoruz esim esnaf gitgide kotuye gidiyor hersey eve giren para hersene daha azaliyor nereye kadar boyle devam edecek herseyimizle tukendigimizi gorunce rahat edeceklermi

Seviyeden bahsedenlere bah hele baskasina yapinca cok iyi kendilerine gelince ben oynamiyommm
Öyle tam 55 sayfa burada hakaret küfür yazmadan yorum yazıldı sen rengini gösterdin
Sizin seviyeniz ancak bu kadar oluyor
Buna oynamama değil seviyeye inmeme denir

Öyle tam 55 sayfa burada hakaret küfür yazmadan yorum yazıldı sen rengini gösterdin
Sizin seviyeniz ancak bu kadar oluyor
Buna oynamama değil seviyeye inmeme denir
Onca sayfa evet sizlerin millete saldirmasiyla istediginiz gibi at kosturmanizla gecti karsiligini buluncada agliyorsunuzInmeyin o zaman seviyeme sayin cok muhterem yuksek seviyeliler

Onca sayfa evet sizlerin millete saldirmasiyla istediginiz gibi at kosturmanizla gecti karsiligini buluncada agliyorsunuzInmeyin o zaman seviyeme sayin cok muhterem yuksek seviyeliler
Yok canlısı o iş öyle değil
Siz belgeli savunmalara cevap veremeyince saldırganlaştınız
Ve saldırganlaşan insan aileden aldığı terbiyeyi yansıtır yorumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…