- 18 Ağustos 2016
- 4.810
- 19.803
Tamam yazdım yanlislikla yazdim gıcıklığına yazdım .olmadi kabul başka söylemem gereken ne varsa de yazayım.Simdi çözüm sürecinin sona ermesinden sonraki gelismeleri bekliyorum sizden oncesini değil
Nasıl fırsatçılık yapılmadıPeki bunca zamandir firsatcilik yapilmadi neden simdi yapildi diye merak etmez mi insan demek ki birseyler dogru gitmiyor..saglik sistemi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben ne kendim ne cocugumi develt hastanesine goturemiyorum asiri kalabalik ve gereken tedaviler zamaninda yapilamiyor mecbur yemek icme paramizdan veriyoruz esim esnaf gitgide kotuye gidiyor hersey eve giren para hersene daha azaliyor nereye kadar boyle devam edecek herseyimizle tukendigimizi gorunce rahat edeceklermi
Aa terbiyesiz mi dedin simdi birdeYok canlısı o iş öyle değil
Siz belgeli savunmalara cevap veremeyince saldırganlaştınız
Ve saldırganlaşan insan aileden aldığı terbiyeyi yansıtır yorumlarda
O yüzden mi işsizlik aşacağına dahada artıyoÖzelleştirmeden önce 2 kişi çalısıyosa ozellestikten sonra işçi sayısı artıyor
Iscı istihdamı sağlanıyor nesi kötü
Sayfalarca bekliyorum .....cehape yazacağım günü iple cekme al bak yazdımTekrar cehape yazacağın günü - bu yazdığını ss aldım- iple çekiyorum.
Çözüm sürecinden sonrası çorap söküğü gibi gelmedi mi? Buna ne yazalım ki. Ortada.
Verme cevap bunlara baci.. engelleyip goz ardi edelimBir de genel olarak yazıyorum saldirgan olan insanlara hakaret eden ve üstüne birde hicbirsey olmamış gibi zeytinyagcilik oynayan kimler
Yok canım söyler miyim hiç öyle şeyAa terbiyesiz mi dedin simdi birdehic sasirmiyorum artik gerci ben saldirgan degilim her zaman nasilsam oyleyim..offtopic olmayim dedim kadina laf ettiniz ama gordugunuz gibi nerelere geldik
Bak sana soyle soyleyeyimO yüzden mi işsizlik aşacağına dahada artıyo
Yok kimsecikleri engellemem.Görmem lazımVerme cevap bunlara baci.. engelleyip goz ardi edelimonlar ole yapiyomus, moda
Ayy cok guzel cevap verdin cok havalisinYok canım söyler miyim hiç öyle şey
Her insan terbiye alıyor ama nasıl aldığı önemli sonuçta
Onlar ole yapiyo diye dedim.. ne kadar canlari yandiysa demekYok kimsecikleri engellemem.Görmem lazım
Şu ana kadar yazdığın tek doğru cümleAyy cok guzel cevap verdin cok havalisin
Verme cevap bunlara baci.. engelleyip goz ardi edelimonlar ole yapiyomus, moda
Bizler toptan göz ardı ederizaa hoş geldiniz. chp oy çalıyormuş diye bir video paylaşmıştınız ben de merak edip araştırmıştım, bylduğum bilgileri size de yazdım ama beni de mi gözardı ettiniz? aksine bişey bulduysanız keşke beni bilgilendirseydiniz.
Gormedimki yazini? Ne zamandi? Ban aldiysam butun alintilar gelmedi.aa hoş geldiniz. chp oy çalıyormuş diye bir video paylaşmıştınız ben de merak edip araştırmıştım, bulduğum bilgileri size de yazdım ama beni de mi gözardı ettiniz? aksine bişey bulduysanız keşke beni bilgilendirseydiniz.
Et dedik ya bizde ederizmisBizler toptan göz ardı ederiz
Onlar işine gelmeyen yorumları göz ardı edenlerden
Yok korkmayın ne kadar çirkinleşeceğinizi görmek istiyorum benEt dedik ya bizde ederizmiscok korktuk
Gormedimki yazini? Ne zamandi? Ban aldiysam butun alintilar gelmedi.
Şu ana kadar yazdığın tek doğru cümle