Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Tamam yazdım yanlislikla yazdim gıcıklığına yazdım .olmadi kabul başka söylemem gereken ne varsa de yazayım.Simdi çözüm sürecinin sona ermesinden sonraki gelismeleri bekliyorum sizden oncesini değil

Tekrar cehape yazacağın günü - bu yazdığını ss aldım- iple çekiyorum.

Çözüm sürecinden sonrası çorap söküğü gibi gelmedi mi? Buna ne yazalım ki. Ortada.

Nasıl fırsatçılık yapılmadı
Canım sen domatesi YAZ ayında özellikle büyük yazdım çünkü domatesin mevsimi yaz dir
Sadete geleyim
Yaz mevsiminde en son ne zaman 4 lira aşağıda fiyatla aldin
2 senedir dolar yükseldi bahanesiyle begenmedigin wc pecetesi bile el yakar oldu
Allah şahit ben randevu alıp gittiğim sürece vaktim geldiği an muayeneye girdim ve de en fazla 3 dk gecikmeli girmisimdir yalan borcum yok yani girmediysem girmedim bekledim derim
Zaten bu kadar zahmet fırsatçılar a destek verilmesin diye onda da birileri o kuyruğu çekip rezillik diye paylaşmış ptt ye online satış bile verdiler yani
Bu bir yıldırma girişimiydi ama vay kuyruk vay su bu derken yine fırsatçılar a gün doğdurdular
Ayrıca ihbar hatları var markette kafasına göre değişen fiyatları belgeleyip şikayet edebiliyorsun
Tayyip Erdoğan da bir fani
Herşeyi göremez vatandaş olarak duyarlı olursak şikayet edersek o zaman yeneriz firsatcilari

Yok canlısı o iş öyle değil
Siz belgeli savunmalara cevap veremeyince saldırganlaştınız
Ve saldırganlaşan insan aileden aldığı terbiyeyi yansıtır yorumlarda
Aa terbiyesiz mi dedin simdi birde hic sasirmiyorum artik gerciben saldirgan degilim her zaman nasilsam oyleyim..offtopic olmayim dedim kadina laf ettiniz ama gordugunuz gibi nerelere geldik

Tekrar cehape yazacağın günü - bu yazdığını ss aldım- iple çekiyorum.

Çözüm sürecinden sonrası çorap söküğü gibi gelmedi mi? Buna ne yazalım ki. Ortada.
Sayfalarca bekliyorum .....cehape yazacağım günü iple cekme al bak yazdım ama bekleme diye yazdımbeklenen gun gelecekse çekilen çile kutsaldır .ss almakla bırakma bi kac kişiye mesaj olarak at ,harddiske kaydet riske atma lütfen.Varsayalım yazdim yazabilirim beserim şaşarım.Allta kalmazsın

Bir de genel olarak yazıyorum saldirgan olan insanlara hakaret eden ve üstüne birde hicbirsey olmamış gibi zeytinyagcilik oynayan kimler

Aa terbiyesiz mi dedin simdi birde hic sasirmiyorum artik gerciben saldirgan degilim her zaman nasilsam oyleyim..offtopic olmayim dedim kadina laf ettiniz ama gordugunuz gibi nerelere geldik
Yok canım söyler miyim hiç öyle şey
Her insan terbiye alıyor ama nasıl aldığı önemli sonuçta

O yüzden mi işsizlik aşacağına dahada artıyo
Bak sana soyle soyleyeyim
Hatta özelimi de anlatmış olcam ama olsun
Eniştem benim işsiz neden mi
Çay saatinde rahat çay icirmemisler
Ordan cıktı servis şoförü oldu
Neymiş çok erken uyanmak zor oluyormuş
Adam kıl batmasından ameliyat oldum diye 3 ay rapor yeniler mi ya yuh derler adama
Yani o işsizlerin hepsi ıssız değil iş beğenmeyenler
Ayrıca bağ bahçe tarlası var neymiş devlet memuru olacakmış
Yahu tamam ol da sen onca üretim yapacak tarlaya sahipken niye kolaya kaciyosun
Mesela adam okumuş bi meslek sahibi olmuş çalışıyor ama beğenmiyor niye özel sektormus
Yahu tamam da birsuru açık olan yer var niye devlet kurumu yani daha çok rahatlık ön planda
Kabul ediyorum gerçekten okuyup belgeli ıssız olan var ama
Vasıfsız ıssız yok çünkü ilan kaynıyor gazete ve sitelerde

Verme cevap bunlara baci.. engelleyip goz ardi edelimonlar ole yapiyomus, moda

aa hoş geldiniz. chp oy çalıyormuş diye bir video paylaşmıştınız ben de merak edip araştırmıştım, bulduğum bilgileri size de yazdım ama beni de mi göz ardı ettiniz? aksine bişey bulduysanız keşke beni bilgilendirseydiniz.

Bizler toptan göz ardı ederiz
Onlar işine gelmeyen yorumları göz ardı edenlerden

Gormedimki yazini? Ne zamandi? Ban aldiysam butun alintilar gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…