Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ne acaipsiniz yaahhhh😂 biride burda beni guzel yemek yaptigimdan dolayidirki ordan vurmaya calismisti😂 hahaha.

Diyet yapan ak partili hemen ordan gireyim dedin ellaam😂 bende diyet yapmayan obez chpliler taniyorum ordan mi girsem😂
Sizin yemekten başka bir şey bilmeyip kendinizi siyaset bilimcisi zannetmenizdendir o

ahmet davutoğluda başbakanken pydyi terör örgütü saymıyoruz derken nerdeydiniz
IMG_20190422_133350.png
ki Davutoglu çözemedigim bir insan

insancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon
Kendi askerlerimizi öldürdük, kendi kendimizi rezil ettik. O günü de bayram ilan ettik. Darbe ya da değil ülkemizin büyük bir zaafı ve ayıbı idi. Vatansever askerlerimizi içeri atıp onları oraya atayanlar utanmadı:KK43:

Yahu hersey bir yana da yasam kosullarina bir bakin onu bile rezil ettiler millet patates sogan icin kuyruga girdi hastaneler desen berbat sira beklemiyormusuz sozde annem fizik tedavi icin randevu aldu tam 4 ay sonraya yer vardi zaman kaybi yuzunden ameliyata kadar gidecek kanser hastasi amcam devlet hastanesinde yer olmadigi icin ozel hastaneye gecti esim devletin saglamadigi tedavi yuzunden ozelde parar vererek tedavisini oluyor bunlar sizin cevrenizde olmuyormu yoksa olaylari yorumlamada problemmi var

Mesajimin tümü gelmemiş bunuda yazmistim 1 yasinda bebenin ilk 20 sözcüğü öğrendiği gibi tikandiginiz her seferde tekrara düşüyorsunuz.Güncel gel pattis

Ben sana sayfalarca yazarım hiç sorun değil. Hatta kelime tekrarına bile düşmem.
Ama sen bana önce dün vermediğin cehape cevabını vereceksin.

Öylede niye uğraşayım :deli:
Anlamak isteyene bilgi her yerde
Yazılan 40 ayrı haber kaynağına inanmayıp bilgisayar oyunu şifrelerini fetö şifreleri olarak veren haber kanallarına inanan insansınız sonuçta
Benim neye inandigim seni ilgilendirmez , kaldiki soyledigin kanallari izlemiyorum bile. Kadinin kilosuna laf atacaginiza bence biraz yemek bilgini gelistir. Dedim ya peynirle recel gitmez😂

Ne zamana kadar bu tür şeylerle suçlayacaksınız birbirinizi?Yapmayın Allah aşkına
Valla secim günü ekrem beyi tebrik ettim linç ediliyordum
Cvp yazmadım kırgınlık olmasın diye baktım ki arkadaşlara vay de ayrı yazılır diye yaftalamalar
Vay kılıçdaroğlu na yapılan yanlış dedi diye doğru söyle sevindin demeler susunca saf yerine koyulduk bisey bilmiyoruz sandilar
işbirliği belgesi nerde onlarca bombaları yer altına sokup mayınları dizerken görmeyen kim devlet onları besleyen kim gene devlet
Koskoca ittifak yaptılar daha ne belgesi
Tabi ekrem bey devam etsin de bi de ona bakalım
evet çakma bu benim düşüncem o adamın arkasındayız ve seçim Allahın izniyle olmycak haziran seçimlerinde khklar oy verince saydınız kaybedince oooo seçim iptal
Hicbir secimde 200 küsür oy alan partiye 0 oy al di yazılmadı
size sormalı işinize gelmeyenin kıçına basıyosunuz adamları maymun gibi oynatıyosunuz
Tabi öyle
Bilmemeye devamet sen
insancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon
Tabi o kadar şehit de numaradan öldü
Ömer Halis Demir'in kemikleri sızladı be yapma sunu

Hee evet işte o zaman çözüm süreci vardı siz de kol kolaydınız. Sen o zaman da alkışlıyodun Tayyipi simdi de alkışlıyosun. Tekrar çözüm süreci yapsın yine alkışlarsın. T
Gezi olayını destekleyen başkanlarınız gibi konuştun simdi

Adam omer halisdemire bile laf atti demirtasi ovdu yes yes pattis sogan 1 tl olur bekleyin bakalim. Hersey numara onuda bekleyin gorun basiniza ne coraplar orecek bu adam

Benim neye inandigim seni ilgilendirmez , kaldiki soyledigin kanallari izlemiyorum bile. Kadinin kilosuna laf atacaginiza bence biraz yemek bilgini gelistir. Dedim ya peynirle recel gitmez😂
Çok güzel gider tatlı tuzlu karışımı
Hatta baklava yanına ayran içilir ki dengelesin diye hatta Osmanlı sarayında etleri ayva vişne yeni dünya gibi meyvelerle pişirirlerdi
bak yemek programlarında verilmeyen bir bilgi
Ayrıca kimsenin kilosuna laf atmadım ben fark edemediysen

Valla secim günü ekrem beyi tebrik ettim linç ediliyordum
Cvp yazmadım kırgınlık olmasın diye baktım ki arkadaşlara vay de ayrı yazılır diye yaftalamalar
Vay kılıçdaroğlu na yapılan yanlış dedi diye doğru söyle sevindin demeler susunca saf yerine koyulduk bisey bilmiyoruz sandilar

Koskoca ittifak yaptılar daha ne belgesi
Tabi ekrem bey devam etsin de bi de ona bakalım

Hicbir secimde 200 küsür oy alan partiye 0 oy al di yazılmadı

Tabi öyle
Bilmemeye devamet sen

Tabi o kadar şehit de numaradan öldü
Ömer Halis Demir'in kemikleri sızladı be yapma sunu

Gezi olayını destekleyen başkanlarınız gibi konuştun simdi
Zaten acırım hala o askerlerimize bir zaaf uğruna şehit oldular oy yazarken akpden adam yok muydu yazarken kaydırmadan kendileri yazsaydı

Adam omer halisdemire bile laf atti demirtasi ovdu yes yes pattis sogan 1 tl olur bekleyin bakalim. Hersey numara onuda bekleyin gorun basiniza ne coraplar orecek bu adam
Benim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular

Hatta baklava yanına ayran içilir ki dengelesin diye hatta Osmanlı sarayında etleri ayva vişne yeni dünya gibi meyvelerle pişirirlerdi
Yemek konusuna sen daldin ya benide ordan vurmaya calistiniz ya huuuu ben nerelere gidem😑😑😑 cok uzgunum

Peynir ve recelin uyumunun harikaligini agzinin tadi iyi olan bilir der susarim:))

Benim anlamadigim ne biliyo musun kriz var diye hükümeti istemeyenler
Acaba evde huzursuz olduk istediğimiz yapılmadı diye babalarını yok mu sayacaklar
Kafamda deli sorular
babamız en azından kriz var diye tayyip gibi bizi araplara yabancılara peşkeş çekmiyo daha fazla çalışıp bakıyo

X